reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Widze ze temat ciuchow był,ja juz dostałam kurtke mamy bo w moja sie nie mieszcze od jakis 3tyg,w domu chodze w starych dresach polarowych a ''do ludzi'' mam leginsy ocieplane i jeansy ciazowe od poczatku te same nadal dobre tylko wkurza mnie ta gumka nad brzuszkiem bo sie poskrecała i teraz sie wpija :(
Milus super ze bedzie woda:)
Malinus oj tez bym zjadła ta Twoja zupke;)

reklama
ale mam wkurw teraz normalnie jak czasne w ema czymś ciężkim to zatłuke i moge w 100% stwierdzić że to ja jestem w ciąży a on ma za mnie humory dopiero co sie dogadywaliśmy że jutro jedziemy do mamy a on foch że nie jedzie to srał go pies wpakuje sie w pociąg i pojade sama chociaż w życiu tam nie byłam więc mam nadzieje że nie pomyle dworca na którym mam wysiąć szkoda że dupek tak póżno do roboty wychodzi bo pojechała bym pociągiem już o 6rano

Masala, jak bedziesz miala zaswiadczenie od lekarza to Cie wpuszcza :) Siostra kolezanki miala o miesiac przeterminowane zaswiadczenie, cos tam stewardesy marudzily ale ja wpuscili :) bedzie dobrze, nie martw sie, aby tylko lekarz potwierdzil, ze nie ma zagrozenia :)
A co to za lozeczko takie dziwne? M. zamawial czy Ty?
A tam przejmujecie sie facetami :) ja wychodze z zalozenia, ze ja i tak lepiej wybiore, jemu pozwalam jedynie przytaknac ;) no w sprawie wozka cos tam marudzil, ale w sumie to i ten fajny i ten, wiec wszystko jedno :)

Ale maly tancuje mi w brzuchu. Tylek mnie swedzi. Rosnie pewnie :szok:

Nudzi mi sie, musze sobie jakies zajecie znalezc na jutro. Na shopping nie jade, bo pewnie tlumy jak dzis, tez jakies swieto podobno maja

masala lepiej ksiązke napisać byłby bestselerr czy jak to sie tam pisze wsciekła jestem bo liczyłam na jakis pociąg koło8 i dup** ni ma dopiero o11 to sie dupek zdziwi jak wróci z roboty a tu mnie nie ma obiadu brak wróce koło21 ciekawa jestem tylko jak sie doczołgam do domu z wielgachną torbą ciuszków dla małej bo podobno mama fure naszykowała

jutro jest ostatni dzień bo od pojutrze mamka zaczyna nową prace i jej nie bedzie całymi dniami najwyżej może poprosze szwagra żeby po mnie na pociąg wyszedł a od mamy to ona mi wepchnie do pociągu innego wyjścia nie ma

Nie boj sie Masala,moja znajoma tak leciala, na pogrzeb ojca,zeby bylo 'smieszniej' no i wyleciala z UK w 30 tyg,ale juz z Polski w 33 tyg. nie... Musiala zapierdzielac samochodem i chyba z tego stresu 2 tyg pozniej urodzila...ale jesli maja ze do 36 to musi tak byc i koniec :)

Papcia i inne wqrwione na facetow-
zaaaaaaaaaaaabic!!!!!!!!!! :) jestesmy w ciazy, to prawie jak niepoczytalnosc... ;)

reklama
Do góry