reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Mila staram się ;))))))))) Za to ostatnio jestem coś niedobra dla mojego eMka :/ Wciąż mu coś wygaduję i się czepiam.. Nawala czasem, no ale naprawdę się stara.. Muszę się poprawić!! idę do niego na film :)

A ja uwielbiam strojenie choinki Aga, trochę zawsze zjemy nerwów przy tym, ale lecą sobie kolędy, lampki mrugają a my stroimy to niemiłosiernie kłujące po palcach drzewko, jakoś wtedy jest tak romantycznie, rodzinnie mmmmmmmmmm Rozmarzyłam się........

Kaśka aleeeeeeeeeeeeeeeeeee pierniki cudne :DDDDDDDDDD

reklama
Aga[/B]- już macie choinkę?? Nie mam do Ciebie pytań- jesteś niemożliwa:):-)

a mamy :) prawie wszysyc sasiedzi maja juz dekoracje swiateczne, wiec M. sie uparl, ze nie mozemy byc gorsi :) tutaj czas swiateczny zaczyna sie wczesniej niz w PL, a zaraz po swietach rozbiera sie choinki. Kartki swiateczne dla sasiadow juz mamy, do Polski w tym roku nie wysylamy, bo w zeszlym kupilam takie piekne, wyslalam chyba z 11, wydalam z 25funtow i co? Nikt nam nic nie przyslal. Wiec niech spadaja. Pojdziemy na latwizne i w tym roku beda maile z zyczeniami :)
W swieta przychodza do nas znajomi. W sumie fajnie, ale nie obraze sie tez jak nie przyjda ;) Zmeczona jestem tym skakaniem kolo gosci. W weekend jakos sie spisalam. Codziennie 2daniowy obiad, nawet im smakowalo.

Milutek wychodzi na to że Ty najkochańsza córunia jesteś poprostu najlepsza!!!

Malinka dzieki za wątek przyda sie napewno bo ja np też nie będe chodziła do szkoły rodzenia

Aga super aż Ci zazdroszcze u mnie to dopiero z tydzień przed alebo i później

Vetka to ja już nie wiem jak wy to liczycie?
Ja dostałam taki schemat w książeczce od położnej

I miesiąc – 1-4 tc
II miesiąc – 5-8 tc
III miesiąc – 9-13 tc
IV miesiąc – 14-17 tc
V miesiąc – 18-22 tc
VI miesiąc – 23-27 tc
VII miesiąc – 28-31 tc
VIII miesiąc – 32-35 tc
IX miesiąc – 36-40 tc

Ostatnia edycja:
to ja juz totalnie zgłupiałam.................
tak czy siak 40:4=10 wiec wychodzi ze ciaza trwa 10 miesiecy.............

10 miesiecy ksiezycowych :) ale mowimy o 9 miesiacach normalnych, takich okolo 4,5 tygodnia :) wiec od tygodnia jestes w 7 miesiacu, bo przeciez w lutym nie bedziesz mowila, ze jestes w 10 miesiacu, bo ktos pomysli, ze cos Ci sie pomylilo.

Ale mi maly tupie w brzuchu.
A ja tez bede chodzila do szkoly rodzenia, jakos w styczniu zaczynamy :)

reklama
Do góry