reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

widze ze nie tylko mnie em budzi jak wychodzi do pracy:)wogole to juz od kilku dobrych tyg to w nocy sie ciagle budze jak maly kopie i pozniej ile razy nie spie po 2 godz... ja tez juz sniadanie zjadlam i herbatke rumiankowa na brzuszek znowu wypilam i ide sie do dentysty gotowac...milego dzionka laski!papa

reklama
hejka, ja się dzisiaj obudziłam z okropnym bólem głowy ( migrena :baffled: ), czekam czy paracetamol pomoże :confused: poza tym ból gardła, chyba to jakieś zapalenie krtani, bo prawie mówić nie mogę :no: tragedia

życzę zdrówka chorym marcowym mamusiom :happy2:

Marta, moze i Ciebie chce chorobsko rozlozyc? Nie daj sie!!

Mnie troche juz puszcza :) fluki w nosie, za przeproszeniem, juz inne :)
Spalam w szlafroku i chyba goraco bardzo mi nie bylo, ale u nas -10st a ogrzewania na noc nie wlaczam, bo mnie nos boli od cieplego powietrza. Zjadlam platki z goracym mlekiem i miodem, wypilam herbatke z cytrynka i wezme jeszcze paracetamol. Dzis z domu nie wychodzimy, jutro skocze jeszcze do sklepu.

Moze uda mi sie zrobic liste potrzebnych rzeczy dla malego, bo zaraz bedzie 'poswietach'.

Milej przedswiatecznej srody :)

dzieńdoberek:-)

wspaniały wolny dzień bez pracy:-D

fifronka - i jak idzie w pracy... ja miałam tak dwa razy że w nocy nie spałam bądź rano się obudziłam... w pracy było ciężko szczególnie koło 9-10 i później koło 14...

dopiero do pracy dotarłam :)
byłam u okulisty, ale o tym na odpowiednim wątku napiszę.
w kazdym razie po atropinie niewiele widzę, ale wyjścia nie mam.
podatki muszą byc policzone!

Na razie sie trzymam jakos, ale pewnie jeszcze troszkę i przyjdzie kryzys.

Nadrobiłam wczorajsze zaległości i witam się przedświątecznie :-)
trzebiska życzę cierpliwości do mamy, mnie ciągle porównują w rodzince męża do żony jego kuzyna, która urodziła trzy tygodnie temu ..... masakra można się wkurzyć. Ja im tylko powtarzam, to co mówi mi mój lekarz, że jest wszystko ok i , że każda ciąża jest inna i tego się trzymajmy :tak:

Jeśli chodzi o imiona to niestety też przerabialiśmy temat, że się komuś nie podoba, ale cóż, nie ich sprawa, jak napisałyście to nasze dzieci i my wybieramy imię:-)!!!

bosonóżka GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby każda z nas upominała się o to c jej się należy to nikomu by nawet do głowy nie przyszło takie chamskie zachowanie. Popieram rękami i nogami brawa też dla męża!!!!!!!!!!!! :happy2:

Milutek jak mąż? daje radę bez leków? Niech się dzielnie trzyma! A jak wizyta u koleżanki????

fifronka gratuluje mieszkanka i zazdroszczę trochę ....... :zawstydzona/y:

mamii jeszcze nie ma czego zazdrościć. dopiero jak będzie umowa ostateczna, to będzie nasze mieszkanie. a do tego niestety droga jeszcze długa i pewnie wyboista.

Ja sie witam i ucciekam|:) Pospalismy jakims cudem do teraz i teraz musze zageszczac ruchy, bo mam spotkanie z polozna i jakies zakupy z m musimy zrobic... pewnie poznym popoludniem wpadne:)

reklama
Witam się już prawie świątecznie:-)
Jejku ludzie w sklepach świrują do granic możliwości:shocked2: ale jakoś udało mi się zrobić zakupy, kupiłam wszystko co chciałam:tak: i nie zamierzam już się do nich wybierać. Jeszcze tylko w Wigilię chlebek trzeba będzie kupić, ale to już Emka wyślę z samego rana;-)
Odebrałam wczorajsze wyniki i są w miarę ok, dzisiaj wizyta i USG, trzymajcie kciuki

Do góry