reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

:-(hej dziewczyny po dluzszej przerwie i widze ze tutaj nie najlepsze placzliwe nastroje... fajnie bo u mnie tez tak samo-faceci-moj em tez jak zwykle na wszystko ma czas tylko praca i jak tylko cos wspomne co nam potrzeba to slysze nie martw sie zdazymy, mamy czas az w koncu awantura i kupa lez, ze dwa dni nie moglam przestac plakac ....nie wiem czy to hormony mi pomagaja w placzu czy to na serio wszystko sprawa mojego M:-(mam nadzieje ze u was juz sie poprawia bo skoro wy tez mialyscie placzacy okres i teraz jakis moze lepszy macie ( przynajmniej niektore z was) to i umnie sie poprawi bo skoro jestesmy marcowki - rodzimy w marcu a placzemy w grudniu - wszystkie razem - to w styczniu bedziemy razem sie smiac - oby!:-:)cool: gorace usciski dla wszystkich placzacych hormoniastych przyszlych mamus - jak ja...

reklama
dziekuje dziewczymy:*:*

mistres- sliczny wierszyk dziekuje bardzo:-):-)

jednak jutro przekazanie mieszkania bedzie:-) ajjjj jak ja usne to nie wiem:-D:-D...ale i tak zanim zamieszkamy to troszke czasu minie....babka w mieszkaniu zostawia wszystko od pralki po sztucce, firanki i mopa z wiaderkiem...ze wzgledu na to, ze bierze jutro walizki i na lotnisko, bo wylatuje do stanow:-):-) wiec nic tylko na poczatek odswierzyc mieszkanko:-):-) ajjjjjjj:-):-)

hej :)

mi dzis nogi odpadaja, mam nadzieje,ze brzuszek nie da popalic, bo dopiero skonczylam pierniczenie ;-) czyli upieklam pierwsza czesc pierniczkow. Teraz siedza w pudelku i mam nadzieje,ze zmiekna szybko i bede je mogla schowac bo inaczej nie dotrwaja do swiat napewno :-D choc czesc i tak odlozylam do zjedzenia :)
Jeszcze czekaja mnie dwa inne rodzaje do zrobienia,ale to juz nie dzisiaj.

Ide was troche poczytac poki zaleglam na kanapie :-D

Padam na pyszczek- maraton szpital- ginekolog-szpital wyzionął ze mnie ducha. Na odpowiednim wątku zdałam relacje z wizyty:)

:ninja2::ninja2:

Papcia, Trzebiska, Megpl- co do depilacji to mi nikt nie zabronił się golić a mam dwóch lekarzy...a dodam że na kartce wywieszonej w szpitalu w którym będę rodzic jest nawet napisane zeby zabrac ze soba żyletkę:):-D:-D

Ruda- ja tez bym nie zrezygnowała z depilacji:):tak::tak:

Ola-fajne zdjęcie i powiem Ci ze mam u siebie mniej śniegu:)

Futrzak- no to niezła masz dr :no:-ciekawa jestem tego badania- w takim kierunku jeszcze go nie robiłam:)

Malinka
- Ty słomiana wdowa to ja jaka aż do poniedziałku- ha ha ha "słomiasta":-D:-D:-D:-D

Aga-
ja to liczę trzymanie się w trojaku max do końca roku:) potem będziemy obserwować co sie dzieje:biggrin2::biggrin2: i lepiej dla Was wszystkich żeby żadna mnie nie wyprzedziła:);-);-)- co do Malinki hmmm muzę być taka jak ja:) hi hi

Patik-
na szczęście mam jeszcze sile tak chodzić do pieca i jeździć do eMka:):tak: a co do pieca nam się nie zmieścił w kotłowni z podajnikiem:-(

Ostatnia edycja:
No taka słomiasta, że aż Ci słoma z butów wyłazi Mila ;)

Ty musisz palić w piecu bidulo, a ja jak nie ma eMka to z Fredem wyjść i zamiast się wykupkać to on musi w każdą większą zaspę się wpakować ;) Tylko siknął.. Mam nadzieję, że nie postawi mi klocka w pokoju :p Ale nie daję rady go utrzymać jak ciągnie i rwie do przodu, od razu brzuch mnie boli z wysiłku ech..
A później co ja zrobię?? Zostawię maleństwo na ta chwilę samo w domu?? Nie wyobrażam sobie..

Milutek, w tym trojpaku to trzymaj sie jak najdluzej :)
Ciekawe ktora z nas pierwsza urodzi :) ja dzis jak przegladalam buteleczki malego, to tak mi sie juz zachcialo przytulic mojego maluszka.
A w ogole jak sie zryczalam dzis na Rozmowach w toku. Temat o staraniach o dziecko. Pomyslalam, ze jak to dobrze, ze my nie musielismy tego przechodzic, ze tak sie zlozylo, ze jestem w ciazy mimo, ze lekarz nie dawal duzych nadziei.
I wczoraj wyczytalam, ze jakbym teraz urodzila, to dziecko ma 95% szans na przezycie, czyli bardzo duzo. Ale ja wcale nie zamierzam jeszcze rodzic ;)

Ach te hormony.

Przypomnialam sobie, ze mam prace domowa do szkoly jeszcze... Potem zmykam spac, bo jakos wieczorami spac mi sie chce.

A czy ktoras wie co u drugiej marcowki w trojpaku, oleniolek?

Słoma z butów wystaje bo ja dziewucha ze wsi przecież jestem to i teraz słomiana wdowa..:)
No Malinka- będzie Wam ciężko!!! Naucz go do kuwety jak kota- hi hi hi:):):) a z tymi spacerkami to uważaj ja jak wzięłam jednego z moich miesiąc temu na spacer z eMkiem to po 200m drogi eM miał oba na smyczy!!!

Przynajmniej się obudził, bo po mojej płaczliwej pierwszej połowie dnia, nie odzywał się właściwie od 16ej :/
Za to teraz tańczymy w rytmie "I wonna wish you a marry christmas" :DDDDDDDDDDDDDDD

Ja korzystam z chwili spokoju:) chyba śpią i to obie:) teraz mogę spokojnie polukac na allegro bo potem mogę już po prostu nie wysiedzieć:):)

reklama
a ja wpadam życzyć wszystkim miłej nocki mnie coś boli brzuchol więc ide sie legnąć a widze że ksieżniczka dzisiaj też humoru nie ma

MAM NADZIEJE ŻE JUTRO RANO BEDE MIAŁĄ Z KIM ZJEŚĆ ŚNIADANIE!!!!

Do góry