reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Masala, koniecznie musisz sie przespac, bo jak juz piszesz 'pomoga' zamiast 'pogoda', to musisz byc zmeczona ;)

Ale mi sie czegos slodkiego zachcialo. Znalazlam ciastko owsiane.
Musze za reszte zakupow sie zabrac.
Dzis w wiadomosciach widzialam urywki tego filmu z tym bachorem i kotkiem. Przytulilam moje szczescie mocno :( kochany moj futrzeczek

reklama
Aga- ja właśnie wszamałam kisiel- fisiel wisniowy...mniam

...ale wiecie na co mam ochotę???????? na frytki domowej roboty...........i zaraz zakasuje rękawy i zabieram sie do obierania ziemniaków bo tego nie odpuszczę:)

agacina wlasnie sobie przypomnialam ze na wigilie zrobilamten sernik black forest - mowie otym tak przy okazji bo mi sie przypomnialo jak aga napisala ze jej sie slodkiego chce:-Dwiec nie bijcie:)i taka furrore zrobil ze 10 minut i go nie bylo!!!:-Da zwlaszcza kenijczykowi tak smakowal ze az sam pol blachy zjadl:-) a i tez jestem glodna i mam paprykarz polski ojoj lece do kuchni a potem prasowac ...uhhh...jak ja tego nie lubie:eek::cool:

Ewe- mniam fryteczki:)

Katjusza- my sie z M uporaliśmy z resztkami świątecznymi...tak to jest jak dwójka dorosłych siedzi w domku cały dzien- cały tydzień i wogóle miesiąc:) az tak dziwnie w kuchni- jutro musimy zrobić zakupy bo w lodówce pustki:)

A u mnie na obiad.. budyń:tak: Spożycie mleka u mnie w domu wzrosło ostatnio do 1,5 litra dziennie:-D Szkoda, że zaczął mi się nowy tydzień, bo miałam pod suwaczkiem taką fajną wymówkę napisaną o dużej ilości wapnia :-D

Pabella- no to tylko sie cieszyć ze masz taki apetyt na mleko:) ja zauwazylam ze co miesiąc średnio zmieniają mi sie smaki na cos innego:) do czasu az sie przejem:) moze u ciebie tez tak będzie:)

reklama
Juz sie zaslodzilam tym ciastkiem :)
Mam tylko jedna torebke kislu (kisielu?) to ja zatrzymam na czarna godzine :)
na kolacje pewnie bede jesc budyn, bo tego zapas mi mama zrobiala ;)
ooo, a kawalek tego serniczka to bym zjadla :tak: ale nie bede robic, bo piernik i makowiec M. zaniosl do pracy kolegom. Nie jestesmy fanami ciast.
Powinnam dodomu zadzwonic,ze ulokowalismy 'dzadkowe' pieniazki juz :) ale mama pewnie sie rozgada. Jutro zadzwonie.

Jak dobrze, ze zlapali tego zwyrodnialca od kotka. Ide mojego poglaszcze

Do góry