reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam Marcusie
Ja tez za chwile znikam najpierw na pocztę a potem na zakupy. Biorę się dziś za bigos;-)
ona1986 u mnie z imieniem tez tak było ze na 100% Octavia a jak dowiedzieliśmy się ze to chłopiec to już ciemna magia.W końcu wybraliśmy Jamie ale ja i tak do końca nie jestem przekonana co do tego imienia..
Widze ze ze spaniem to za Was nadrabiam;) mogłabym spać i spać.. a ze Sammy już ma wakacje to dziś pobudka była o 9.30:-)

Wszystkim przeziębionym życzę dużo zdrówka

reklama
201012221449.jpg201012221457.jpg201012221462.jpg201012221448.jpg201012221452.jpg201012221453.jpg201012221454.jpg

Witam marcjaneczki w ten piekny mrozny dzien:-)
Na dzien dobry fotki mojej okolicy z dzis rana,było -10st ale całkiem fajnie na dworzu,tylko pies nie chciał chodzic;-)
Zmykam bo musze dokonczyc sprzatanko i ubrac choinke;-)
Miłego dnia:-)

Ola, u mnie tez drzewa tak wygladaja :) nawet sloneczko wychodzi. A my z dzidziolem siedzimy pod kocykiem i nie musimy robic nic :) kinol mnie tylko boli od smarkania. Robie liste co musimy kupic. Dluga nie jest, ale suma koncowa troche zwala z nog...

Witam wszystkie Panie:) U mnie też ciepło i z pięknych śnieznych świąt raczej nic..... Ja tez zrobiłam liste zakupów i az oczy mi wyszły na wierzch:)

fifronka ale światełko w tunelu widać ! :-) wiem co to formalności bo w tym roku załatwiliśmy z mężęm pozwolenie na budowę i kredyt hipoteczny - to dopiero jazda :szok: i gratuluję wytrwałości, chyba hormony pchają do przodu w takich momentach ;-)
a do naszego domku droga dłuuuuuuuuuuższa niż do waszego mieszkania, stąd nutka zazdrości, ja na razie muszę znosić humory mojej mamuśki :-( pod jednym dachem :-(

reklama
Witam:-)

Co się chowasz Milutek?

Marzena ja robię tylko andruta i szarlotkę dla męża - takie sobie zażyczył byle co:confused:
miałam ochotę na ciasto opera cake i jakiś wypasny sernik ale moja mama piecze 6 ciast i mi da po kawałeczku a ja ze względu na wysoki poziom glukozy się oszczędzam....

kurka...poprasowałam pół godziny i już po robocie:baffled: ale mamy tempo zabójcze teraz:shocked2::-D

Do góry