reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hej wam ja sie tak tylko przywitam po ponownej pobudce rano jak m do pracy szedl potem dopiero zasnelam po kilku godz i teraz sie lepiej czujemy:)
trzebiska-sliczny konik ja z m tutaj chodze na takie puste pola co sie konie pasa ale takie wystawowe jak na pokazy jezdza piekne nie zanm sie na tym ale te twoje tez sliczne:)
milu - to mi znowu dom przypomina te gory to tez moje :) tyle ze ja z onke swojej sypialni w pl mialam widok na Skrzyczne...tez fajne wspomnienia...
wczoraj na skype gadalam z rodzicami i mieli kolumne duze wlaczone a moj puchaty piesek lezal na fotelu i spal jak go zobaczylam to zaczelam go wolac i cmokac tak zeby sprawdzic czy mnie jeszcze pamieta i jasne ze tak zaraz pod kompa rodzicow przylecial tyle ze nie wiedzial gdzie jestem...:-(zatesknilo mi sie za jego polowaniami na kapcie

reklama
Jak Wam cos napisze to padniecie ze śmiechu.
M zaprosił chłopaków z ekipy kopiących na piwo do garażu:) Chłopaki bo widzę ze tam sami tacy w wieku do 27 lat i koparkowy ma tylko może 45lat:) Wstałam zobaczyć co sie tak na polu smieja w wniebogłosy- patrze przez okno- eMek z psiakami na koncy ogrodu za domem, chłopaki stoja przed w kołeczku (jest ich 4) i coś oglądają z wielkim zainteresowaniem. Jak sie ruszyli to ja wybuchłam śmiechem na cały dom- dostali od eMka kalendarz z CKM i oglądali gołe babeczki z wielkim rogalem na gębach!!!!!!!! Jak dzieci:)

Ostatnia edycja:
Mili coś nikt się nie chwapi na ten wózek za 1400zł, może zadzwoń pod koniec i zaproponuj im niższą cenę;) powiedzmy 1000zł;) możemy zrobić podpuchę i popisać z kilku maili że mozemy go kupić za niższą cenę, Ty dasz najwyższą hehe żeby Tobie sprzedał;)

Mili coś nikt się nie chwapi na ten wózek za 1400zł, może zadzwoń pod koniec i zaproponuj im niższą cenę;) powiedzmy 1000zł;) możemy zrobić podpuchę i popisać z kilku maili że mozemy go kupić za niższą cenę, Ty dasz najwyższą hehe żeby Tobie sprzedał;)
kochana dobrze myślisz..ale teraz czekam na pieniążki męża z Zusu:) bo od kiedy wyszedł ze szpitala nie dostał jeszcze za 38 dni zwolnienia- wtedy będzie na wózek. Ja myślę ze cena dla niektórych jest po prostu za duza choć nikt nie liczy z sie z tym ze ten ma wliczona cene przesylki:)

Oki moje Drogie uciekam do lekarza:) odezwę sie po powrocie:):-D:-)

Ostatnia edycja:
Mili ja uważam że używane powinny być za 50% ceny a jak nowy 2000zł to używany powinien być max 1100zł z przesyłką... Ciekawe czy sprzedałby taniej...

Właśnie dzwonił kurier że zaraz przywiezie paczki czyli pewnie obie pościele przyjdą;)

Hej laseczki-marcóweczki
U nas dzis też ładna pogoda, ja zaliczyłam rano kosmetyczkę - pedicure i depilacja tego i owego i czuje się super. Na obiadek zaplanowałam żeberka w miodzie i musztardzie i kapustkę zasmażaną.
Ależ mierzi mnie wpis Tusi na wątku o porodach...
Milu - tzrymamy kciuki
Ewa82- też czytałam ten artykuł, zwłaszcza że u nas buzra mózgów trwa

Ten Tusiowy wpis jest tak nienaturalny, że aż.... no musiałabym sięgnąć po coś niecenzuralnego, żeby mi pasowało więc Wam oszczędzę. Cóż, nie należy się przejmować! Przywalona pracowymi bzdurami wołam jak kot na puszczy: rozum górą!!! Oby....

Witajcie marcóweczki widze że dzisiaj kiece sie już szykują mejkapy już wymyślone a o picolo do lodówki pamiętałyście!!!!!

J a dzisiaj mam dzień sprzatnia w szafach i juz sie załamałam bo mimo że pakuje to co zbędne i wysyłam mamie to nic więcej nie mam bo co rusz coś dla małej dochodzi i takim sposbem siatki z ciuszkami są już wszedzie musze kupić jak najszybciej chomiki żeby to wszystko poupychać co by miało ręce i nogi a mój em wczoraj oszalał i stwierdził że po sylwestrze łóżeczko złoży szkoda że nie pomyślał gdzie je postawi bo tylko sufit wolny w tym momencie eh te chłopy musze jak najszybciej materac kupić a teraz ide poczytać oc słychać na innych tematach i wciągnąć rosołek....

