reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Papciu ja nie zjem z Tobą, no chyba, że reflektujesz na porcyjkę glukozy :/ Śpij dobrze :*

Mila też na allegro siedzę i mam zamiar wybrać łóżeczko, ostatecznie!! A Ty czego szukasz??

Oj hm czego szukam: kosmetyków i tych rożnych drobiazgów dla maluszków. Szukam kogoś kto ma najwiecej tego co mnie interesuje żeby zmniejszyć koszty wysyłki:)

Dzisiaj miałam zamiar zjeśc z wami i mnie olałyście!!!! jadłam sama
Milutek to wejdz na tego gościa co ja poleciłam Ewi ja już 2raz u niego zamawiałam i jestem bardzo zadowolona

Ostatnia edycja:
Oj Wy to nie macie litosci,piszecie i piszecie a ja potem nie moge tego nadrobic:(
Dzien zleciał prawie cały na nic nie robieniu;) tzn byłam dwa razy z psem i zrobiłam surowke i ziemniaki do obiadu,kotlety przywiozła mama;) i nawet wyprasowała mi wszystko co trzeba było a troche sie uzbierało;)Ja dzis znowu miałam ''ciagnacy '' i twardy brzuch i poszła nospa w ruch:(Smiałam sie do M ze po kazdej wizycie u ginka mam jeszcze w ten sam dzien nowe objawy lub dolegliwosci,ostatnio zalała mnie siara a teraz mam skurcze i bole brzucha.
No to koniec biadolenia,jakos to bedzie;)

Dzisiaj miałam zamiar zjeśc z wami i mnie olałyście!!!! jadłam sama
Milutek to wejdz na tego gościa co ja poleciłam Ewi ja już 2raz u niego zamawiałam i jestem bardzo zadowolona
Masz tu namiar Informacje o Użytkowniku r_p77 - Aukcje internetowe Allegro
najwyżej Pinka mnie jutro utłucze że tu wkleiłam:)
Oki już otwarłam linka- he he możesz go usunąć- dla Pinusi:) hi hi
...teraz zerknę co on ma dobrego:)

Olus- oj to Ci współczuje ale widzę ze mamy tak samo. Wychodzimy od gina i coś nagle nowego nam dokucza:) hihi Poza tym my jestesmy dzielne dziewuszki i wszystko zniesiemy:)

Ostatnia edycja:
Dobrej nocy Pączuchy :*

Zmykam, nic nowego nie wynalazłam na allegro, sama nie wiem chyba co bym chciała.. czy białe czy ciemne to łóżeczko, czy szuflada czy bez, nie fiem.. Może w nocy jakiś sen mnie nawiedzi i mnie olśni ;))))

reklama
Do góry