reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ja też na lumpach nic nie widziałam, same mega rozmiary:wściekła/y: weszłyśmy ze dwie do jednej nogawki:-)
a wózek mamy po synku, zostawimy. dokupimy potem tylko nową lekką parasolkę i już.

reklama
Poziomki- dziekuje dzis troszke lepiej bo plecy i brzuch juz tak mocno nie balą nie wiem czy to dobry czy zły znak ale wierze...............

Poziomki- dziekuje dzis troszke lepiej bo plecy i brzuch juz tak mocno nie balą nie wiem czy to dobry czy zły znak ale wierze...............

Grunt to pozytywne nastawienie:tak:brałaś coś rozkurczowego?? W Pl w szpitalu odrazy dostała byś no-spe w zastrzyku. Mnie w 2 ciąży bolał bardzo brzuch ale to były tylko bule związane z rozciąganiem macicy.Podobno w kolejnych ciążach ten etap jest bardziej bolesny

Ostatnia edycja:
nie ja nic nie brałam zadnych tabletek lezałam wczoraj całe popoludnie i dzis prawie caly dzien .............. mam nadzieje ze to jest spowodowane rozciaganiem tej macicy.....

wlasnie prysznic zaliczylam natłuscilam sie i czekam na męzulka;-))

czesc
ale wy tworzyscie psotow :d narazie nei mam mozliwosci czytania wszytkiego ale co do pobolewania brzucha, podbrzusza to mi gin mowila ze jaknajbardzuej ma pobolewac i odczuwalny jest dyskomfort za to plamienia nie sa mile widziane

ja to ciagle zmeczona i spiaca chyba odespie wszystkie zarwane nocki dotychczasowe :D

reklama
Wiecie co? Jesli ktos jest w UK to super ciuchy ciazowe mozna wyszukac na netmums.com albo na ebayu. Ja kupilam ich mnostwo juz (w koncu wiem o ciazy od ponad miesiaca )...
Zeby nie sklamac...wydalam moze z 30 funtow ogolnie... a mam spodni...moze z 10 par (nie wiem co zrobie z taka iloscia), bluzek chyba dwa razy tyle... Co widzialam, ze aukcja sie konczy z 99p to kupowalam...i mi sie trafilo np raz..zestaw 3 par spodni plus 4 bluzki... za funta. i to nie jakies nieznane firmy, ale next, top shop etc.

Ide z tesciami na godzine do Pubu. Maja fajny ogrod tam z zabawkami i hustawkami to moze Olo sie wybawi , bo spal mi w ciagu dnia i teraz sie boje ze nie zasnie do 3 w nocy... troche mi glupio isc, ale w koncu nie bedziemy w srodku siedziec i chlac piwsko (ani ja, ani K. w ogole nie pijemy)..

Do góry