reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Futrzak mi własnie podoba sie najbardziej forma Małgorzata nie Małgoska czy Goska ale wiem ze nikt nie bedzie uzywał całego imienia tylko skrot,mam przyjaciołke o tym imieniu i my na nia mowimy Gosiaczek;) tez nie mam lustra tak duzego i moge ogladac sie tylko do pasa;)
Ewi ja tez mam na drugie Małgorzata ale nigdy nikt tego imienia nie uzywał dla mnie,a pierwsze tez mam bardzo długie i jakbym tak miała pisac jedno i drugie i nazwisko to tez by sie nie zmiesciło;) od niedawna tez moja twarz sie zmieniła a juz myslałam ze chociaz po twrzy nie bedzie widac ciazy,ja to mam tak ze ''puchne'' od oczu w doł to dopiero okropnie wyglada bo ogolnie mam bardzo mała twarz wiec teraz mam waziutkie czoło,maliutkie oczy ,wielki nos i szerokie kosci policzkowe i szczekowe;)
Koncia dobrze ze chociaz w snach mozesz sie wyładowac;)

Ha, ha zaraz wyjdzie że wszystkie jesteśmy pączkami, pyzami itd;) no to już mi lepiej!!!

Koncia moje uda wołają o pomstę do nieba!!! Nigdy nie miałam takich okropnych grubych pofałdowanych parówek! I mimo że M katuje je codziennie kremami to i tak wyglądają okropnie...

Właśnie mi odwołali sprawę w sądzie. Czyli będę miała wezwanie za miesiąc to chyba nie dojadę...

Na Anglielskie wyprzedaże to bym sama poszła chociaż tak jak jedna z dziewczyn napisała wiecej na podłodze niż na wieszaku i dziwne że tam nikt na to uwagi nie zwraca!!! Ale można się tanio obkupić!

kuxwa! myslalam, ze ten Boxingday to wczoraj byl! Co dzis sie dzialo na parkingu nawet nie pod centrum, a pod hipermarketem? po 20 minutach zrezygnowalam z szukania miejsca i pojechalam do innego sklepu. Wole nie myslec co sie w sklepach dzialo. Nawet cholera jedzenia dla kota nie moglam kupic, a akurat tylko w tym jednym sklepie jest takie co uwielbia. Musial sie zadowolic innym, mam nadzieje, ze sraczki nie dostanie.

Zle mi sie jakos dzis za kierownica siedzialo. Do tego maly rozpychal sie okrutnie tam gdzie pasy mialam, a bez pasow nie umiem jezdzic. Kiedys uratowaly mi zycie. Wiec teraz zapinam nawet jak samochod przestawiam.

Do tego caly czas czuje taka kluche w gardle. Junior na zoladku mi siedzi czy jak?

Ewi, ale cudny ten szczeniaczek :) wycalowalabym od razu :) pewnie jeszcze taki fajny zapach malego pieska ma :)

posegregowałam ubranka wiekowo i płciowo i padam na pyska ;D co ciekawe nie pomieściłam wszystkich do szafy :p M jest jednak lepszy w upychaniu. No i chyba pranie jednak poczeka, bo nie mam co z nimi zrobić, wolnych szaf brak, a lokator zniknie dopiero za miesiąc :/

agacina myslalam, ze dzis bedzie lepiej... kurcze, a ja jutro chcialam do mothercare i mamas and papas jechac... no zobaczymy czy pojade, czy zrezygnuje:pP

Ja mam plan jutro na zakupy uderzyć. Sprawa w sądzie odwołana to będziemy mogli dłużej pospać po dzisiejszym spotkaniu ze znajomymi. I załatwię w końcu sprawę z czekiem żeby kaska nie przepadła. I może kupię żyrandol i dywan jak coś fajnego znajdę;)

Koncia to ten Twój Współwieś jeszcze z Wami mieszka??? Myślałam że już go dawno nie ma!!!

Agacina no niestety coś za coś. Niższe ceny ale za to tłum ludzi! I im później to mniejszy wybór!

wspolwies, haha dobre :rofl:

Ja w takim tlumie czuje sie strasznie zagubiona. Jeszcze jakby M. byl ze mna. ale ogolnie tlumow nie lubie. Ubranka mam, reszte zamowie online :)
Ach, po rzeczy do szpitala do Primarka skocze tylko

reklama
Witam Was poświątecznie:-)

Nie mam dzis humorku stanełam na wadze mam plus 15 kg, a juz myslałam ze tym razem mniej przytyje:zawstydzona/y::-(

Tez myslałam ze w styczniu będe pomału prac ciuszki:tak:W pierwszej ciązy to byłam tak podekscytowana ze na tym etapie to juz miałam poprane a potem prałam jeszcze raz:-D:-D

Do góry