reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Malinka- no my tak mamy bo juz tak wysoko jestesmy:) i nam strasznieeeeeeeeeeeeeeeee ciezko:) Ja to bym tak chciala zeby moje królewny wazyly po 1900:) byłoby wtedy 3800 jzu w brzuszku i to by wszystko tłumaczyło:)

Uciekam sie wykapać....i nyny- jestem zmęczona jak koń bo biegach:):) ha ha
kolorowych snów:)

reklama
milu nic ci nie bedzie na pewno nam sie wszystko uda i bedzie po naszej mysli zobaczysz ze wszystko nam sie pouklada ja np znowu dzis dostalam kartke z pracy od klubowiczow ze dam rade i mam nie panikowac i tak wlasnie zrobie boje sie ale co tam dla szymona wszystko!;-)a ze tak zapytam to kiedy sie spodziewasz pojsc do szpitala? jak wogole rzuszek sie trzyma??

Tylko nie kulki ;-)

Nudzi mi sie.
Stwierdzilam, ze jestem uzalezniona od kompa. Pewnie jak sie mlody urodzi to sie odzaleznie :)
Poszlabym spac, ale chyba ciut za wczesnie jest. M. juz lezy na gorze, znowu o 4 mnie obudzi i bedzie zmywal, grrr

Ale to ruskie zamówione:tak: a takich to w święta się nie je:no::-D:-D a i jeszcze krokiety z mięskiem - połowa już nasmażone (23szt) a teraz odpoczywam bo rozgwiazda mnie boli od długiego stania

Za mną chodzą od nie wiem kiedy i zawsze o nich sobie przypominam jak w Lidlu zakupy robię:tak: że zdało by się frytkownicę odpalić:dry::tak::-D:-D.
Bosa - co do proszku dla maleństwa to na początku płyn Lovela i próbki ze szpitala a potem sensitive i podwójne płukanie.
Ewe - zbieram się od kilku dni i nie mogę napisać:no: - mam prośbę wstaw sobie suwaczek w podpis;-):tak:.

nie wiem czy potrafie to zrobic tzn. wstawic suwaczek :-D a i pogubilam sie z czym sie zbierasz od kilku dni i nie mozesz napisac ??

To ja sie ładnie przywitam na samą noc dzień dobry wieczór kochane wirtualne przyjacióleczki:)

a ja dzisiaj w końcu ogarnełam mieszkanie po tych świetach zrobiłam normalny obiad bo na ryby już patrzec nie mogłąm poznaczyłam ciuszki które wczoraj przywiozłam bo są do zwrotu i wstyd sie przyznać mimo że emek ma dzisiaj imieniny nie miałam nawet 5 minut czasu dla niego więć zaraz uciekam

a teraz opisze wam numer dnia emek zamówił na świeta dla małej prezent( oszalał) mate edukacyjną co jak sie na nią nadusi to pod danym obrazkiem są odgłosy zwierzaków i świecą sie świtełka prezent dopiero dzisiaj przyszedł więc mówie do ema że ma sprawdzić czy wogóle działa podłaczył baterie rozłożył na podłodze i zaczął dusić. I wydobyły sie ryki krowy więc nasz piesz dostał szału podleciał do tej maty zacząl na nią szczekać drapać i ciężko było go odciągnąć bo by ją zażarł póżniej położył sie obok i warczał jak szalony więc emek schował bo pies by furi od tej krowy dostał:) póżniej pakowaliśmy paczki na wysyłke i em rozłożył szary papier na podłodze a pies do ataku połóżył sie na tym papierze i niechciał zejść ale póżniej wyczaił że nawet jak czaśnie łapą to krowa nie buczy i jaśnie raczył zejść z tego papieru pół dnia sie hihrałam z tego naszego oszołoma mam nadzieje że zapomni za jakiś czas o co w tym biega i mała będzie mogła sie nią bawić:\

no to teraz lece do emka bo sie obrazi że go tak zaniedbuje:) a do was wlece jutro

Leniwych z buczka i cukrem bym zjadla. Albo moze nalesniki z serem? Pewnie sobie nie zrobie.
Ide spac.
Kotka bym sobie przytulila,ale swinia na szafce siedzi za choinka, wiec go sobie nie sciagne. Rano sobie przytule :)

dobranoc. Zaraz koniec roku. Dla mnie dobrego roku :)

reklama
papciarkowa, a to dobre z tym pieskiem... usmielam sie na sama noc, az emek zapytal czy cos sie stalo:)
agacina... ja przez te Wasze apetyty to zwariuje dzis:p przez milutka frytki jadlam...ale na leniwe to juz zdecydowanie za pozno dzisiaj... moze jutro?.. pomysle:p
Poki co tez uciekam... jakis film sobie wlacze, zeby lepiej mi sie spalo:)
Do jutra marcoweczki

Do góry