reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

madzik, Koncia mój M też sprząta, odkurza, wyciera kurze a ja bardzooooo zmeczona po zakupach leżę w łóżku;)
A ja po 3 egzaminach - jeden na 5 :-p:-p:cool::cool: z materiałoznawstwa i technik wytwarzania, zajęciach praktycznych w zajezdni autobusów, po czekaniu na M w -9,5*C musiałam zakupy i michę zrobić:wściekła/y: o porządku:sorry2::sorry2::wściekła/y: w mieszkaniu nie wspomnę :no::sorry2: a młode na obiad mieli wiecie co? POPCORN:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

reklama
Malina a skąd wiesz że gram na kurniku? Śledzisz mnie? hihihi chyba że to Ty byłaś tą Malinką która niedawno pokonałam;) i jeszcze w przerwach robiłam sałatkę i piernika z M żeby mu nie było smutno;)
Ja chyba kupię farbę i zatrudnię M do malowania... Bo co pomaluję to 3 mycia i kolor się wypłukuje bardzo widocznie. Wcale mi się nie trzyma podczas ciąży!

Marta rozumiem że popcorn na obiad to pomysł Twojego M;) najedli się chociaż???

witam sie i ja i sorki za nieobecnosc ale mamy dzis malowanie i jest wujek eMka i ciagle siedze w kuchni obiad sprzatanie itd. i kolacja ledwo was nadrobilam dopiero siadlam do lapka:-D

Malinka a teraz zostawiam wszystko dla filmu "Czego pragną kobiety?" no może wszystko poza tą wielką michą sałatki wielowarzywnej:) pycha:)

Malina a skąd wiesz że gram na kurniku? Śledzisz mnie? hihihi chyba że to Ty byłaś tą Malinką która niedawno pokonałam;)

A wiem, bo wszystkich tu zapraszasz, żeby z Tobą grali, a jak ja kiedyś chciałam, to mnie olałaś :p I mi smutno, o!
A teraz mam nową grę na odlotek.pl - anthill defender :D

Ewi, popcorn, płatki na mleku i parówki to dziś jadły moje dzieci. Cała zamrażara mięcha a chłopu ciężko jakiej zupiny nastawić a gotować potrafi. Jak rano mnie odwoził to prosiłam żeby poszedł po zakupy nim do domu wróci - poszedł na rynek o........14-ej i zdziwiony ze wszystko zamknięte:sorry2::confused::eek::eek::wściekła/y:.

Podczytuje Was troche ale nie mam siły pisac,całe popołudnie mam takie bole-skurcze brzucha po bokach i twardnieje tez,nie wiem co sie dzieje...
i jeszcze jeden inny problem:ninja2:

reklama
az mi sie plakac chce...

10-letni chłopiec zginał na miejscu, a 8-letnia dziewczynka w ciężkim stanie walczy o życie w szpitalu, po tym jak obydwoje spadli z sanek prosto pod koła autobusu. Dzieci były przyczepione na sankach do samochodu terenowego, który prowadził ojciec. Do tragicznego wypadku doszło w miejscowości Sączów w powiecie będzińskim na Śląsku.
Jak poinformował oficer prasowy będzińskiej policji Tomasz Czerniak, zabawę zorganizował 35-letni ojciec dzieci, to on przywiązał sanki do swojego samochodu. Do wypadku doszło na gminnej drodze.

Do góry