Ewe- he he to go znam z widzenia- a ty go dobrze znasz??? Bo jeśli myślimy o tym samym to ten pracuje (chyba jeszcze ) jako doradca w Media Expert
[wiesz co studiowalismy 3 lata razem potem on zrezygnowal byl na moim weselu(dostałam od niego super zestaw do kawy i taki nie powatarzalny bukiet musze wam wrzuci na forum) i generalnie trzymalismy sie taka paczka 5 na uczleni zostalo nas tylko 2 z 5 i od maja nie mam z nim kontaktu ;/ on ma gdzie z 165-170 cm wzorstu ciemne włosy ciemne oczy opalona karnacja i ostatnio jezdzil chyba golfem IV i pracowal jako doradca ale nie pamietam dokladnie w jakiej firmie ;-)
reklama
Hahahaha Milusia dobre )))))))))))
A jak u Was ze szkołami rodzenia?? Proponuję założyć wątek, bo nie wszystkie pewnie będziemy chodzić, a warto podzielić się ciekawymi tematami i instrukcjami położnych Tylko nie w stylu ja zaczynam jutro, a ja w sobotę, ja bezpłatnie a ja za tysiaka, ale konkretne rady i może pytania
Czy ktoś już chodzi??
Ja dzisiaj dostałam telefon od położnej, że zaczynamy 15ego o 18ej Spotkań 8 przy czym 1 raz w tygodniu Płacimy 290zł
A jak u Was ze szkołami rodzenia?? Proponuję założyć wątek, bo nie wszystkie pewnie będziemy chodzić, a warto podzielić się ciekawymi tematami i instrukcjami położnych Tylko nie w stylu ja zaczynam jutro, a ja w sobotę, ja bezpłatnie a ja za tysiaka, ale konkretne rady i może pytania
Czy ktoś już chodzi??
Ja dzisiaj dostałam telefon od położnej, że zaczynamy 15ego o 18ej Spotkań 8 przy czym 1 raz w tygodniu Płacimy 290zł
Ewe- Pozwoliłam sobie go poszukać na NK bo mam lepsza pamięć do twarzy. I dobrze myślałam, ze o tym samym myślimy- pracowaliśmy obok siebie w jednym centrum handlowym przez rok. To on mi doradzał jaki sprzęt kupić do domu i w sumie z jego pomocą zakupiliśmy hurtem na wprowadziny: lodówkę, zmywarkę, pralkę, lodówkę a potem płytę indukcyjna i tv
Malinka- ja nie wybieram się do szkoły rodzenia z przyczyn pisanych miedzy innymi na wiadomym Ci wątku. Szkoda mi kasy poza tym może się okazać ze np. nie wychodzę wszystkich zajęć albo nie będę mogla po prostu z domu się ruszać
Ale chętnie skorzystam z Waszej wiedzy jak powstanie watek o szkole rodzenia
Malinka- ja nie wybieram się do szkoły rodzenia z przyczyn pisanych miedzy innymi na wiadomym Ci wątku. Szkoda mi kasy poza tym może się okazać ze np. nie wychodzę wszystkich zajęć albo nie będę mogla po prostu z domu się ruszać
Ale chętnie skorzystam z Waszej wiedzy jak powstanie watek o szkole rodzenia
Ostatnia edycja:
Wątek założony I właśnie o Tobie między innymi sobie pomyślałam, że nie chodzisz, bo i tak nie poćwiczysz i nie wiadomo czy całość wychodzisz Mnie naprawdę zdziwiła położna, bo dzwoniłam sama doniej w poniedziałek, co ze szkołą, że w grudniu miała się zacząć, a ona na to, że planowała 21ego :O ale że ma dwie takie lutówki właściwie to się zastanowi no i jednak zaczynamy tydzień prędzej, super!! Poza tym zapewniła, że jak uznamy, że nie zdążymy z tamtą laską wychodzić wszystkich zajeć to spotka się z nami indywidualnie i szybciej opowie o kąpaniu i karmieniu
Nasłuchałam się o niej, że to taka naturystka - rodzić po ludzku, na wszystko jest czas i że strasznie ciśnie na karmienie piersią, zobaczymy.. Póki co zrobiła na mnie super wrażenie przesuwając termin
Nasłuchałam się o niej, że to taka naturystka - rodzić po ludzku, na wszystko jest czas i że strasznie ciśnie na karmienie piersią, zobaczymy.. Póki co zrobiła na mnie super wrażenie przesuwając termin
A ja mam juz choinke pachnie w calym domu. Zajmuje 1/3 pokoju, bo jej nie ogladalismy w sklepie, dopiero w domu nam sie ujawnila. Jakies duze bombki by sie na niej przydaly, bo te normalne to w niej zginely taka gesta i duza jest
Poklulam sie nia niemilosiernie. A ubieranie choinki jest takie nudne... nie lubie tego.
Szkole mi zamkneli znowu, hi
jutro na poczte musze skoczyc.
Smieciarka nie dojechala, a wtym tyg mamy tyle smieci grrr.
Poklulam sie nia niemilosiernie. A ubieranie choinki jest takie nudne... nie lubie tego.
Szkole mi zamkneli znowu, hi
jutro na poczte musze skoczyc.
Smieciarka nie dojechala, a wtym tyg mamy tyle smieci grrr.
Milutek
Ewe- Pozwoliłam sobie go poszukać na NK bo mam lepsza pamięć do twarzy. I dobrze myślałam, ze o tym samym myślimy- pracowaliśmy obok siebie w jednym centrum handlowym przez rok. To on mi doradzał jaki sprzęt kupić do domu i w sumie z jego pomocą zakupiliśmy hurtem na wprowadziny: lodówkę, zmywarkę, pralkę, lodówkę a potem płytę indukcyjna i tv
nom jak go znalazlas na NK to na pewno on strasznie symaptyczny zobacz jaki ten swiat mały
ja zaczynam szkołe rodzenia 31.01.2011 i chetnie dolacze do watku
nom jak go znalazlas na NK to na pewno on strasznie symaptyczny zobacz jaki ten swiat mały
ja zaczynam szkołe rodzenia 31.01.2011 i chetnie dolacze do watku
Ostatnia edycja:
reklama
kasienka77
Fanka BB :)