reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Harszka nie ma, że nie dostarczą! Ciężarnej?? Dźwoń i mają być w pół godziny, bo inaczej każesz im jeszcze przed domem odśnieżać ;))))

Koncia śliczne oczka ma Wasz synek :D

U nas dzisiaj nie pada śnieg, nie wieje, nawet nie mrozi aż tak strasznie - piękna pogoda na zakupy, prezenty.. Ale ja kompletnie nie jestem w formie, łydkę mam zmasakrowaną od nocnych przykurczy i boli :/ Byłam u dentysty, po rozwierceniu - do kanałowego buuuu.. Teraz schodzi mi znieczulenie i boli mnie pół paszczy :/ A do tego jestem masakrycznie głodna, a muszę czekać aż zejdzie ech..
Mój eMek zamknął mnie w pokoju, bo myje okna i żeby mnie nie owiało ;)
Normalnie mu chyba pamięć wraca jak widzi, że ze mnie nie ma pożytku, chodzi i wymienia co jeszcze trzeba zrobić hahaha Zawsze to ja o wszystkim pamiętam, ale dzisiaj to naprawdę jestem flak :/ A mieliśmy po choinki jechać, no zobaczymy..

Ps. Idę robić obiadek :D Będzie tradycyjnie: ziemniory z koperkiem i kefirem, schaboszczaki dla eMka, dla mnie sojówki ;) i surówka i ogórasy i jajo sadzone :D

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczynki:-)

Tęskniłyście?;-) potrzebowałam odpoczynku od komputera;-)

Zrobiłyśmy dziś świąteczną niespodziankę dla najbliższych, pochwalę się efektem.:-)

Teraz poczytam zaległości i postaram się coś popisać:tak:

a ja juz w pracy zasiadłam do kompika z moimi chrupeczkami kukurydzianymi jak niemowle sie czuje ahhah.............

madzikam- a co to za niespodzianka???????

Malinka-a kto powiedział ze baba musi robić wszystko chłop tez niech troszkę okienka pomyje ahhah

My mamy chwilkę przerwy- posprzątałam raptem sypialnie, resztę ciuszków dziewczynek i padam na pyszczek. Została mi jeszcze łazienka na gorze....buuuuuuuu eMek poszedł mi barszczyk zagrzać...wypije i mykam do tego sprzątania bo się już ciemno na polu robi..o i snieg nawet u nas sypie..

Pinka ostatnio z kumpelą się zgadałyśmy o naszych mężusiach, że im to trzeba wszystko wyjąć, położyć na widoku, zadzwonić z przypomnieniem, a i tak zapomną hahahahahaha więc dzisiaj się zdziwiłam, że mój mężu wymienia co zostało do zrobienia ;) Okienka umył i pozmywał po obiadku :) Lubię nasze wspólne weekendy, bo można wyluzować i zwolnić tempo :)

Mila uważaj na siebie :*

Jedziemy wybrać te choinki wreszcie :D

Ale mi dziecko wyszło w tym programie! Okropne!!! Czoło na pół twarz a ani M ani ja takiego nie mamy! Uśmieliśmy się z M z naszego i innych dzieciaczków do łez...

Kupiłam sobie tunikę do getrów na święta żeby jakoś się prezentować... Później zakupy spożywcze i padam z nóg. Brzuch mnie boli i wszystkie kości...

Bosa ale ekskluzywny kawalerski, szok. Napis najważniejszy haha

Malinka- ale Ci zazdroszczę tegu kupna choinki:) u nas to zostanie na ostatnią chwile:)

Ewi- wrzuć w ten program inne Wasze zdjęcia:)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki za granicą ciekawie bardzo poczytać Wasze spostrzeżenia:tak: ja wybywam z Polski tylko w celach turystycznych i nie znane mi tamtejsze realia dlatego większość rzeczy mnie szokuje. Czy tu czy tam zazdrośni się znajdą, których zaślepia chciwość i nie starcza wzroku by spojrzeć dalej i zobaczyć, że do wszystkiego doszło się ciężką pracą:tak:

scarletka/katjusza to ja mam dla Was propozycję! wybierzcie się jutro na Rynek na kiermasz i pośpiewać kolędy:-) chyba, że już wszystko u Was ok, o czym się dowiem jak dobrnę do końca;-)
My mieliśmy jechać ale za duży mróz i nam się nie chce.
katjusza a Ciebie proszę o wyjaśnienie związku pomiędzy głaskaniem brzuszka a skurczami macicy...interesuje mnie to bardzo

papcia jakieś wwariatkowo u Was:cool: na pocieszenie napiszę, że nie mogliśmy przekopać wody od sąsiadki bo...."się jej ziemia wymiesza":-D parapety są wszędzie!

marzenka witam:-) ja też w sumie nie tak daleko Ciebie;-)

pinka a zaraz zaraz się pochwalę;-)

Do góry