reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

kasienka sliczne pierniczki :) ja dzis zrobilam piernikowe zakupy,wszystkie przyprawy itd. I niedlugo biore sie za pieczenie, oczywiscie synus edzie pomagal przy wycinaniu,bo lubi :)
Ja planuje kilka rodzai piernikow,a na pierwszy rzut ida chyba te co ty robilas- z witrazykami.

To sie opisalam :p
oczy mi sie dzis kleja.

reklama
Hej moje kochane!

Obiecałam dziś Futrzaczkowi, że się odezwę do Was więc mimo tego ,że dopiero co wróciłam z pracy i nie wiem jak się nazywam a Wiktor tak mi zmasakrował prawe żebro ,że zaraz chyba się poryczę :-:)-( to piszę ,że żyję, dziękuję za Waszą pamięć i troskę i jutro bo już dziś niestety nie podołam napiszę coś więcej!!!!

Życzę Wam wszystkim dobrej nocy i spokojnych snów!!!;-)

Katjusza- tylko się nie śmiej- halny ustał jak ręka odjął:)

Malinka- no mi tez doskwiera taki ból zaraz pod biustem jakby żebra choc wyczytałam w necie ze może to byc również dobrze ucisk na wątrobę. Najgorsze jest to ze faktycznie pomaga na to leżenie na lewym boku i nic więcej. Jutro dopytam sie lekarza bo mnie juz tak boli pod piersiami ze sie nawet dotknąć nie mogę i łzy mi staja w oczach.

Clifordzik właśnie piszemy o tym wspaniałym bólu o jakim wspominasz:)

Ostatnia edycja:
mnie ten ból doszedł do takiego etapu ze nawet bluzka mnie "boli"na piersiach:( włos za przeproszeniem na skórze!!! Kuźwa mac ale mnie teraz to wzięło- az się położyłam plackiem!!! a z bólu to na tym płaskim widze "gwiazdki"

Malinka - no właśnie te sandały mnie rozwaliły, i szpiczasty kaptur :-)

a co do mojej Natki to wypięła się chyba plecami do zewnątrz przy pępku, bo ten fragment brzucha mam mega twardy i kopie mnie na dole po wnętrznościach :baffled::baffled: aż mnie trochę zemdliło - kładę się do wyrka, korolowych snów Marcóweczki :-)

Ostatnia edycja:
Aaaaaaaaaaaa zamieńcie się!!!!!!!!!!!!!!!! Ja pierdziu jak mnie boli wszystko. Nawet nie moge na tym plaskim oddychać. Ucisły mi chyba wszystko co tylko sie dało w środku: żołądek, pęcherz, płuca i wątrobę!!! Jakby lezal na mnie słon ktorego nie moge zrzucic.....

To ja Was wszystkie skopię, dobra? A co się będę wiele pytać!!!!

Bosa dla Ciebie kopniak, żebyś się opanowała zą obsesją roboty, jak nie w biurze, to w delegacji, albo w domu zasuwasz.. Jak się trochę polenisz to świat się nie zawali!
Oj Malina, to ja skopana dzisiaj jestem na całego! Stellka, gwiazdeczka moja najdroższa :eek: kopie mnie od rana po wątrobie. A od dziewczyn dostałam kopa na rozruch do kotletów. A poza tym, jaka obsesja roboty?! Ja?! Ja obsesję roboty mam tylko w robocie ;-) W domu uprawiam najchętniej LB czyli leżenie bykiem. Mam totalnie uzależniającą kanapę!

Oczywiscie jakby tego było mało jeszcze wpadła siostra na strzyzonko a nie mogłam odmowic bo przeciez to ona załatwiła tak tanio i szybko ta komode,jedno dobre ze zaoferowała sie zrobic za mnie prasowanko to poprosiłam chociaz o przeprasowanie jednej poscieli co ja dzis nałoze.
Ola, siostra Ci prasowała?!!!! No żesz!!! A ja z moją rozmawiałam coś z 40 min. przez telefon dzisiaj, bo dzwoniłam zapytać ją o zdrowie, bo ponoć była zaziębiona, i dowiedziałam się wszystkiego o jej nowym kocie, postępach w urządzaniu domu, urokach odśnieżania WŁASNEGO podwórka i cenach spódnic dla nastolatek, ale nawet nie doczekałam się pytania: Ty, siostra, ty to chyba w ciąży jesteś? A jakoś się czujesz? Ech!!!! Zazdroszczę Ci siostry kochana!

Bosa to się jej przypomniało, a niech ją ;))))) Popieram LB :D

Milusia ja już nie mogę tego pieczenia ścierpieć i mykam spać :*

Do jutra Pączuszki! Pracuję w domku, więc na luzie ;) Mój departament jutro na wigilię jedzie, ja sobie darowałam, bo bym nie wytrzymała w autokarze 3-4 godzin.. Ale szkoda mi trochę spotkania ze wszystkimi..

reklama
Do góry