reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Widzę kochane, że przygotowania do świąt idą pełna parą. Ja już czuję każdą kość i mięsień w rękach, bogach, a nawet w tyłku:eek: emek się śmiał, że ja jak żuraw na jednej nodze pod koniec gotowania już stałam, ale naprawdę mam dość tego wszystkiego. nawet świąt mi się odechciało.
na głowę ostatkiem sił założyłam farbę żeby wyglądać jak człowiek, jeszcze tylko zmyć i mogę iść lulu. Za nami koszmarna noc, bo synek cos nam się przytruł i wymiotował co 10-15 minut, ale mi go było szkoda:sorry: dzisiaj już ok, ale słaby i spał mi cały dzień.

katjuszka kuruj się szybciutko, bo smakołyki czekają

buziaki kochane!

reklama
ŁUP! Siadlam!! Skonczylam i jestem z sibie dumna:)) Na jutro mi tylko sprzatanie zostalo i jakas reszta zakupow<jupi> Nawet wykapac sie juz zdarzylam, polozyc wszystkie dostepne w domu mazidla, baaa nawet sie ogolilam:p Zostal pedicure ale jakos nie wiem jak sie do niego zabrac z tym brzuchem;/ Chyba bede zmuszona pojsc do kosmetyczki bo na emka liczyc nie moge w tej kwestii...
W ogole to sie na mnie wkurzyl... na facebooku weszlam w jakas glupia aplikacje, ktora ktos umiescil na mojej scianie... i tym sposobem pisza do mnie co chwile jacys kolesie, czy jestem samotna mamusia i ze lubia kocice w ciazy;/ Tragedia... na poczatku bylo to nawet zabawne, ale co chwile mam jakas nowa wiadomosc i emek sie wkurzyl nie na zarty:D Musze to gowno usunac, tylko najpierw musze zorientowac sie jak?!

Ewi pogonilabym te ciotke, albo nagadalabym jej cos!!
Katjusza zdrowiej... oby to tylko jednodniowka byla:)
Scarletka wez kapiel... dziala cuda na bole zwiazane z przedawkowaniem gotowania:) I ucaluj synka, niech wraca do zdrowia:)

Katjusza no nie mogą Cię przecież ominąć te wszystkie pyszności, kuruj żołądeczek jak najszybciej :D

Scarlet bidulek Piotruś, ciocia ma nadzieję, że jutro już po osłabieniu nie będzie śladu :*

Masalka ja to się nie znam właśnie na tym, że ktoś mi coś na tablicy zostawia, bo jak wchodzę, to trzeba zezwolić na udostępnienie swojego profilu i na tym etapie rezygnuję :/ Jak widać - może moja niewiedza mnie czasem ratuje ;)

A mi chyba z tego podniecenia, że przyszedł wózek z cycusiów zaczęło coś nieśmiało wyciekać - jupi :D Bardzo się cieszę, bo już miałam myśli, że mi te cycki wcale się nie przygotowują na dzidziusia i będzie problem z karmieniem, a tu jednak coś zaczyna się dziać :D

Znowu samotny wieczorek u mnie.. Mężu w trasie do rana, a mi się już nic nie chce, ostatnie porządki i te ciasteczka zostawiam na rano :D Jasio też jakis słabszy dzisiaj, chyba umęczył się jak mama wczorajszym dniem i dzisiaj nie ma ochoty na wielkie brykanie, bardziej na prężenie i wciskanie mi stópek pod żebra.. Jeju jak ja go kocham :)') Nie mogę się go doczekać..

Ja już po przygotowaniach;) dwa ciacha gotowe a resztę mama;) nastawiłam pranko i teraz się lenię!!!

Malinka mi też wycieka taka siara ale tylko z jednego i to tego mniejszego a drugi jakiś leniwy i nie chce zacząć pracować hehe.

Masala ja kiedyś na coś podobnego wlazłam tylko na skypie nie wiem jak i co chwilę pokazywało mi się okienko z widokiem z kamery i jacyś zboczeni onanizujacy się faceci. Masakra!!!

masalka miałaś rację z kąpielą, od razu lepiej:-D a nad kosmetyczką sama się zastanawiam, bo jakoś nie ufam mojemu emkowi w kwestiach upiększania;-)

malinka no to mamusia już pełną parą i z wózkiem i pełnymi cycami hihihih:tak: u mnie tez się coś nieśmiało pokazuje, ale ja aż tak bardzo na tą siarę nie czekałam, bo 3 lata walczyłam żeby się jej pozbyć. Udało się na .. pół roku:sorry2:

ewi a jakie ciacha robiłaś?
ja też dwa wyczarowałam: sernik z brzoskwiniami i czekoladą, bo my sernikożercy i Rafaelo. już mi ślinka cieknie..

a teraz czas na kisiel fisiel :-D

Zapachniała choinka,
na niej błyszczą gwiazdeczki,
leży biały opłatek,
jak Pan Jezus w żłobeczku.

Wieczór cichy, grudniowy –
wszystkie dzieci się cieszą,
gdy się Chrystus narodzi,
do kościoła pospieszą.

A w kościele stajenka,
pastuszkowie i granie,
aby było przyjemnie
spać Dzieciątku na sianie.

Nasz maleńki Pan Jezus
gdy się ze snu obudzi,
uśmiechnie się serdecznie
do wszystkich na świecie ludzi.

Hej, niech żyje choinka!
Cukierki i jabłuszka.
Niech kochanej Dziecinie
złożą dzieci serduszka.

Skarletka ja mam Cappuccino i 3-Bit;) Cappuccino już próbowałam - pycha!!! Rafaello też bym zjadła bo uwielbiam:)
A co do tej siary to aż 3 lata po odstawieniu dzecka od cycka moze się wytwarzać??? Strasznie długo!!!

Uciekam spać ale jutro się jeszcze pojawię bo M idzie do pracy a ja będę się pewnie sama nudziła a dopiero ok 16 jedziemy do rodziców:) dobranoc:)*

Ostatnia edycja:
reklama
Skarletka ja mam Cappuccino i 3-Bit;) Cappuccino już próbowałam - pycha!!! Rafaello też bym zjadła bo uwielbiam:)
A co do tej siary to aż 3 lata po odstawieniu dzecka od cycka moze się wytwarzać??? Strasznie długo!!!

nie powinna się wytwarzać, ale niestety mój były gin nic z tym nie zrobił. Miałam problemy z hormonami, tarczycą i przez to wszystko tyle czasu czekaliśmy na drugiego dzidziusia. Mleko zanikło mi po dłuższej kuracji, po tym jak się ciąża utrzymała.

masę do 3bita robisz z gotowanego mleka skondensowanego?

Do góry