Papciu niezły agent z Waszego psiurka, ciekawe jak te nasze czworonogi zniosą najpierw płacz dziecka, a potem wszystkie dźwięki zabawek ;) A Ty przestań żesz tyle sprzątać no! To wicie gniazda masz podkręcone na maxa chyba ;)

Pastela też piorę z podwójnym płukaniem a i tak dla mnie ma zapach, ale ja to mam węch jak pies myśliwski ;) Jak mieszkaliśmy w kawalerce z mini-kuchnią bez drzwi z pokojem, to eM mnie budził rano zapachem z otwartej lodówki ;)

Buziak ten pudding to moje przekleństwo, był jednym z deserów w knajpie w której pracowałam w jedne wakacje brrrrrrr Trauma!! Ile ja się tego narobiłam..
Kuruj te zatoki, dobrze Ci, że możesz brać penicylinę, ja mam uczulenie :/

Trzebiska nie daj się chorobie i zdrówka dla rodzinki życzę :*

Bosa Ty tak o tych zgrabnościach, popatrzyłam jeszcze na Twój avatarek i zapragnęłam lata, normalnych gabarytów i opalonego ciałka mmmmmmmmmmmmm Powoli już planuję nam wakacje w lipcu, jakiś tydzień nad morzem :D A jak będzie kaska, to może gdzieś dalej, choć lot z taką kruszynką jakoś mnie nie przekonuje, sama nie wiem..

Justysia ja biorę cały czas Prenatal Classic, Prenatal DHA i Tardyferon (żelazo), może dzięki temu choróbska się mnie jakoś nie imają (tfu tfu, bo zaraz se wykraczę) ;) A wózek już mamy :D

Pinka biedna ta kobieta, całe życie na pewno jej wytykają to nazwisko, w pierwszym momencie co prawda też się uśmiechnęłam, ale ja to mam kompleks z powodu własnego rodowego (z męża już mam pospolicie) zaczynającego się na Kał, co jak można nietrudno się domyślić w szkole budziło odpowiednie skojarzenia i salwy śmiechu :/

Ewi to i tak dobrze, ja obrączki nie noszę już od niespełna 2 miesięcy i nawet nie próbuję ;)

Mila czekam niecierpliwie na wieści z wizyty, mam nadzieję, że jeszcze wrócisz do domku :)

A ja znów po dentyście, nareszcie ząb leczony kanałowo zrobiony i mam nadzieję, że nigdy już mnie tak nie będzie bolało, kiedy nic nie można łyknąć na ból.. Czekam aż zlezie mi znieczulenie i zrobię sobię pierogi :D A dla eMka na kolację rozmrażam bigos.. Ciągle jednak te frytki mi chodzą po głowie.. Chyba dzisiaj dwa obiady mnie czekają hihihihi ;)
U nas zapowadało się, że na sylwka pójdziemy do NOT-u (nocne oglądanie tv), chciałam zrobić coś dobrego do jeścia, kupić szampana i piwnko bez%-owe, wyciągnąć eurobiznes i wypożyczyć filmy, no i trochę się poprzytulać, bo strasznie mi tęskno na bliskością, najwyżej zaliczę skurcza :p No ale że znajomi też siedzą w domu, to się właściwie wprosili i mogłam się nie zgodzić, ale eM nie ukrywa, że chciałby z kimś popić pogadać, bo dawno się z kumplami nie widział, a ja nie mam serca mówić mu "nie" no i chyba przyjdą.. A tylko "nasz" wieczór mamy sobie zrobić w Nowy Rok..

reklama
Witajcie marcóweczki widze że dzisiaj kiece sie już szykują mejkapy już wymyślone a o picolo do lodówki pamiętałyście!!!!!

J a dzisiaj mam dzień sprzatnia w szafach i juz sie załamałam bo mimo że pakuje to co zbędne i wysyłam mamie to nic więcej nie mam bo co rusz coś dla małej dochodzi i takim sposbem siatki z ciuszkami są już wszedzie musze kupić jak najszybciej chomiki żeby to wszystko poupychać co by miało ręce i nogi a mój em wczoraj oszalał i stwierdził że po sylwestrze łóżeczko złoży szkoda że nie pomyślał gdzie je postawi bo tylko sufit wolny w tym momencie eh te chłopy musze jak najszybciej materac kupić a teraz ide poczytać oc słychać na innych tematach i wciągnąć rosołek....

A ja jedno pudełeczko i jedną reklamówkę mam ciuszków a wszyscy się na mnie drą, że i tak za dużo :(( Wcale nie jestem pewna czy to akurat dużo.....

Malinka to ja tobie zazdroszczę znieczulnia. Moja dentystka zdecydowanie się nie zgadza i męczy mnie truciem zęba. Wczoraj byłam właśnie na drugiej turze i pierwszy raz od lat poryczałam się z bólu. Chyba tym razem, jak będzie chciała dobrać się do kanałów to się zaprę że bez znieczulenia to sobie może w nosie dłubać. Niech się tak nie boi, że jej urodzę po znieczuleniu bo bez zrobię to napewno! Miałam już leczone kanałowo zęby i właśnie pamiętam, że spokój osiągnęłam dopiero jak zaczęli robić to na znieczuleniu zamiast na truciźnie. A teraz powrót do średniowiecza.... buuuu..... Nienawidzę moich zębów!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry