reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ja własnie siadłam na dzis koniec układania na półkach heheeh na dodatek małek tak mnie kopie po żołądku ze zgagę mam niemiłosierną zaraz puszcze pawika dosłownie:eek::eek: przyszła paczuszka z ciuszkami dla młodego co kupowałam w asda męzo wanne kupił i kufer kosmetyków z J&J W promocji był jak wróće do domku to marcjankom z uk wstawie focie na naszym watku moze któras z was bedzie zainteresowana:-p

Ewi- mnie tez z płyty nie chcial sie wgrac ja youtube dlatego musiałam wziąsc aparta i nagrywac z kompa dla kolezanek bo chciały rok temu zobaczyc:tak::tak:
Olcia- u was sypie a ja mam deszcz od 3 dni zima juz przeszła bokiem mam tylko nadzieje ze teraz przez 2 m-c nie bedzie lac bez sensu...........
Katjusza ty to ostatnio wogóle leniwa jestes udzielasz sie tyle co kot napłakał:-D:-D nagana ci sie nalezy:tak:;-)
Ewe to wpadnij do mnie z tym sprzataniem heeh ja juz dzis przez tą zgagę nic nie zrobie:no: bo wystarczy ze sie schyle i wylonduje w łazience:cool:

koncia- no nareszcie M zdobył sie na odwagę bo za chwilę lokator spał by w łóżeczku małego hahaha,a magisterkę kiedys obronisz:-D:tak:
Agacina- nie chciej przenosić ciązy bo bedziesz przeklinać za wszystkie czasy ja przenosiłam o 12 dni i nigdy wiecej już bym tak nie chciała:no: to była masakra!!!! teraz mam nadzieje urodzic troszke w czesniej lub w terminie:-p
Marta- jeszcze sie ludziska pierogami przez te swieta nie najedli???????? ja to patzrec nie moge juz na pierogi:sorry2:

reklama
Mili to jednak będzie woda??? Chyba gdzieś przegapiłam tą informację!!!

No właśnie Katjuszka!!! I gdzie foty z małej pokoiku po remoncie???

A ja poprasowałam wszystko dla małej i nawet posprzątałam u młodego w szafie żeby było gdzie te ciuszki powkładać. Zawodowo też nadrobiłam zaległości na tym urlopie, jak odsapnę to może na jakieś małe zakupki skoczę, zwłaszcza że mąż w pracy na dyżurku

Ostatnia edycja:
Ale ja Wam zazdroszczę jeszcze macie na to wszystko sile- tu cos posprzątać, tam do pracy jeszcze biegać.....a ja sie głośno teraz przyznam ze praktycznie cały dzień juz spędzam w łózu!! Zmieniam tylko stronę na nim bo zasiadamy z eMkiem przy kompie na zmianę: takie z nas dwie kaleki.:):) a jak sie zabieram za cos do zrobienia to zaraz mi ciezko, słabo i nogi bola:(

Pinka z mila checia bym wpadla bo juz troche nuda mnie dopada ;-)

Miluś co za wspaniala wiadomosc z ta woda :-) a ty sie naszym pisaniem nie przejmuj ty masz dwie kruszynki w sobie i bardziej niz my musisz na siebie uwazac moze za 3 tyg bedziesz juz miala swoje malenstwa kolo siebie a niektore z nas maja termin na koniec marca i biorac 2 tyg. mozliwosc przenoszenia ciazy robi sie juz polowa kwietnia a twoje dziewuszki beda juz mialy 2 miesiace ;-)

Vetka- dzieki za konkrety...fakt na finiszu..leże tak całymi dniami i tylko mi zostaje myślenie co by można było zrobić...i na myśleniu sie kończy:) ha ha:-D:-D

Ewe- masz racje:)..ale i tak Wam zazdroszczę:) hi hi to mi teraz tylko zostało co nie:)

reklama
Czesc brzuszaste:p Wrocilam z zakupow, jest ciut lepiej niz kilka dni temu ale znow raczej bez rewelacji. Wiekszosc rzeczy, ktore kupilismy to dla emka. Dla mnie i dla dziecka to w zasadzie tylko laktator, sliniaki i myjki do buzki... nie no jeszcze pampersy kupilam i torbe do wozka dostalam gratis:p szalu nie robi ale darowanemu koniowi w zeby juz zagladac nie bede:p
Tymczasem biegne Was poczytac i potem pewnie jakas drzemka bo jakos ta pomoga taka do niczego, ze nic tylko spac pojsc:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry