reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

buziaczek mowilam o spotkaniu z klamka, ona twierdzi, ze jesli dziecko rusza sie tak jak dotychczas to wszystko jest ok i nie ma co sie martwic. Wiec sie nie martw, bo zamartwiajac siebie wplywasz tez na dzidzie! Usmiech!! :)

reklama
Hosanna, jestem w domu!!!!!! Drobna rzecz do zrobienia została, ale to już się zrobi z poziomu łóżeczka :-) Jak zatrzasnęłam lapka, to aż huknęło :-D
W drodze do domku, walcząc z upiornymi korkami złamałam wszystkie istniejące przepisy + parę nieistniejących, odkryłam nowy skrót i przez cały czas śpiewałam z płytą na głos :cool2:. Waliło mi na dekiel chyba z nadmiaru adrenaliny, ale przynajmniej się nie nudziłam w samochodzie. Zjadłam już michę pysznego makaronu z pomidorami made by małż i jestem happy :tak:. Chwilkę poleżę i brykam zrobić babeczki. Czy mówiłam już w pieczeniu ciast można odnaleźć zen? Jest taka książka "Zen i sztuka oporządzania motocykla". Ja napiszę kontynuację: "Zen i sztuka pieczenia ciast" :happy2:.

Bosa a czy oni wszyscy wiedzą że jak się wyrobią przed świętami to będą mieli wolne pomiędzy świętami a sylwestrem?

Ps. Biedna żona pracownika z wielkim brzuchem tacha teraz sama wielkie torby zakupów przedzierając się przez wielkie zaspy śniegu;) trochę jesteś zołzą hehe
Ewi, oni wszyscy DOSKONALE WIEDZĄ. Ale chyba niektórym odwaliło na dekielek i zapomnieli o pracy zespołowej. Pewnie wydaje im się, że jak MI zależy na urlopie, to będę robić i za nich. A mam ochotę teraz zrobić niektórym psikusa i pójść na urlop sama, podpisać wnioski 2 osobom, a 3 zostawić z listą zadań na 5 dni miedzy świętami a sylwkiem. Dzieci, dzieci i jeszcze raz dzieci! Pracuję w piaskownicy!

P.S. Jakie wielkie torby, jakie zaspy :-D?! Dziewczynka pojechała dokupić kilka prezentów. Taksówką. I taksówką wróciła. Na koszt firmy. Mąż-pracownik już mnie zdążył uświadomić, że cała impreza taksówkowa wyniosła 65 zl i czy pamiętam o obietnicy. Potwierdziłam oczywiście. Bez serca nie jestem, ani złośliwa. Kusiło mnie natomiast, żeby wykrzyczeć, że jak ja się do czegoś zobowiązuję, to się tego trzymam, a nie jak niektórzy :baffled:.

anoli, masala
- poleżcie z tymi biednymi brzuszkami. Najlepiej brzuszkami do góry ;-) Porozpieszczajcie się same w ramach prezentu świątecznego!

trzebiska, ależ nosisz uparte dziecię w sobie! Niesamowite!

ola, jak humorek? Coś się polepszył, czy nadal smuteczek?

tak mnie oczy bola z tych zatok ze masakra...juz vickiem czolo wysmarowalam ale doopa nic nie daje jutro ide z zatokami chyba na emargency appointment bo nie wyrobie juz z tymi kropelkami ...wazne ze mi pomoglas z brzuszkiem i chociaz z tym mi ulzylo...:) rodzice mieli na swieta przyjechac ale zrezygnowalismy na korzysc przeniesienia urlopu mamy na marzec zeby mi mogla pomoc dluzej i teraz do znajomych idziemy wiec nie muszem robic nic na wigilie tylko tak dla nas:-D to super bo jestem chora i mam lenia:tak:macie jakis dobry przepis oczywiscie na odpowiednim watku;-)na salatke ze sledziem i smietana??cus na kwasno:baffled:bo mnie bierze??

jaka jestem padnieta i oczy mi sie same zamykaja :no:

sorki ze na ogolnym o to pytam ale czy moglabym mi ktoras z was polecic jakas pojemna komode do pokoju dzieciecego ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale cisza...
podpowiedzialabym ci ale nie bede narazie kupowac... kupuje dla nas szafe duuza i tam beda dzidziusia ciuszki + lozeczko +bujane krzeslo+i taki przebierak kolorowy ale odkryty nie typowa szfladkowa komoda

Ostatnia edycja:
Łeee... Bosa ja myślałam że ona zakupy spożywcze świąteczne chciała robić a tu prezenty wymyśliła! Jakby nie mogła kolezanki, siostry czy matki wziąść albo zrobiź ich tydzień czy dwa temu!!! I Ty jeszcze zapłaciłaś za podróż??? Zwarjowałaś chyba...
A skoro wiedzą o tym że jak się wyrobią to będzie wolne a nic nie robią w tym kierunku żeby się wyrobić to niech siedzą w pracy! Ja bym się nie przejmowała i sama poszła na wolne a urlop dostałby tylko ten kto wykonał zaplanowane zadania...

Ola ale zeby z jasnego brązu aż ciemny brąz wyszedł to już przesada. No i oczywiście była dłużej na głowie bo zanim mąż nałożył to już z 10 mineło plus trochę potrzymałam i się zrobiło 15:) Następnym razem wezmę ciemny blond;) tylko niech się ten trochę wypłucze!

Ostatnia edycja:
reklama
ewi,a jaka farba?Znaczy sie jakiej firmy???

juz wiem...doczytalam...

L'oreal zawsze farbuje na duuuuuuzo ciemniej..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry