reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzien dobry dziewczynki i chlopcy w brzuchach :)

Ale mnie kregoslup boli od tego nierobstwa :dry: M. znowu dzis do pracy nie idzie. Cos ludzie po swietach nie chca w szpitalach siedziec, to i malo roboty. Ale wykuruje sie przynajmniej. Dzis pojedziemy w takim badz razie i wozek zobaczyc :)
Zaraz sie umejkapuje i wyruszamy :)
Musze jakies cwiczenia poszukac by maly zanurkowal w dol, bo dzis konczymy pelny 31 tydzien :eek: a cc zapewne bylaby wczesniej niz mam termin, a wolalabym nawet po terminie urodzic :zawstydzona/y:

A propos odstajacych uszu, to ja myslalam, ze to tak jakos genetycznie uwarunkowane jest, po prostu taki urok, bo jak mozna miec 2 tak samo odstajace uszy... No ale jesli te czapeczki maja niby pomagac, to u dziewczynek lepiej, bo sa te slodkie opaseczki na glowke :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki-marcóweczki
Mam nadzieję, że nastroje dopisują.
Co do USG 3D to nie wiedać na nim nieczego więcej niż na 2D, wyniki badania zależą od umiejetności i doświadczenia lekarza.
Przegrzewaniu tez mówię NIE, Mikołaj urodził się w sierpniu więc chodził na specerki tylko w body przykryty od słońca pileluszką tetrową. Teraz też szaleć nie zamierzam, zwłaszcza że mieszkanie mamy ciepłe
Dziś zamierzam poprasować ciuszki i coś napisać "słuzbowego" ale też już mnie na tym urlopie nosi, oj nosi

Cześć czołem dobijcie mnie jakimś młotem:-D:-D:-D

do 4 w nocy nie mogłam zasnąć:no: było mi duszno jak nie wiem otwierałam okna jak szalona mąż zamykał bo mu zimno ,kregosłup dał o sobbie znac ze zadna strona nie była mi dana a teraz czuje sie jak po iniezłej imprezie :tak::cool:

własnie koncze sniadanie i biore sie do roboty bo sterta papierów tylko rosnie:-p

hej :)

u nas sniegu juz brak,mam nadzieje,ze juz task zostanie i bedzie troche cieplej to i mi wygodniej bedzie bez tylu warstw na sobie ;-)

dzis na sniadanie weetabix z mlekiem wiec kawy nie wypilam jeszcze i usypiam na fotelu ;-)

bosa lista imponujaca-a raczej jej wykonanie ;-) ja niby tez liste mam-ale taka najzwyklejsza w notesie ;-)

witam się krótko z pracy.

jestem wściekła, bo mam 2 kontrole na głowie. w zasadzie to może nie na głowie, bo dopiero w nowym roku zaczynaja, ale papiery trzeba im przygotować. jak na złość na sam koniec przed porodem będą ciężarówkę denerwować!

Cześc wszystkim narzekaczkom :D

Bosa zrobisz potem fotki i pokażesz nam komnatę Stellki??

Ja dzisiaj dla odmiany narzekać nie będę ;)))) Zaliczyłam już dentystę i kupiłam wędlinki na śniadanie, Jasio radośnie bryka :D
Mój mężu zapomniał, że obiecał mi dzisiaj Ikeę, więc już mu trochę humor się popsuł, ale będzie dobrze :D Ja natomiast obiecałam, że nigdzie więcej go nie będę już dzisiaj ciągać, damy radę :D

Wyprałam kolejną porcję i mam wrażenie, że ten JELP ma jakiś chemiczny zapach - nie wydaje się Wam??

Malina, to mozemy sobie podac rece, bo ja tez mam dobry humor :)

Kupilam troche rzeczy na wyprzedazy...i przyslali mi to..2 razy :-) A ze jestem pocieszna jesli chodzi o takie sprawy, to zadzwonilam i powiedzialam, ze sie rabneli...ale juz kazali mi zatrzymac.. Tak wiec mam wszystkiego po 2 haha :)

Ja sie szybko witam i zaraz zmykam:) Jedziemy z emkiem na jakies zakupy, licze, ze kupie dzis chociaz cos co bede mogla skreslic z wyprawkowej listy... Trzymajcie kciuki. Milego dnia kuleczki:)

A u mnie w robocie audyt był. Była kupa stresu przed a potem.... jakoś cicho i spokojnie przeszło. I dobrze. Chcę przeżyć ten koniec roku a jak tak mi będzie brzuchol twardniał jak ostatnio to śmignę na L4 bo mi się gin już pewnie nie da wykręcić i tyle tego będzie. Sami będą kończyć ten rok. Beze mnie....

reklama
Do góry