reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Bosonóżka- hehe ja mam podobnie... :p Też wymiotowałam ale zaczęłam brać na noc i było lepiej:)
Trzebiska - ja falvit mama tez brałam ale też nie bardzo mi pod pasował.
Agnes - więc tam pilnuj się przed tą grypką... mnie wczoraj też coś łamało ale dzisiaj już lepiej.

Dziewczyny na kiedy planujecie kupić wózeczki dla dzieciaczków?? Ja już się nie mogę doczekać kiedy kupię wózek;p Ostatnio już kupiłam butelkę z lovi:p Bo po prostu nie wytrzymałam:p

reklama
Dzień dobry Marcóweczki:-)

Zmykam na wyprzedaże:happy: pochwalę się łowami i poczytam co u Was popołudniu:tak:

ktoś pytał o witaminy....biorę prenatal z DHEA, nie codziennie

lecę! sama! bez ogonka w postaci m i córy! saaaasaaa:rofl2:

witam ja znowu spac nie moge ale pierwszy raz od 2 tyg nie wstawalam w nocy zeby nos kropic tylko na siku - tradycyjnie:tak: wow penicylina mi zaczela leczyc zatoki!!! a ja 1,5 tyg sie meczylam paracetamolem a tu prosze po jednym dniu stosowania taka roznica:tak:oby tak dalej!a co do wozka to tez jeszcze nie mam ale w styczniu kupujemy:)

Dzien doberek:)
Pierwsza pobudka bez emka w domu od dosc dawna...ale mi dziwnie;/ I kto mi tu dzisiaj sniadanie zrobi:((
buziaczek no to lada chwila powiesz chorobie papa.. gratulacje:) troszke to trwalo;/
madzikmilych szalenstw wyprzedazowych... oby udaly sie lepiej niz moje.

masalA nawet mi nie mow ile mnie to chorobsko meczylo zanim gp antybiotyk przepisal - szybciej sie tutaj przekrecisz niz ci lekarstwo dadza...

reklama
Justysia ja w styczniu mam nadzieje ze juz bede miala mamy dostac wozek w koncu na tym stanelo a jak nie to napewno w styczniu kupimy i cala wyprawke juz bede kompletowac zeby pozniej sie nie okazalo ze dziecko sie urodzilo a nawet nie ma go w co ubrac:p

Buziaczek wspolczuje ale dobrze ze antybiotyk pomaga mnie juz cos bierze powoli ale trzymam sie ostro i nie daje tylko ten kaszel jest straszny :(

u mnie z samego rana sypalo i to ostro nawet nie chce wiedziec jak zimno jest na dworze

Do góry