reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej :)

ja po swietach paaadam, czas odpoczac ;-) choc moze jutro na zakupy jakies sie wybiore? w koncu przeceny....ale jakos mi nie po drodze byly sklepy w swieta...

Ja czasem zakladam dzinsy, zwykle sprzed ciazy ,biodrowki, choc przyznam ,ze najbardziej lubie chodzic w legginsach lub sukienkach bo mi najwygodniej :tak:
Tym bardziej,ze po swietach brzuszek wiekszy :-D zaraz rzuce jakas fotke,ale robiona w wigilie a od tamtej pory to napewno kilka cm doszlo ;-):-D

A po domu dresy lub legginsy :tak:

I najwyzsza pora nadrobic forumowe zaleglosci, choc troche podczytywalam w miedzy czasie , tylko na pisanie nie za bardzo byl czas ;-)

Ja po domu to w alladynkach lub getrach i podkoszulku z dużą ilością X;-);-) a na wyjście z domu to mam jeszcze:-p:-p spadające;-) jeansy z wysokim pasem a drugie z gumkami po bokach.
A propos porodu to dziś M mnie zbudził jak zaczynałam we śnie rodzić:-p:tak::-D:-D.
Zmykam i życzę miłej nocki wszystkim Marcjankom - ja jutro z Julem znowu na kontrolę do laryngologa i może w końcu odbiorę wyniki krzywej, bo w piątek poradnia była zamknięta:wściekła/y: a w recepcji zapewniali mnie że będzie czynna:tak:.

a teraz to slub był i święta to nie miałam chwili dla siebie:) teraz juz sobie leze wiec moge czasem zaglądac:)

zaczynam miec juz stracha przed porodem ?? a jak u Was dziewczyny?
ja sie tak boje a lekarz straszy tylko ze dzidzia duża bedzie

reklama
Ryczec!! Znow sie pozarlam z emkiem!! Mam juz dosc tych zmian nastrojow, ale widze, ze nie tylko ja szukam powodow do awantur:(( Tak samo jak malina poklocilam sie o jaks bzdure, ze ma wszystko w nosie dotyczace dziecka... a jak juz sie za cos zabierze to schrzani... Dzis przyszlo lozeczko.... o dziwnych wymiarach... 110 na 50:(( I gdzie ja tutaj taki materac znajde... lozeczka nie zwroce bo z jakiejs mega przeceny i nie ma zwrotow!! Bede wyc!!
Co do ubranek to moje kochane ciazowe jeansy ktory mam od poczatku zaczynaja pekac w kroku:(( Wczoraj chcialam kupic nastepne, ale w ten sam rozmair w sklepie sie nie zmiescila a 36 byly za duze:(( Zostaja leginsy i cos co chociaz lekko zakrywa pupe:(
Oczywiscie standardowo nic nie zrobila w kierunku egzaminow ale tak mnie harsh zestresowala, ze mnie nie wpuszcza na poklad samolotu, ze pewnie podswiadomie sie nie ucze bo po co;/ Pinka pytalas na kiedy bilety zabookowalam... 18-29 stycznia... Dzis chyba oltarzyk jakis postawie za pomyslny lot:)

Do góry