reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Anoli ja mam tak od dwoch miesięcy... polecam poleżeć ale wiem że ciężko sobie miejsce znaleźć... u mnie lekarka stwierdziła że mam się przyzwyczaić ...

W pierwszej ciąży bolało do 8 miesiąca :-(

Juz obiecałam sobie ze przystopuje...musze jeszcze ograniczyc podnoszenie Hani:tak:

Myszaa widze ze w pl to niedaleko mamy do siebie, ja jestem z gorzowa:tak:

reklama
Wróciłam z CH. Skończyliśmy robić zakupy prezentowe dla dzieciaczków więc najgorsze z głowy:)

Mysza wprawie 5kg bobas??? Jestem w szoku!!!

Naturalnie po 2 h urodzone na oksy :-) opis w odpowiednim wątku :-D
Juz obiecałam sobie ze przystopuje...musze jeszcze ograniczyc podnoszenie Hani:tak:

Myszaa widze ze w pl to niedaleko mamy do siebie, ja jestem z gorzowa:tak:

A widzisz :-) Polska mała :-D

witam sie wreszcie po zabieganym dniu ale mam sukces maly zamowilam wreszcie wozek

Bosa historia w sklepie masakara jeszcze mial gosc czelnosc komentarze puszczac burak jeden

Masala, biedactwo :-(

Ja mam taki okropny katar, masakra. chyba w zyciu takiego nie mialam. Mam nadzieje, ze mi do jutra juz troche przejdzie. Chcialam podjechac jeszcze prezent dla m. kupic, nic mu nie dalam na urodziny, to chociaz pod choinke mu cos chcialam kupic. Ja prezentow nie oczekuje. Najwiekszy nosze pod sercem :)i tak mnie to bawi jak odkrecam wode, a ten myk, i pleckami wykrecony :) gadam sobie do niego. Maluszek moj kochany.

Ciekawe jak mi dzisiejsza noc minie.

No nie wytrzymam! ale kot sobie nowe miejsce do spania znalazl. W lazience na dywaniku :) czub maly

agacina ja juz dwa dni temu mowilam, ze powinnysmy razem sie polozyc... przynajmniej wesolo by bylo:p moglybysmy np. chusteczkami do nosa grac w kosza:p mi juz odwala... a do malej tez mowie, m czasem patzry na mnie jak na szurnieta jak monologi prowadze... :p ale co tam... najlepsze jest to, ze ja wierze, ze mala mnie rozumie.... czasem tak porozumiewawczo kopnie:p

vetus - specjalistko;-)- a jak mnie pobolewa caly dzien tam wlasnie gdzie mi sie brzuszek konczy na dole taki teraz sie zrobil ten bol troche intensywniejszy moze brzuch troche twardy ale leze i sie nie przemeczam to co to moze byc? moze miec to cos wspolnego z moim stluczeniem nad pepkiem od tej klamki??

dzieńdoberek... dziś mnie nie było ale skupiałam się w 200% na pracy:-) jutro będe was nadrabiać... i słuchajcie... mam wolne do nowego roku:-) i mój eMek też od czwartku:-) taaaak się cieszę:-) będzie super:-)

buziaczki kochane:*

bylabys taka mila? ten slad [p klamce to juz mnie na chwile przestal niepokoic pomimo lekkiego bolu ale teraz wieczorem jak tam na dole zaczelo sciskac to znowu panika wrocila...gp mowil ze moge emrgency appoitment na piatek wziasc jesli sie cos bedzie pogarszalo ale ja juz nie wiem czy popadam w paranoje czy faktycznie sie cos dzieje...cholera......m ma w czwartek wolne to jak mi do czwartku nie przejdzie to jade do szpitala...:-(

reklama
Witam kochane!
futrzak gratuluje wolnego!:-D
mój emek ma urlopik od wczoraj i nadrabiamy zaległości. brakuje nam godzin w dobie żeby wszędzie podjechać, załatwić, kupić, ludzie powariowali z zakupami, a zaraz mi się pieczenie i gotowanie zacznie.
mimo tego wszystkiego znalazłam czas na mały wypadzik po jakieś perełki dla mojego maluszka:-)
jutro ubierzemy choinkę, to zrobi nam się bardzo świątecznie:happy2:

buziaczek może masala ma rację, że to wszystko przez, to że rośniemy? mnie od kilku dni strasznie boli krocze:szok: nieźle się rozpycha ten mój maleńki..

Do góry