reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ja z bólem brzucha nie mogę sobie poradzić. Mimo, że jestem przeciwniczką No-spy to biorę ją, bo cały czas troszkę plamię. Mam przy okazji mocno uciążliwe upławy - a jak u Was? W pierwszej ciąży nie miałam, ale lekarz mówił, że to normalne u niektórych kobiet.

reklama
ja również mam okropne upławy:-( i właśnie nie wiem czy to normalne, czy to może od luteiny, biorę ją dowcipnie..
a nospę biorę jak mnie brzuch boli, ginek tak kazał

vetka witam cie serdecznie,jeszcze sie zalapalysmy do marcóweczek;-)
mnie narazie nie mdli,ale za to ciężko na żołądku i ssie z samego rana,dzisiaj 2 śniadania jadłam:-)

hej
u mnie na wadze dzis 47 ;/ ale wcisnelam w siebie salatke i teraz czekam na zapiekanke, ktora w piekarniku siedzi. Mam nadzieje ze jakos uda mi sie ja w siebie wcisnac i ze nie bede sie potem bardzo meczyc.....

my wozek bedziemy musieli kupic (ostatnio mielismy X-landera xa - super wozek,ale do auta z malym bagaznikiem to ciezko go wcisnac ;) , spacerowke-parasolke mamy dalej i ja zostawimy)

ja narazie z ciazowymi zakupami nie szaleje, po 1sze nie mam sily na zakupy, po 2 zobacze jak bede rosnac, ostatnio do konca chodzilam w jeansach (biodrowkach) i bluzkach,a brzuszek rowniez spory mialam.Wiec nie chce kupowac 'na zapas'
choc teraz koncowka bedzie w zimie,wiec napewno bede musiala kilka rzeczy specjalnie pokupowac,zeby brzuszek mial cieplutko :)

scarletka dziekuje :) a jem bo pije dzis pepsi.... mam juz wyrzuty sumienia z tego powodu, no ale kiedys musze cos zjesc....
musze lakarza zapytac jak z ta pepsi, staram sie jednak nie pic,ale dzis duza szklanke wypilam i cos tam zjadlam...

scarletka dziekuje :) a jem bo pije dzis pepsi.... mam juz wyrzuty sumienia z tego powodu, no ale kiedys musze cos zjesc....
musze lakarza zapytac jak z ta pepsi, staram sie jednak nie pic,ale dzis duza szklanke wypilam i cos tam zjadlam...

kochana u nas to ci nawet puszke coli czy pepsi przed scanem podadzą ahhahah ja tez w pierwszej ciazy pilam jak opetana przez jakis czas bo tak mi smakował a dzidzi nic nie bylo....

reklama
Do góry