reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

koncia z grubej blachy:p dobre:p A zadawanie 10 razy tego samego pytania doprowadza mnie do pasji... mam wrazenie, ze ktos mnie nie szanuje skoro nie potrafi zapamietac prostej informacji do niego kierowanej! E szkoda gadac, bo zaraz znow sie wkurze:D

reklama
Witajcie:-)
no i chyba mi się dziecko przeziębiło:-( w nocy się obudziła z kaszlem i gorączką, teraz obserwuję co i jak, gorączki nie ma ale co jakiś czas pokaszluje, pocieszam się tylko że nadal łobuzuje, więc nie ma tak źle... ale jak kaszel nie zniknie to czeka nas jutro wizyta u lekarza, no i wyjazd sylwestrowy nie wypali:-( niby nic takiego - dostaliśmy zaproszenie na domówkę u dobrych znajomych M., cieszyłam się bo ostatnie dwa Sylwestry spędzałam sama w domu a M. był w pracy - teraz udało się załatwić wolne no i wirusy mi dziecko zaatakowały:-(
koncia a co z Waszym autkiem nie tak? dla mnie zakup nowego auta z tych pieniędzy miałby sens, jeśli obecne jest awaryjne, albo na tyle małe, że wózka nie zmieścicie;-) mój M. coś przebąkiwał że z ubezpieczenia coś do wykończenia domu kupimy, ale ja już ostro zaprotestowałam - te pieniążki chce odłożyć na szczepienia dla Zosi (pneumokoki i rotawirusy) a trochę to kosztuje:-(
ona M. wygoń do izolatki, i odganiaj te wirusy!
aga_cina ale pracuś z Ciebie:-) tyle już zrobiłaś - ja jeszcze nie wzięłam się za śniadanie a co dopiero za sprzątanie;-)
Cornelka powiem szczerze że ja nie wiem kiedy moja Zosia ma czkawkę, kopniaki wprawdzie czuję mocno i wyraźnie, czasami czuję takie drżenie w środku, ale jest to na tyle krótkie uczucie, że to moim zdaniem nie jest czkawka

zmykam na śniadanko:-) pa

aga_cina ale pracuś z Ciebie:-) tyle już zrobiłaś - ja jeszcze nie wzięłam się za śniadanie a co dopiero za sprzątanie;-)

Nosi mnie. Jak mialam jeden dzien wolny w tygodniu, to czulam sie zmeczona, a teraz jak mam 2 tyg wolne to nie moge sama z soba wytrzymac. Jejku, ciezko tak bez pracy/szkoly.

ogladam program o torbach dla rodzicow na tvn-ie

A ja jestem rozdarta. Męczy mnie wstawanie o 4 i te cholerne, długie i mało komfortowe jazdy do pracy. Zaczynają mnie też denerwować sztuczne problemy generowane przez współpracowników. Myślę żeby sobie dać spokój i posiedzieć w domu. Z drugiej strony boję się, że siedząc w domu znowu zdziczeję i będę się nudzić... Chociaż w sumie czeka mnie przeprowadzka do drugiego pokoju czyli malowanko i przenosiny, no i remont mebla dla dzidziorka więc teoretycznie będę miała co robić....

witajcie wstręciochy:tak::tak: U mnie pada!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja konczę sniadanko:-D wczoraj poprasowałam magiczną stertę poukładałm ciuchy Eryka w torby chermetycznej i czekam az dojdzie reszta ubranek mam nadzieje ze dzis jedna rundka juz bedzie:-p:-p
pozniej oglondalismy z męzusiem meble z Ikea do naszego domku i z wrażenia zasnełam na sofie hahah

Masala- nie stresuj sie bedzie wsio ok polecisz i wrócisz bez problemu do 34tyg masz czas wiec luz............
koncia-no wiesz kazdy powóddobry by auto kupić ehheh chociaz niektórzy męszczyzni tak maja,mysla ze jak kupia nowe atuo to bedzie bezpieczniejsze dla dziecka.....
agacina- dobra jestes hehe ja to nie wiem co jutro będzie a ty juz takie plany o mieszkaniu hihihi:-D;-) i co kupiłas te reczniki????
papcia- no to szczescie ma twój mężo ze sie w koncu zdecydował:tak::tak: jechac z Tobą
trzebiska -jak czujesz ze nie wytrzymujesz to lepiej zrób to co masz do zrobienia w domu przed porodem....

ja ostatnio mam nerwa ale nie na męza bo on to kochany jest tylko na sama siebie ze nawet mokra plama na podłodze potrafi mnie zdenerwować wczoraj tez juz mówie do M niech to sie juz skoczy bo zwariuje :-D:-D potem trzeba bedzie zmienic fryzurkę styl ubierania i byc modna i ładna mamuską:-p jak mi to zawsze poprawia samopoczucie

Ostatnia edycja:
Pinka, wczoraj to nawet nie bylo miejsca na parkingu, zeby samochod zostawic. Jakies swieto wczoraj bylo, dzis tez, nie wiem czy w UK czy tylko w Scotlandii.
Ja juz mysle jak tu naszego jedynaka ustawic dobrze w zyciu :)
Nie no, musze cos ze soba zrobic. Jakby cieplo bylo to w ogrodku bym pogrzebala.

Pinka, wczoraj to nawet nie bylo miejsca na parkingu, zeby samochod zostawic. Jakies swieto wczoraj bylo, dzis tez, nie wiem czy w UK czy tylko w Scotlandii.
Ja juz mysle jak tu naszego jedynaka ustawic dobrze w zyciu :)
Nie no, musze cos ze soba zrobic. Jakby cieplo bylo to w ogrodku bym pogrzebala.

u nas dzis chyba zadnego swieta nie ma,bo widze ze ludzie normalnie do pracy smigaja ........a co planujecie miec tylko jednego bobasa?????

reklama
Właśnie tak sobie myślę, że jestem taaaka zmęczona, że nie wiem jak dojadę do końca tygodnia. I chyba jednak wybiorę się na L4 szczególnie, że znowu zapowiadają ocieplenie i pewnie znowu moje ciśnienie wyskoczy do jakichś abstrakcyjnych wielkości :( To ja już wtedy wolę być blisko łózka :)

Do góry