reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

marta aż mnie poczucie wstydu złapało jak czytam o tym twoim zorganizowaniu:zawstydzona/y: jak ty wydalasz? ja ledwo Piotrusia odwiozłam do przedszkola, zrobiłam badania, zjadłam wielką bułkę i tak się zmęczyłam tym nic nie robieniem, że zaraz będę zmuszona się położyć:-D
zazdroszczę tej werwy..
a miałam się brać za przedostatnią pracę semestralną:sorry2:

masala mam nadzieję, że na obietnicach się nie skończy hihihihi inwestuj w siebie inwestuj:tak: ja wczoraj wyprostowałam włoski aż emek wyskoczył z pytaniem, po co i dla kogo?:-D

reklama
Masala, tak trzymaj :)
Marta, widze, ze sztab do sprzatania masz porzadny :)

Ja przed 5 sie obudzilam, bo snilo mi sie, ze chce mi sie siku, wiec poszlam do lazienki ;-) Potem wczuwalam sie w malego. Krecil sie po calym brzuchu i w koncu nie wiem jak teraz lezy. Ostatecznie obudzilam sie o 8. Zamowilam juz przescieradelka, teraz sie upieksze i zadzwonie do fryzjera, a potem moze na zakupki pojade, sloneczko wychodzi :)

Milego dnia.

Witam się ospale:) :-) widzę ze produkcja rwie:)

...a jak ja się dołączyłam to rwać przestało........ha ha:-D

Ostatnia edycja:
Ja tez się przyłączam do nie prasujących. Tez wale wszystko na suszarkę, potem do polki i prasuje coś wtedy jak już muszę:):)
Tylko dziecięce ciuszki teraz wszystkie przeprasowałam.....ach co za poświecenie- chyba już za wszystkie czasy się naprasowalam- dobrze ze mnie to nawet bawiło i cieszyło!

reklama
ja też, ja też! zresztą przy moim mężu prasowanie rzeczy nie ma zupełnego sensu, bo jego jedna wizyta w szafie po podkoszulek to konieczność prasowania wszystkich rzeczy od nowa :szok::szok::-D

Do góry