reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Wierka- ciotka wojowniczka siedzi teraz cicho:) wiesz nawet na święta zwierzęta mówią ludzkim głosem:):-D:-D

Ewe- ale ci zazdroszczę masz juz 2 choinki:)..a ja mam tylko taka małą tyci a na dużo mam czekać do ostatniej chwili:)

Ewi- oj to musiało być gorąco przy tym farbowaniu. Ja tez tak sobie kiedyś zafarbowałam- zresztą na fotkach wiesz gdzie mam ten super ciemny blond- prawie czarny:) tez był Loreal:)

reklama
Ewi mi emek tez ostatnio farbowal wlosy i obawialam sie, ze bedzie z tego niezla awantura... ale ku mojemu ogolnemu zdziwieniu wyszlo aldnie i rowno<wow> tyle, ze zajelo mu to jakies 1.5 godziny... smialam sie, ze mi skore farba wypali:p
Buziaczekno to sie ladnie ustawilas... my mielismy tez isc do znajomych na taka wieksza impreze, ale sie ostatnio dowiedzialam,z e ta laska ostro na mojego emka do innych wspolnych znajomych gada wiec sie wkurzylam i stwierdzilam, ze z kims takim nie bede przy jednym stole w wigilie siedziec... tym sposobem robie wigilie dla naszej dwojki... no moze kolezanka wpadnie... tak czy siak nie bedzie nikt mi na meza gadal a potem na wigilie zapraszal!! Widze tez, ze mame chcesz sprowadzic po porodzie... ja tez o tym mysle, zastanawiam sie tylk ona kiedy bilety bookowac... mysle o 25, do tego czasu chyba juz bedzie po wszystkim.

Dopiero siadlam!! Po zakupach i obiedzie, trzeba bylo stac i gotowac... mam dosyc! I smierdze leczem:p W ogole zanim zaczelam je robic wyslalam emka do sklepu po troche warzyw do salatki i wlasnie do lecza... Wrocil po ponad godzinie... wiec myslalam, ze mnie szlag tarfi, ze ja czekam a on nie wiadomo gdzie, ale jak wrocil to mi wszystkie nerwy przeszly, a wiecie czemu... Mianowicie zaczal wyciagac i pokazywac co kupil... no i wyciaga i mowi, marchewki, papryki, kapusta i nagle seler... ja podnosze glowe patrze, co to za seler... a moj em zamiast okraglego selera w korzeniu to on mi dlugi seler naciowy... myslalam, ze umre ze smiechu:D I wez tu wyslij meza po zakupy:D

nio chcem zeby mi pomogla bo ja to o dzieciach nic nie wiem jeszcze - wiem ze sie naumiem jak przyjdzie pora ale i tak dobrze zeby byla chociaz przez kilka tyg na poczatku bo na tesciowa to nie licze bo nigdy nie ma na nic czasu wiec pewnie emka rodzice wpadna i wypadna jak to oni...o ile wpadna...a moja mama jeszcze pracuje to musi oszczedzac urlop na marzec a i tak poniewaz pracuje w szkole to ma caly lipiec wolny przymusowo wiec mi za nianie bedzie na lipiec:)a ja pojdem do pracy:) ...a potem sie zobaczy... jesli chodzi o przyjaciol to wiem o czym mowisz niestety tez to przerabialismy... zobaczymy jak teraz bedzie ...akurat tych ludzi to nie znam bo to kolega m nas zaprosil i 6 nas bedzie i trzech facetow kucharzy wiec juz sie nie mogem doczekac jak bedziemy z zonkami patrzec jak oni sie poca w kuchni:):-D o ile mi zatoki pozwola zebysmy pojechali....:-(
ja tez dlugo selera nie moglam w korzeniu znalezc...ale przypadkowo jak juz nie potrzebowalam to w Sainsburrym znalazlam i juz teraz maja zawsze:shocked2:

Ostatnia edycja:
Hej marcówki widze że stresiawa przedświąteczna wam dopisuje dziewczyny po świętach bedzie lepiej:)

Ewi Ty mnie nie strasz z tym farbowaniem bo jutro zamierzam emka o to przewałkować ale jak robiłam tym kolorem co będe robić w lipcu to wyszedł super Loreala miałam ostatnio i powiedziałam basta nigdy więcej wole swoja ukochana Joanne za6,50 i zawsze wychodzi tak jak chce i nie zmywa sie przedewszystkim
Bosa ja tam też bym im nie dała tego urlopu niech wiedza czym sie kończy lenistwo a za tą taksówke to on Cie do końca życia powinien nosić na rękach a nie jeszcze foch

ogólnie to ryby już porobione we wszelakich sosach i zalewach jutro ostatnie zakupy owocowe i biore sie za placki i po robocie w kuchni jestem wściekła na ojca bo wziął urlop żeby posprzatać cały dom bo tak sie umawialiśmy a on posprzatał tylko u siebie i to powierzchownie i cały dzień przesiedziała na kanapie myślałam że go hukne czymś ciężkim ten se leży jak król a emek jak lunatyk chodzi bo już 2 tydzien nocek ma a śpi tylko po2 godziny dziennie bo lata wkołomnie jak mi go żal niech ja jutro tylko wstane to wióry polecą jak sie leń do roboty nie weźnie!!!
Teraz ide sie umyć co by emka nie zbudzić bo zagnałam go biedaka na godzinke przed praca do wyrka co by troszeńke odespał
a w dodatku jak szliśmy dzisiaj do gina to przez pól drogi nie było skrawka odśnieżonego chodniak jak doszliśmy do lekarza to po kolana w śniegu mi buty na szczęscie nie przeciekają ale emka no niestety takie sobie kupił no i już go bierze mam nadzieje że mi sie nie rozłoży rano śmige mu do apteki

Dziewczyny wyszło co wyszło i nic już nie zrobię:) następnym razem wezmę jaśniejszy kolor to może wyjdzie to co chcę;) a i tak nie jest żle;) od marca wrócę do fryzjera a narazie nie mam siły tyle tam siedzieć. Ostatnio zasłabłam u fryzjera i było mi niedobrze chyba przez te opary itd.

Mili sprzeczka z M przez to że ja go poganiałam żeby szybciej bo tylko 10min mogę trzymać a on się stresował że wszystkiego dobrze nie pomaluje. Kolor na szczęscie równy tylko trochę za ciemny...

Papcia ja kiedyś wypaliłam joanna pół głowy i więcej bym nie zaryzykowała!

Harsharani właśnie Loreal;) kiedyś w tesko zdarzał się zwykły selerek;) nie wiem jak teraz ale może gdzieś znajdziecie;)

Buziaczek a co Ty tak na kolorowo piszesz dzisiaj???

Ostatnia edycja:
EWI :-)a bo wiem ze moj maluszek sie dobrze czuje i nic mu ta klamka nie zrobilam i tak mam pstrokato w glowie:) i nawet zatoki jak kicham to mi nie przeszkadzaja bo moj maly jest oki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale juz mi sie typowe kolorki koncza :-D i na swieta nic nie musze robic...zyc nie umierac...jak dobrze jest miec weza kucharza:)

reklama
Do góry