śniadanie zawsze możesz zjeść z nami hi hi pamiętaj o tyma ja wpadam życzyć wszystkim miłej nocki mnie coś boli brzuchol więc ide sie legnąć a widze że ksieżniczka dzisiaj też humoru nie ma
MAM NADZIEJE ŻE JUTRO RANO BEDE MIAŁĄ Z KIM ZJEŚĆ ŚNIADANIE!!!!
reklama
Oj Wy to nie macie litosci,piszecie i piszecie a ja potem nie moge tego nadrobic
Dzien zleciał prawie cały na nic nie robieniu tzn byłam dwa razy z psem i zrobiłam surowke i ziemniaki do obiadu,kotlety przywiozła mama i nawet wyprasowała mi wszystko co trzeba było a troche sie uzbierałoJa dzis znowu miałam ''ciagnacy '' i twardy brzuch i poszła nospa w ruchSmiałam sie do M ze po kazdej wizycie u ginka mam jeszcze w ten sam dzien nowe objawy lub dolegliwosci,ostatnio zalała mnie siara a teraz mam skurcze i bole brzucha.
No to koniec biadolenia,jakos to bedzie
Dzien zleciał prawie cały na nic nie robieniu tzn byłam dwa razy z psem i zrobiłam surowke i ziemniaki do obiadu,kotlety przywiozła mama i nawet wyprasowała mi wszystko co trzeba było a troche sie uzbierałoJa dzis znowu miałam ''ciagnacy '' i twardy brzuch i poszła nospa w ruchSmiałam sie do M ze po kazdej wizycie u ginka mam jeszcze w ten sam dzien nowe objawy lub dolegliwosci,ostatnio zalała mnie siara a teraz mam skurcze i bole brzucha.
No to koniec biadolenia,jakos to bedzie
Oki już otwarłam linka- he he możesz go usunąć- dla Pinusi hi hiDzisiaj miałam zamiar zjeśc z wami i mnie olałyście!!!! jadłam sama
Milutek to wejdz na tego gościa co ja poleciłam Ewi ja już 2raz u niego zamawiałam i jestem bardzo zadowolona
Masz tu namiar Informacje o Użytkowniku r_p77 - Aukcje internetowe Allegro
najwyżej Pinka mnie jutro utłucze że tu wkleiłam
...teraz zerknę co on ma dobrego
Olus- oj to Ci współczuje ale widzę ze mamy tak samo. Wychodzimy od gina i coś nagle nowego nam dokucza hihi Poza tym my jestesmy dzielne dziewuszki i wszystko zniesiemy
Ostatnia edycja:
Dobrej nocy Pączuchy :*
Zmykam, nic nowego nie wynalazłam na allegro, sama nie wiem chyba co bym chciała.. czy białe czy ciemne to łóżeczko, czy szuflada czy bez, nie fiem.. Może w nocy jakiś sen mnie nawiedzi i mnie olśni )))
Zmykam, nic nowego nie wynalazłam na allegro, sama nie wiem chyba co bym chciała.. czy białe czy ciemne to łóżeczko, czy szuflada czy bez, nie fiem.. Może w nocy jakiś sen mnie nawiedzi i mnie olśni )))
Papciu wiesz ze Ty o ile mnie oczy nie mylą zamawiałaś rzeczy u gościa którego mam an oku od 2 tyg.bo jest z Bielska!! 25km ode mnie i jeszcze z eMkiem chciałam do nich na hurtownie jechać osobiście ale zbieg okolicznościHi hi usunełam nie bedzie linczu na mojej osobie :-)
reklama
kasienka77
Fanka BB :)
dzisiaj obkupiłam w ciuszki moją krolewnę , całą sypialnię obłożyłam ubrankami i aż żal mi je chować , takie są śliczne.