reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Scarlet to nas pocieszyłaś hahahahahaha A ja tak czekałam, bo już większość ma od dłuższego czasu wycieki i się czułam taka jaka niespełniona ;) Nie umiem znaleźć odpowiedniego słowa..

Za chwilę jutro i Wigilia :D Dlatego moje Kochane Marcóweczki życzę Wam na ten czas zwolnienia tempa, wyciszenia, uśmiechu i relaxu :) Niech te Święta miną Wam w rodzinnej atmosferze przy blasku choinki i w zapachu piernika :)
1.jpg

reklama
Scarlet to nas pocieszyłaś hahahahahaha A ja tak czekałam, bo już większość ma od dłuższego czasu wycieki i się czułam taka jaka niespełniona ;) Nie umiem znaleźć odpowiedniego słowa..

nic się kochana nie martw, wszystko u ciebie normalnie, a mój przypadek niech będzie nauczką, że po zaprzestaniu karmienia jak mleko nie zanika trzeba działać, iść do ginka i poprosić tablety. Mnie wmawiano, że wszystko gra więc się w ogóle tym nie przejmowałam, a potem było tylko pod górkę..

dobry wieczor tak sie tylko wadlam przywitac bo ciagle zabieganie z tymi swietami caly dzien na zakupach dobrze ze emek rbi ryby na jutro bo ja bym chyba padla:-pkarnisze kupione do mieszkanka i zamontowane i powieszone muslinowe firaneczki...slicznie to wyglada...
widze ze przygotowania do swiat iswiateczna goraczka tez was dopada:-Ddobrze ze swieta raz w roku:-D
...a brzuch mi chyba rozsadzi masakra tez tak moze macie ze dzieciatko wam gdzies tak na przod naciska ze az macie dosc?? tak mocno naciagniety brzuch jakby mial zaraz wyuchnac - caly dzien taki jakis wypiety??

Moje szanowne panie

Witam nocna porą własnie sie ogarnełam napisałam relacje z wizyty na scanie dzis i spadam do wyrka:-p taki zapierdziel w sklepie ze piosenki spiewam już od tyłu:-D:szok::-) i wszytsko mnie boli wiec swieta przeznaczam na lezenie plackiem:-D:tak: ok uciekam spokojnej nocki laseczki

kartaka.jpg

Wesołych Pogodnych i Spokojnych Swiat Kochane dla was i waszych rodzinek Buziaczki!!!!!!!!!!!!!

Kochane Marcóweczki!
Na ten piękny czas Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam i Waszym bliskim aby gwiazdka betlejemska rozświetlała Wasze serca, niosąc pokój, miłość i szczęście, a przy wspólnym świątecznym stole panowało ciepło i rodzinna atmosfera:-)
wypoczywajcie i uważajcie na brzuszki:tak:
i pewnie do zobaczenia po Świętach:-) papatki

Kochane dziewczynki ... życzę Wam przecudownych świąt... bez szaleństw...wrzasków... pośpiechu... ale takich romantycznych...wyciszonych...spokojnych. By żadna z Was w tych dniach niebyła smutna ... a wręcz przeciwnie...by Wasze serduszka były uradowane. Ciepłej i rodzinnej atmosfery nawet jeśli niektóre spędzą te święta w małym gronie. Buziolki kochane! Uważajcie na siebie i swoje pasożytki:-) Im też od cicioci futrzakowej przekażcie wszystkiego dobrego:-)

Kochane, z okazji Świąt życzę Wam tego, co najlepsze, mnóstwo szczęścia, dużo miłości, czułości, spokoju i ogromnego spełnienia z macierzyństwa. I niech znajdzie się czas na położenie na chwilkę tych naszych prezencików do rozpakowania w marcu ;-) pod choinką.A Święta niech będą takie, jak lubicie: spokojne i wyciszone lub gwarne i rodzinne. Ściskam brzusie!!!

A ja padnięta nieco, ale spokojna i zadowolona mykam do łazienki zrobić coś z głową i innymi częściami ciała też. Trzeba jakoś wyglądać.

Pinka, bieduleczko zmęczona, ODPOCZYWAJ! Miło, że się zgłosiłaś chociaż na chwilkę.
Może niech Cię mąż wymasuje? Trzeba Cię koniecznie trochę porozpieszczać, pracowita ciężaróweczko!

Gdybym nie miała już czasu wpaść - to raz jeszcze WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

No odezwala sie ta niezapracowana ciezarowka ;) to na ile osob ta wigilia ;)
Powodzenia w kuchni :)

Ja zaraz zabieram sie do roboty. znowu jakas wkurzona jestem. Grrr.
Musze cos zjesc na sniadanko.

Milego gotowania, sprzatania czy co tam jeszcze :)

Ja tez dzisiaj tak z rana bo potem nie wiem kiedy bedzie na to czas, a tak w razie W.. Chcialam tez Wam zyczyc wszystkiego doobrego i samego usmiechu na twarzy, zeby te Nasze ostatnie miesiace nie przyprawiy Nas o zawrot glowy, tylko cieszmy sie brzuszkami poki mozemy! Zycze Wam (i sobie) latwego oraz zdrowego rozwiazania w tym nadchodzacym 2011 roku i oby marzec dla kazdej z Nas okazal sie szczesliwy!!! Wesolych Swiat!

reklama
Do góry