reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Clifordzik- ale super wieści:)

Pinus- oj ty bidulo- przytulam:):) i strasznie współczuje! Mnie na szczepcie nie boli w ciąży kręgosłup ale wiem jaki to bol i do tego te noce nie przespane i głowa pękająca. Zrob sobie cos dobrego do jedzonka albo napij sie dobrej kawki na postawienie na nogi;-)

reklama
Potrzebna mi Wasza pomoc!!! Po stadku myszy od każdej na Pana od mojej nieszczęsnej poscieli!!! Oblekam sobie teraz pościel a tu znowu dziura!!! Szlak mnie trafił!!! Oczywiście telefonu nie odbiera! A jak obierze to pewnie znowu wymyśli że mi pralka poszarpała albo że sama wygryzłam. Palant!

Ewi- paranoja....ja bym gościowi powiedziała żeby sobie ja sam założył albo w dooope wsadził. Niech oddaje kasę i zwija się na drzewo. bo ile to można taka sprawę załatwiać. Ciekawe ile jest takich osób jak Ty!!!!! Pożyczam Ci moje podwójne myszki:)

Futrzak ze sklepu internetowego! Gdyby to było allegro to już dawno bym wystawiła komentarz. Ja rozumiem że raz może cos się przytrafić ale ja mu odesłałam a on znowu wadliwą przysłał a prosiłam żeby sprawdził przed wysłaniem! Co za dupek!

Agacina ja mu już nie będę odsyłać bo tylko na tym tracę płacąc za przesyłki do niego. Miał oddać pieniądze za wcześniejszą wysyłkę i do dzisiaj jej nie mam! Pal licho 11zł ale sam fakt się liczy że mi ta pościel zaraz będzie 200zł kosztować jak zacznę dodawać do jej ceny koszty przesyłek, opłaty za telefon itd...

Mili dzięki za myszki;) Wyobraziłam sobie go z tą pościelą wystającą z tyłka siedzącego na drzewie a pod drzewem stado myszy haha, humor mi się poprawił:) Napisałam mu maila, wkleiłam foty z dziurą i zobaczymy co odpisze tym razem...

Ewi co za palan,nie wie co go czeka;)stado myszy na niego;) a moze juz mu ktos te myszy wczesniej nasłal stad te dziury;)fotke zdobyczy wkleje na dział wyprawkowy;)

ej zamiast Was czytac miał mieszkanko ogarnac a na razie tylko wymieniłam czyste na brudne w zmywarce;)

reklama
kurcze to ja wam powiem ze jestem wreda...ale najpierw co jest tego przyczyna:

Mamy kłopot z wyegzekwowaniem ubezpieczenia za szybę rozbita w listopadzie w busie przez nasza dachówkę!!! Auto nie było jeszcze do końca spłacone i nie przepisane na męża dlatego miala być ta szkoda wypłacona z naszego ubezp.domu z ochrony cywilnej! Ale firma odrzuciła wniosek twierdząc ze to nie nasza wina ze dachówka spadła na cudze auto które (wg.pewnej bajeczki) źle postawił pracownik firmy (auto jest na firmę teścia naszego kumpla). Klopot z tym ze do busa eM mial doplacic jeszcze 700zł. i na tyle załatwiliśmy f-vat przy wymianie szyby i kasa miala byc przelana na konto firmy tego goscia!! Teraz on nie ma kasy i my tez zeby to mu wyrównac. OD kilku dni wydzwania do nas ten kumpel i nawet jego zona w sprawie tej kasy a ja załamka bo eM nie dostał jeszcze wypłaty z Zusu i nie wiadomo kiedy ja dostanie! !! Teraz to juz nawet nie odbieramy od nich telefonu..........

Do góry