reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Ewi nie strasz normalnie przypyle do ściany ta moja ginke mam nadzieje że mimo wszystko moje dziecko odkręciło sobie tą noge i już więcej sie o nic nie zakręci

no nic lece piec gofry z bitą śmietaną i brzoskwiniami a co tam najwyżej w boczki pójdzie i tak czuje sie bardzo sexowna:-D:-p

Ja tez udusze... mam tylko brzoskwinie w puszcze...musze sie melonem chyba zadowolic...

Masala, cos chyba slabo szukasz...
Tu argos (nie wiem czy w Szkocji jest ogolnie dostepny):
Buy Gordon Ramsay Cooks Waffle Maker. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

A tu na brytyjskim amazon:
Amazon.co.uk: waffle maker

Chyba sobie tez zaraz kupie...

reklama
harsh no bo ja w zasadzie zawsze jak jestem w jakims sklepie z agd to patrze, a na argosie nigdy nie sprawdzalam.... ale teraz to chyba nie mam wyjscia i gofrownica bedzie moja:pP Dzieki

hihi chociaż raz wam smaka narobiłam ja a nie wy mnie!!!:-p:-D zrobiłam sobie6 ale dałam rade wciągnąć 2i troche ale niczego sobie nie pożałowałam fuul banana brzoskwiń bitej śmietany i czekolady zaraz dopadne ema i to wszystko spale bo dopiero wczoraj odkryłam zarąbista przyjemnośc ze sexu w ciązy i nie zamierzam odpuścić tym bardziej że mi brzunio nie twardnie widocznie księżniczka w końcu polubiła nasze przytulaski :-)ale najpierw to chyba jakiegoś kabanosa wciągne

aaa i mam kolejne dobre wiadomości nasze koty znalazły nowyt dom oby dwa pójdą do jednej rodzinki teraz tylko muimy znaleść kogoś kto je zawiezie bo nowa właścicielka nie ma czym dojechać tak jak my, a musimy sie ich pozbyc do środy bo mamy kolęde i nie bedzie gdzie psa zamknąc a on nie trawi księży

aaa i oglądałam dzisiaj świetny film MARLEY I JA pobeczałam sie jak małe dziecko aż w głos a że moje chłopaki nie moga patrzeć jak ja płacze to oboje uciekli a ja nawet tel nie mogłam odebrać jak kumpela dryndała bo nie mogłam powietrza złapać achh te hormony

MMMMMM gofryyyyyy :) ale ja po świętach i sylwestrze tyle juz przybrałam, że chyba nie dostałabym pozwolenia na kupienie gofrownicy. Tym bardziej, że K. postanowił właśnie zacząć się odchudzać :/

A K. to u mnie mój konkubent/partner (jak kto woli). Czasem piszę M, jako mężczyzna :)

No i Pinka ty naprawde chcesz juz za 4 tygodnie się rozpakować???? Ja to mam nadzieję tak mniej więcej w terminie. Bo wczesniej to jeszcze się nie przeprowadzimy. I tak boje się, że poród mi się w czasie przeprowadzki zacznie. Bo termin wydanie na koniec lutego, a termin porodu w pierwszej połowie marca...

Fifroncia- ty jestes prawie 2 tygodni niżej niz ja wiec jeszcze sie nie rozpakowywuj heehh

a ja tak w 36-37 mogła bym sie juz rozpakowac w tym tygodniu zapadnie decyzja co do przeprowadzki i cos czuje ze jak troszke potrenuje z ukladaniem w szafach itp...to terminu nie doczekam............

ja tez mam gofrownice ale ze powoli sie pakuje to mam ja juz gdzieś w kartonach i grzebać mi sie nie che:no::no:

wy tez macie zgage po wszystkim??????/ ja mam nawet po wypiciu wody mineralnej:sorry2:

masala a prosze bardzo ja ostatnio 2tygodnie latałam za knedlami jak mi Pinka apetytu narobiła i nigdzie nie ma!!!!

reklama
Fifroncia- ty jestes prawie 2 tygodni niżej niz ja wiec jeszcze sie nie rozpakowywuj heehh

2+4=6
za 6 tygodnie też wolałabym jeszcze być w dwupaku :) te 10, które mi zostało, to dla mnie tak akurat :)
niestety tak się złożyło, że ludzie, od których kupujemy mieszkanie mają termin porodu na początek lutego. a wcześniej nie dadzą rady sie przeprowadzić ze względu na ciągnące się sprawy papierkowo-kredytowe. Termin przeprowadzki ustaliliśmy w połowie między terminami porodów. Kobieta chciałaby miec mniej więcej 2 tygodnie na odpoczynek po porodzie. W sumie jej sie nie dziwię, bo chyba tuż po porodzie, to żadna nie miałaby sił na takie przyjemności.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry