reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

No widzę że tamat imion wywołany przeze mnie wrzy nadal, ja przeglądałam neta ale nic mi nie pasi, chyba muszę poczekać aż samo przyjdzie bo tak na zawołanie nie wychodzi. Wyprałam 1 pralkę ciuszków, druga załadowana i trzecia tura (tych nowych) czeka w szafie. Sporo tego się nazbierało, własciwie to nie musiałabym nic już dokupować ani dostawać a pierwsze 3-4 m-c mamy załatwione

reklama
a to nie za wcześnie z tym praniem?:-) tak się pytam...bo jak pomyślę że teraz bym zrobiła pranie to ciuszki by chyba zakurzyły się do marca... chyba że pakujecie w coś ciuszki?

Ja zacznę pranie po malowaniu i mam nadzieję że to będzie w styczniu.

Właśnie porównałam swoją twarz sprzed ciąży z czerwca i ze zdjęć świątecznych. Teraz to wyglądam jak pączek:( aż mi się humor popsuł!

Ja wyglądam jak Wyjątkowo Tłusty Pączek. Aż mi się rozlały rysy twarzy kompletnie. Ale cóż - pozostaje tylko westchnąć smętnie i żyć dalej. Za kilka miesięcy zaczniemy znikać a z niewyspania pojawią się pod oczami piękne sińce. To chyba wolę pączka :))

Witam poświątecznie:-).
Rano doczytałam 2 stronki a potem net mi padł:wściekła/y::wściekła/y:.
Widzę, że temat wyboru imienia na tapecie :tak::-)- ja nie wyobrażam sobie żeby Olek czy Julek mogli mieć inne imiona - te w sam raz do nich pasują:tak::-).

Ewi, nie martw się buźką, ja ogólnie mam bardzo pyzatą twarz i już w ogóle wyglądam jak 2 pączki :-D za to moje uda wyglądają jak eklerki z tłustym kremem :sorry2: najbardziej na nie nie mogę patrzeć. Ale jeszcze będziemy zajebiste laski :-p

reklama
Koncia, pociesz się że za chwil nie będziemy mogly patrzeć na uda nie przechodząc przed lustrem :) Ja już widzę tylko okolicę kolan bo resztę zakrywa brzuch :)) To miłe. Nie zamierzam się przejmować tym co się przede mną ukrywa.

Do góry