reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Bosa, bo Ty po prostu zmeczona moze jestes :)
Harsarani, ja tez nie czuje. Pewnie niedlugo spac pojde ;)

Reszta chyba sie szykuje na jakies imprezki wieksze lub mnniejsze, bo cicho tu dzis...

reklama
moj M. zabunkrowal sie w sypialni a ja na dole wiec tez oddzielnie ;) tylko patrzec jak zaraz po browarka przylezie ;)
Kocur poszedl sie lajdaczyc, a ja bym cos zjadla dobrego... Tylko co? Hmmm, oliwki mam :)

Widzę, że ruch na forum nawet ostatniego dnia roku :-)
Serniczek wyszedł wyśmienity, prawie pół blachy zniknęło :-p
Mój syneczek obrócił dupkę i teraz smyra mnie swoimi małymi stópkami w brzuch. Takie urocze górki się robią:-D

hmmm... ja tez bym cos zjadla ale nie wiem co...mialam zrobic zapiekanke z brokulow i poszlam do marketu rano po ser zolty i przed blokiem sobiee o nim przypomnialam w drodze powrotnej:zawstydzona/y: i nie mam... hmmm. a philafdelphia mozna jakos zastapic ten zolty ser??nie zapiecze sie pewnie...

My na obiad (godz. temu)wszamaliśmy łazanki które M zrobił. Teraz objadamy się w łóżku: czekolada, paluszkami i waflami ryżowymi:):) W okolicy słychać już fajerwerki- starsi strzelają dzieciakom zanim pójdą spać.M oczywiście piwko w rece a ja puki co maltretuje klawiaturke:-D:-D

Pinus-
wyobraź sobie ze nie tylko Ty sie wzięłaś dzisiaj za prasowanie:) JA tez siedzę nad tym teraz na raty- właśnie mam chwilkę przerwy bo kręgosłup juz wysiadał a dziewczynki skopały mi cyce (bo sobie zniżyłam deche i siedzę na krzesełku):-)

DZIEKI!!!!!!!!!
o mam serek wiejski to poszukam twojego przepisu na brokuly zapiekane na odpowiednim watku bo chyba mi podawalas i ide brokuly wstawic:)!! ohhh ale fajnie nie pomyslalam o wiejskim serku!:-D:-) a jesli chodzi o kalorie to po wczorajszym bread&butter puddingu to juz nie ma nic gorszego kalorycznie:-pi dzis tez go juz jadlam:) sama dieta:)hehe

reklama
Do góry