reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry grubasiątka:-D:tak:

ja wlasnie w pracy wcinam sniadanie:-p jak zwykle cos jem.......a swoja droga ostatnio kładę sie spać zmęczona a bdzę sie jeszcze bardziej zmęczona:rofl2: jakies to poplątane dorabiam w nocy nieświadomie czy co???????

cieszcie sie ze brzuszki macie zgrabniutkie bo jak na mnie patrzą co niektórzy to pytaja sie 2-3 ???????:-D:-) aja nie jedno ale porządne:-D:-D

jutro jż sylwester a ja wogole tego nie czuje:no: walne sie pewnie do wyra i będe spac albo i nie.............

a wy jakie macie plany??????

Agnes- to ty tak jak ja nie moge sie zdecydowac:no:

aaaaaaaa zapomniała bym wczoraj przychodzi babka chce sie zapisac na ciasto ja ja pytam o nazwisko o ona do mnie Bożemój..................... ja ją pytam jak a ona Bożemój myślałam ze spadne chociaż stałam haahah

Ostatnia edycja:
reklama
jakos obylam sie bez emka:p Zrobilam sobie pyszne tosty i pachnie nimi w calym mieszkaniu, tym sposobem zabilam zapach frytek:p
Pranie wstawione, mieszkanie wstepnioe ogarniete, koncze serial i zabieram sie za prawo spadkowe. Trzymajcie kciuki za wielkiego lenia:p
Pinkaplany sylwestrowe mam wielkie... wielkie wyro i tv:p

jakos obylam sie bez emka:p Zrobilam sobie pyszne tosty i pachnie nimi w calym mieszkaniu, tym sposobem zabilam zapach frytek:p
Pranie wstawione, mieszkanie wstepnioe ogarniete, koncze serial i zabieram sie za prawo spadkowe. Trzymajcie kciuki za wielkiego lenia:p
Pinkaplany sylwestrowe mam wielkie... wielkie wyro i tv:p

to tak jak ja martwie sie tylko zebyśmy po tak intensywnej nocy slwestrowej zakwasów następnego dnia nie miały:-D

Pinka hehe tez bym padla ze smiechu bo nie wiedzialabym czy ma pretensje ze chce nazwisko czy co:) ja pewnie tez przed tv niestety:(chyba ze kogos sie zparosi bo inaczej umre z nudow wszyscy beda sie bawic a ja ogladac tv z mezem

mam do was takie pytanko bo sobie czytam temat na forum o becikowym no i ktos napisal ze ma go nie byc od stycznia tak szczerze to nic na ten temat nie slyszalam i nawet w necie patrzylam to nic nie pisalo na ten temat ale moze jestem nie doinformowana?

Cornelcia- ja ci niestety nie pomogę chociaz bardzo bym chciała bo ja w uk mieszkam...... ale pewnie inne laseczki ci powiedzą chociaż nie sadze by zniesli to po nowym roku:no:
Masala- no własnie ahahah chyba sobie jakąś koszule sylwestrową trzasnę co by uroczyście było heheheh

Pinka wlasnie mi tez sie nie wydaje ale lepiej zapytac:)

a ja tam sobie naloze jakas ladna tunike i leginsy zrobie mejkap i bede udawac ze jest duzo ludzi:D

Dołączam się do planów sylwestrowo - wyrkowych :)) Tylko mnie pewnie ominie telewizja bo jestem tak zmęczona, że śpię zanim dolecę do łóżka więc raczej brak programu tv, który nadawałby się do oglądania mnie nie martwi :))

RATUNKU!!! Potrzebuję jakiegoś prawniczego oleju do głowy sobie nalać!!! Usiłuję rozliczyć projekty unijne i za chińskiego cesarza nie umiem zrozumieć z umowy jak to zrobić, żeby się mnie nie czepnęli że coś spierniczyłam :( Tak to ponapisywane, że nijak przegryźć się nie umiem... :( A myślałam, że jakoś przyzwoicie inteligentna jestem... :(((

Ja tam słyszałam coś, że chcą zlikwidować becikowe ale nie doczytałam ani nie dosłyszałam jaki termin obowiązuje....

reklama
Do góry