reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

aga_cina, kuruj się grzecznie i rób sobie okłady z kociego futra (najlepiej z włączonymi wibracjami - dowiedziono, że kocie mruczenie ma właściwości zdrowotne).

A z innej beczki, wyspiarki kochane, co się u Was dzieje z pogodą? Bo dzwoni do mnie spłakana przyjaciółka-cieżarówka, że tkwi na lotnisku, odwołali jej 2 loty i ona chce jakoś dotrzeć do Polski! A ja chcę pomóc, a tu trochę lipa, bo sprawdzam jej dostępność lotów, coś niby jest, a jak chce przerezerwować na miejscu - to już nie ma. Martwię się o biedulkę!

To futro moje to musialabym sobie przykleic zeby posiedzialo na mnie chwile. Znalazl sobie nowe miejsce do lezenia - krzeslo w kuchni i siedzi tam od rana. Juz szafka nocna i pudelko mu sie znudzilo.

U mnie sniegu nie ma i mam nadzieje, ze nie dotrze tutaj, bo glupia pipa zapomnialam dzis w sklepie kupic produkty do ciasta.

Do obiadu obejzelismy 'Pile 7', a teraz byczymy sie pod kocykiem.
Odebralam 4 paczki, w drodze jeszcze 9 :) nie dam razy dzis obfotografowac ubranek.
Ale mi zle... ale temperatury chyba nie mam. Dobrze, ze M. sobie nie przypomnial, ze nie szczepilam sie na swinska grype,bo zaraz by marudzil. JA jestem przeciwna tym szczeponkom, ale podobno w uk znowu sie pojawila...

Mam nadzieje, ze w poniedzialek tez dotre do fryzjera, bo mam ochote na zmiany...

reklama
a ja wlasnie chwila luzu :-p
Mężo własnie byłmnie odwiedzic z córcia i pochwalic sie zakupami byli w H&M i poszaleli nasza laleczka jak zwykle w sukienki łancuszki torebki i buty obkupiona( ma manie na tym punkcie) no i tatus małego obkupił ze hoohoh tak szybko tylko przeswietliłam no ale gustownie wybrał musze wam powiedziec hehhe

Bosa- no jak to co snieg spadł:szok::szok::szok: i koniec swiata!!!!!!!!!!!

moj codziennie sprzata wyjscia nie ma:-D:-D:-D

jesc mi sie chce!!!!!!!! tylko co??? hmmmmmm

Marcoweczka witaj;) trochę kiepski nick wybrałaś bo tu wszystkie jesteśmy macróweczki i może się mylić;)

Ja nastawiłam warzywa na sałatkę wielowarzywną a mąż pokroi hahaha a i piernik zrobiliśmy wspólnie;) właśnie się piecze:)

Pinka dawaj foty zakupów też chcę zobaczyć;)

Mój Świdnik w Jaka to melodia rządzi hihi ale reklama;)

Ostatnia edycja:
Marcoweczka witaj;) trochę kiepski nick wybrałaś bo tu wszystkie jesteśmy macróweczki i może się mylić;)

Ja nastawiłam warzywa na sałatkę wielowarzywną a mąż pokroi hahaha a i piernik zrobiliśmy wspólnie;) właśnie się piecze:)

Pinka dawaj foty zakupów też chcę zobaczyć;)

Mój Świdnik w Jaka to melodia rządzi hihi ale reklama;)

ooooooooooooooo Ewi!!!!!!!!!!!!!!! to jak juz ja skręcisz to podrzuc biednej ciężaróweczce co??????? sałatunia mniam mniam jak ja dawno nie jedłam az mi swietami zapachniało hahha

a ubranka wstawie jak do domu róce ze sklepu;-)

marcóweczka- a wiec czekajmy i dzielmy sie tymi emocjami;-)))

Pinka to M będzie sklecał bo ja przecież leżę bardzo zmęczona po zakupach;) ale to jeszcze nie taka świąteczna:) świateczną robi tatuś najlepszą więc nie odbierzemy mu tej przyjemności:)

a z Papciarkowa to co dzisiaj, ze tak cicho?
Jeny, niech Clifford wraca, malina, Ona i reszta... Bo jedna strona do nadrabiania to malo na caly wieczor :-p

Wierka, u nas tez spadlo i to dosc duzo. Z Olafem wyszlismy na dlugi spacer, niedawno wrocilismy i bylo bosko:tak::tak: Kit, ze na glownej,krajowej drode nawet nie odsniezone...i na naszej osiedlowej to juz w ogole rowno sniegu na drodze jak i chodniku:cool2:

Harsh dokładnie tak jak piszesz,ja jak wracałam,to nie było widać gdzie droga gdzie chodnik a o piaskarkach to pomarzyć można..
Przerzucam się teraz na watek z przepisami,bo coś mnie na ciacho naszło

Marcóweczka witaj miedzy nami:-)

miłego wieczorka

u nas snieg tylko na poboczach a tak to ogolnie juz sie topi......... a mnie chyba cos grypsko łapie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja zaraz do domciu zmykam na kolacyjkę:tak::tak: i nie wiem kiedy do was teraz zajrzę bo zaczyna sie od poniedziałku meeeeeega pracowity tydzien przed swietami wiec czasu nie bede miała na nic:tak: mam nadzieje ze nie urodzę z wysiłku przedwczesnie:-p:-p w czwartek jeszcze o 20:00 mam to usg mam nadzieje ze terz wszystko wypali.......

a tymczasem spadam miłego wieczoru kobitki

reklama
Harszka ja już jestem i się uaktywniam :D A jak zjem pierniczki i popiję ciepłą herbatką, to będziesz miała tyle do nadrabiania, że ho ho ;)
Mam nadzieję, że nie siłowałaś się i nie ciągnęłaś sanek z Olem, tylko Twój ukochany, co??

Koncia jak ja Ci zazdroszczę, że masz już prezenty z głowy!! A co do teścia, to pomyśl sobie.. My tak narzekamy jak to nam ciężko z takimi brzuchami się turlać, a taki teściu to ma piwny mięsień od stu lat i jakoś żyje ;) No w każdym razie jak to się mówi - dobry gospodarz trzyma konia pod dachem hahahahahaha Sorry, że akurat przy teściu mi się to przypomniało ;)

Marcoweczka witaj i się rozgość :D

Ewi ja powdziwiam Twoją medialnośc :D Tutaj na BB post za postem, do tego pogrywasz w kurniku, a jeszcze na Janowskiego zerkniesz :) Podzielność uwagi nie do przebicia!!

Widzę, że wszystkie po fryzjerach biegają - ja też :D Umawiałam się już z miesiąc temu i idę we wtorek :D
Choinka wybrana, będzie świerk syberyjski (chyba?) do samego sufitu, jutro eMek ją odbierze, bo dzisiaj to by mnie przewiało przy otwartym bagażniku - jaki kochany :)) Byliśmy jeszcze u mojej mamy na czekoladzie i niedawno zjechaliśmy :)

Do góry