reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzien doberek:p
Chyba jestem pierwsza:)
Znow klopoty ze snem, ale nie takie straszne, bo do teh szostej pospalam...
Dzis kolejny pracowity dzien, kolejne zakupy i znow stanie nad garami...a raczej siedzenie, na wysokim krzesle... grunt to pomysl:)
Z choroba juz troszke lepiej, ale juz doczekac sie nie moge jak wstane ktoregos dnia bez kataru, bo teraz to on najbardziej meczy;/
Milego dnia Marcoweczki...

Witam się i ja znad herbaty imbirowej - nie wiem kto polecał gryzienie imbiru - ale zgadzam sie na gardło fajna rzecz :-)
Katar jeszcze mnie trzyma ...

Buziaczek1 - kolorowe posty - takie wesołe choinkowo - ozdobne :-)
Bosa - babeczki - poproszę jedną z przesyłką do ZG :-)
Ewi - przynajmniej sama nie pojedziesz na rozprawę :-) A tego dnia wolnego nie ma za sobotę 25?

Pozdrawiam spod wełnianego kocyka :-) i z zamglonej Zielonej Góry

reklama
Witam się przed świątecznie :-)
Wyszło mi wczoraj 4 blachy pierników, i 1 już zjedzona, ale do świąt chyba wystarczą? :-p:sorry2:
Ostatnio mi się dobrze śpi, dziś kimałam 11 godzin, z krótką przerwą na odprawienie M do pracy :-D
Wczoraj mróz, a dziś znów roztopy i prawie +2 stopnie, cały czas kapie z dachu jakby padał deszcz. Daje mi popalić ta pogoda, jeśli chodzi o ciśnienie.
M wziął się poważnie za masowanie moich pleców, nawet obejrzał filmik instruktażowy :-p Do "masażu krocza" nie może się coś przekonać, ale będę walczyć dalej :-D
Idę poczytać, co tam naskrobałyście ciekawego.

masala, też kiedyś mojego wysłałam po seler i wrócił z nacią :sorry2: zrobiłam z tego pyszną zupkę krem. Tyle, że to było w PL, gdzie łatwiej o korzeń niż nać :-D

Bosa, ja bym chciała mieć w przyszłości taką cudowną szefową jak ty. Tyle urlopu w święta? Można pomarzyć. Ja jestem w niebo wzięta, że M ma wolną wigilię, a on narzeka, że nie dostał wolnego dziś. Już wpadł w to marudne towarzystwo i mu się udziela... Ale ja go uświadamiam, że ma lepiej niż większość polaków:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry :-)

Ale dzis spalam! Zasnelam przed 10 i o 6.02 obudzilam sie na siku :szok: odespalam chorobsko. Zaraz sie zbieram i jade po prezenty dla mojej polowki, poki ludzi w sklepach jeszcze nie ma (zebym tylko sie nie zdziwila).
Musze upolowac dzis selera, pietruszka by sie tez przydala, ale ten tutejszy pasternak nauczylam sie juz jakos gotowac zeby mi sie nie rozpadl. W Tesco zawsze widzilam zywe buraki, a tu ostatnio dupa, nie bylo. Beda gotowane.

No i te nieszczesne biszkopty bym chciala upolowac.

Milego gotowania, sprzatania itp. :happy2:

Która z Was używa Perfecta extra slim? Daje Wam coś? Mi tylko cellulit rośnie i nie widzę efektów, poza tym ,że mi cholernie zimno :no:

Witam i miłego dnia życze:-)
Dzis raczej nie zajrze bo mój skarb obchodzi 2 latka, wiec bedzie zakręcony dzień z dzieciakiem:-D

Dzień dobry!
jak tam dziewczynki? walczycie? jest po 11 a już padam, spać mi się chce!!!! wstałam o 5 - M. do pracy się wybierał i obiecał że zabierze moje "siusiu" do laboratorium - czekam z niecierpliwością na wyniki, mają być o 14,
a że już wstałam tak wcześnie a Hania jeszcze spała to ruszyłam do kuchni, rogaliki z makiem już są, no i dwa rodzaje ciasteczek:-) za to teraz muszę zapodać chyba jakąś kawusię bo zasnę na stojąco:tak:
anoli wszystkiego naj dla Twojej Hani:-)
koncia może jak Twój M. zobaczy odpowiedni film instruktażowy to i do masażu krocza zabierze się z ochotą:-D
Choróbkom życze powrotu do zdrowia, a wszystkim oddanym przygotowaniom dużo siły:-) trzymajcie się Marcóweczki:-)

Agacina, nie wiem czy to jeszcze przeczytasz, ale jakby co to szukaj na polkach z jedzeniem dla dzieci tych biszkoptow. Czesto tam wlasnie sie zdarzaja.

a reszte zaraz doczytam :)

Koncia, nie chce Cie zdolowac, ale takie kosmetyki ze wzgledu na duza zawartosc kofeiny sa zabronione w ciazy. Ja nawet pytalam sie o to wczoraj poloznej i mi potwierdzila.

anoli, wszystkiego najlepszego dla skarba!

Patik, pij to kawsko bo normalnie ja to bym chyba po scianach chodzila po takiej ilosci wypiekow :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzien dobry

Ja na chwilke bo kupa roboty przed nami.
Kapusta z grochem juz prawie skonczona. Teraz biore sie za makowiec (ja osobiscie makowcow nie lubie- tych drozdzowych,dlatego robie taki na spodzie z ciastek i na gorze tylko masa ;-) )

Snieg sypie i sypie..... a jeszcze do sklepu musze skoczyc po mieszanke do kompotu.I trzeba butle wymienic (dogrzewamy sobie gazowym grzejnikiem bo nam zimno :-D),dobrze,ze skonczyla sie teraz a nie np.w pierwszy dzien swiat,bo nigdzie bysmy wtedy nowej nie dostali.

No nic,lece, zajrze pozniej :)

Do góry