reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam Pączuszki
Melduje ze już wróciliśmy ze Świąt cało i zdrowo. Tak jak przypuszczałam przybyło mi trochę masy ciała przez te kilka dni;-);-)
Widze ze mam trochę do nadrobienia:tak:
Cmokasy dla Was
malinaa ja to się chyba do klubu dresiarza zapisze. Dosłownie we wszystkim mi ciasno i z każdej strony się wylewa..nie ma to jak dresik i m-ka t-shirt.Dzisiaj dokupywałam staniki bo i tutaj ciasno się zrobiło

Ostatnia edycja:
Martus- faktycznie ciuszek- rewelacja:):-D:-D ale Malinka ma racje- teraz to już bardziej w ciuchy eMków się wciskać będziemy bo nie ma w co i nie ma sensu na chwilke nic kupowac:)....w szczególności ja i Malinka- na tak krotko:)

Muszę Mila coś kupić, szukam właśnie jakichś spodni dresowych, bo na szkołę rodzenia, do dentysty i do gina muszę wyłazić z domu ;))))
W jedne ciążowe dżiny już dawno nie wchodzę, a drugie są tylko do chodzenia, bo przy siedzeniu tak mnie gniotą pod brzuchem, że potem boli :/

A mnie ogarnęło wiśniowe szaleństwo ;) W wigilię zupa owocowa, potem dojałam resztki na wieczór, wczoraj wieczorem zrobiłam znowu, dzisiaj na śniadanie dojadłam resztki i znowu mi się kceeeeeeee.. Już dzwoniłam do eMka, żeby kupił jak będzie wracał od mamy :D

Malinka- ja dużo pomykam sobie w grubszych getrach- do tego tuniki albo swetry do wpół uda i kozaki na kolan. W jedne ciążowe spodnie się nie mieszczę w udach a drugie tak jak u Ciebie gniota mnie jak siedzę:)

ja chodzę w leginsach i tunikach / długich swetrach :blink: rosną razem ze mną :tak: w spodniach ciążowych mi niewygodnie jak siedzę...
zgaga męczy mnie już codziennie, muszę się zaopatrzyć w zapas Rennie...
malinka, mój mały też ma codziennie czkawkę, wczoraj zaliczył 3 razy, a dziś co dziwne - cisza.:confused: Tak wojował w nocy, że w dzień dał mi spokój i tylko czasem się powierci. Obawiam się, że znów będzie szalał wieczorkiem :sorry2:
Rany, jak się nudzę, a najgorsze, że nic mi się nie chce... Się zastanawiam jak ja skończę pracę mgr, jak nie mam siły po książki jechać:oo:

a ja mam zapas spodni z wyprzedaży z H&M i co śmieszne noszę 3 pary, które leżą na mnie tak samo i są tak samo wygodne, a rozmiary to: 38 i 40 oraz 42 sztruksy zimowe za 60zł /te mają najwęższe nogawki, więc wzięłam taki rozmiar/, poza tym getry w domu lub dresy, ale dresy noszę sprzed ciąży r. 38 biodrowki więc nie cisną, mój M. nienawidzi dresów...
Kupiłam ostatnio też kilka tunik, sweterków ciepłych, bo mi się dizdzia wkurza jak podwiewa zimnem na dworze. Kurtkę na razie po młodszej siostrze noszę, ale żeby nie było na plusie już prawie 10kg pewnie mam ;)

Kurde, jak mi wszystko w gardle stoi. Czym by tu popchnac? Jeszcze 2 miesiace, buuu. Juz mi sie nie chce byc w ciazy, ale juz o tym wspominalam.

A ja nakupilam rajstop ciazowych,leginsow i do domu spodnie dresowe, do tego tuniki, w ktorych mam zamiar pozniej chodzic i na brak ubran nie narzekam :) spodni nie nosze.
Ale mam taka ochote kupic sobie cos fajnego. Ale po porodzie bede marudzic jaka to ja gruba jestem. Juz wspolczuje M. hehe.

Mam ochote na kisiel.

reklama
Ja tak jak pastela z getrami i tunikami nie za bardzo, ale z innej przyczyny, nie zapinam już kurtki :/ więc muszę wtedy sobie przykrywać i podtrzymywać pod spodem, żeby mi nie zawiewało od dołu ;)

A my z eMkiem lubimy w dresach siedzieć w domu, ja mam dziurę na pupie, a on obgryzioną nogawkę przez Freda :D

Zmykam, bo wiśnie przyszły :DDDDDDDDDDDDDDDD O szok jak mi się chce zupy z kluskami mmmmmmmmmmmmmmmmmmm pa

Do góry