reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Agacinko - wczoraj madzikm pytała się o farsz do pierogów ruskich - dodaj mąki pszennej ile się wgniecie i masz kopytka:tak: - tylko gotuj od razu bo breja na stolnicy Ci się zrobi:tak:.
Miluś - ja od Świat mam problemy ze spaniem:confused2:.
Zmykam po ziemniaki do warzywniaka:tak::-).

reklama
Marcia Ty zawsze wiesz co zapodać z rana ;) Mi się wczoraj o plckach przypomniało i jak znajdę dzisiaj ładne ziemniorki to zrobimy :D

Mila a może w kółko graniaste się już bawią ;) Coś czuję, że chyba zalegniemy na drzemkę po obiadku ;)

Pastela a masz pojęcie czemu tak pyka??

A my się zbieramy na miacho, ja chcę zerknąć na fotele, może do karmienia coś wygodnego znajdę, do Pepco i do dziecięcego of koz!! Na minutkę ;)

Malinka- ja tez mam plany zakupowe na dzisiaj:)

chce przed wizyta u gina odwiedzić dziecięcy za pościelą:) może do jaki ciucholandów zerknę a i w aptece mam do odebrania rzeczy dla dziewczynek:)

Nic mi nie mów o pościeli Milusia grrrrrrr Wczoraj zjarzyłam, że przegapiłam bon z pracy w pościelowym sklepie do końca grudnia, nie wykorzystałam 120zł - nic tylko walnąć tym sklerotycznym łbem w ścianę!!

Witajcie Marcjanki
Ja już ogarnęłam domek, siebie, nastawiłam trzecie pranie dziecięce, namoczyłam ręczne i naszykowałam wszystkie domowe pluszaki do kąpieli (to jest rozebrałam im ubranka i czekają w kolejce do pralki ;-) ). Ale to niestety chyba będzie na tyle, bo brzuch mi stwardniał i trzeba będzie zalec na leżance. Prasowanie zostawię na jutro a potem może się zabiorę za kotlety sojowe bo dawno nie robiłam i mam chętkę :-p:-p
miłego dnia!! :-)

Pobudziły się Marcjanki :-) Bo już się martwiłam, gdzie Was wszystkie wywiało ;-)

Marta, okrutnico Ty!!! Teraz nie dość, że mam ochotę na plecki ziemniaczane, to jeszcze zagryzłabym je kopytkami!!!

witam sie i ja i zarazem dołanczam sie do fatalnej nocy:eek::eek: jak mnie o 5 złapały 2 mega skurcze to odrazu na bacznosc stanełam ,co za atrakcje mówie wam,moze dzis w koncu jakaś paczka do mnie dojdzie:eek::eek:

Malina- uuu to klops z tym bonem ale moze jak bys wzieła na litosć to by cos sie dało jeszcze załatwic zwal wszytsko na skleroze ciązowa a ciezarnej odmówic nie wolno:no::no: ja tez szukam jakiegos niedrogiego fotela ale jak narazie kicha..........

Milutek- ahhaha kułko graniaste o jeny juz nie moge ze smiechu:-D:-) ale juz sie nie smieje bo zaraz zgagi dostane:rofl2:
Marta- od ranca juz gotuje zakupuje a ja mam mega lenia i dzis nic nie robie:no::eek:

mnie juz naprawde ta ciąża na łeb padła mąż to już boki zrywa ze smiechu:-D:tak: wczoraj cały wieczór chodze w klapkach i mówie do mojego kurcze tydzie temu kupiłam sobie nowe laczuszki i juz mi sa za małe tak mi nogi puchną ze szok:-D:-D:-Da mąz patrzy a ja mam lewy na prawym a prawy na lewym:-D:-D:-):tak::tak::rofl2:

Katjusza- oj koniecznie musisz sobie dawkować prace- masz racje prasowanie zostaw na jutro i duzo odpoczywaj:)

Pinus- od śmiechu zgagę dostajesz????????? no co ty???????
ha ha ale jaja z tymi klapkami- no ja nie moge:-D

reklama
Pinka, to sie usmialam z tych 'laczuszkow' haha.
A u Ciebie nie ma dzis swieta? Juz mnie szlag trafia od tych bankow Holidayow. Kuzwa, 2 tygodnie swietuja. 3 tygodnie czekam na moje paczki i na pewno ich dzis nie zobacze.

Idem sie malowac i pomyslimy co dalej :)

Kurde, ten brzuch i dzis mam strasznie twardy. Co ten moj klusek tam wyczynia?

Malinaa,szkoda 120 zl... No ale nic nie poradzisz

Do góry