reklama
Panie rano na badaniu Ci ja rozpuszcza w odpowiedniej ilości wody.Dziewczyny jak mam rozrobić tą glukoze wszystko co mam w tej buteleczce rozrobić? i ile wlać wody do tego?
i wez tu nadrabiaj teraz
bosa ladna sukienka, a na obcasy mysle,ze mozesz sobie pozwolic poki brzuszek nie boli przy chodzeniu to mysle ,ze nie ma przeciwskazan. Ja na dluzsze zakupy itd. zakladam buty na plaskim ale na krotsze wypady nadal smigam w kozaczkach na obcasach, nie lubie sukienek itd plaskich butow do tego.
scarletka a ty uwierz eMkowi i wyciagaj z szafy ladne ciuszki
Ja w ciazy rowniez nie czuje sie zle, owszem wiekszy brzuszek ,ale to tez moze byc fajne ;-) Staram sie mimo odmiennego stanu wygladac dobrze, nie ukrywac sie za ''workami'' bo i samopoczucie wtedy lepsze
A co do piwka to pisalam ,ze wczoraj wypilam lecha bezalkoholowego,a mialam na niego strasznego smaka a na karmi pozwolilam sobie w poprzedniej ciazy - jednak to nie to samo, bardziej jak kawa niz piwo
No i zycze duzo zdrowka dla Piotrusia
A wy jak zwykle o jedzeniu, przed chwila zjadlam kolacje i teraz ciasto zerka na mnie zza laptopa od dwoch dni zywie sie w wiekszosci slodyczami,a ciasto czeskie to glowne danie zostala juz koncowka i obiecuje sobie,ze go nie upieke przynajmniej do konca ciazy hehe
nadrobilam kilka stron ide poczytac jeszcze troche i wpadne pozniej
bosa ladna sukienka, a na obcasy mysle,ze mozesz sobie pozwolic poki brzuszek nie boli przy chodzeniu to mysle ,ze nie ma przeciwskazan. Ja na dluzsze zakupy itd. zakladam buty na plaskim ale na krotsze wypady nadal smigam w kozaczkach na obcasach, nie lubie sukienek itd plaskich butow do tego.
scarletka a ty uwierz eMkowi i wyciagaj z szafy ladne ciuszki
Ja w ciazy rowniez nie czuje sie zle, owszem wiekszy brzuszek ,ale to tez moze byc fajne ;-) Staram sie mimo odmiennego stanu wygladac dobrze, nie ukrywac sie za ''workami'' bo i samopoczucie wtedy lepsze
A co do piwka to pisalam ,ze wczoraj wypilam lecha bezalkoholowego,a mialam na niego strasznego smaka a na karmi pozwolilam sobie w poprzedniej ciazy - jednak to nie to samo, bardziej jak kawa niz piwo
No i zycze duzo zdrowka dla Piotrusia
A wy jak zwykle o jedzeniu, przed chwila zjadlam kolacje i teraz ciasto zerka na mnie zza laptopa od dwoch dni zywie sie w wiekszosci slodyczami,a ciasto czeskie to glowne danie zostala juz koncowka i obiecuje sobie,ze go nie upieke przynajmniej do konca ciazy hehe
nadrobilam kilka stron ide poczytac jeszcze troche i wpadne pozniej
A mi eM ostatnio powiedział ze piwo bezalkoholowe ma w sobie jakiś procent mimo wszystko!! Nie wiem jak to jest ale muszę sprawdzić na etykiecie bo mi sie ostatnio chciało ale M mi nie kupil...
no bo ma racje twoj mąz ;-) ale ja uważam ze odrobina piwa raz na jakis czas nie zaszkodzi............
a tez normalnie piwa nie pije ale w ciazy to mnie tak do niego ciagnie ze szok jak bym conajmniej alkoholikiem była czasami 2-3 łyczki podkradne mojemu ahhah
Marta1981
Rodzyneczka
To jutro poranek obie mamy słodki;-);-).Dziewczyny jak mam rozrobić tą glukoze wszystko co mam w tej buteleczce rozrobić? i ile wlać wody do tego?
Odebrałam swoje skierowanie na glukozę a tam patrzę, dodatkowo morfologię i mocz mi położna załatwiła i będę miała komplet badań a do ginka po Nowym Roku.
Doła mam i zmykam.
Milutku, ja jeszcze chciałam to wszystko jabłkiem zagryźć ale się bałam i poczekałam 2 godzinki.
madzikm
Mamy lutowe'07
Dobry wieczór:-)
Od dziś nowa rzeczywistość - L4, oj jak mi dobrze, marudzić Wam zacznę w styczniu
Dziękuję za piernikowe komplementy. Bardzo mi miło
papcia foremki zakupione w IKEA - zwierzęta, bo te tradycyjne kształty to w każdym markecie są
scarletka zdrówka dla Piotrusia! sypia jeszcze w ciągu dnia? bo tak tydzień z chorym dzieckiem, bez drzemki to można zwariować
also Twój Ignaś jeszcze malutki więc odradzam branie się za pieczenie jak będziecie sami...Zośka tyle starsza a odbiła dwa zwierzątka i mnie zostawiła z resztą! o pomocy przy sprzątaniu mogę pomarzyć
futrzak/milut to zdrowiejcie do końca:-)
katjusza o tak tak, fotki po remoncie wskazane
a co do wyglądu i samopoczucia w ciąży....mnie wszyscy chwalą a ja tyję inaczej niż w pierwszej ciąży i startowałam z 3 kg więcej przedtem miałam typową piłeczkę a teraz cała: ręce, uda, brzuch w sumie niewielki. Ludziska w szoku, że to 6 miesiąc już!
Reasumując - piękne jesteśmy bo tak widzą nasi mężczyźni
wiecie co jeszcze...jutro mam wizytę i dojrzałam do myśli, że chcę znać płeć! oby Dzidziorek nie pokarał mało ciekawskiej matki i się nie schował! Poprzednio było widać a ja nie chciałam wiedzieć a teraz muszę córę zacząć przygotowywać;-)
Od dziś nowa rzeczywistość - L4, oj jak mi dobrze, marudzić Wam zacznę w styczniu
Dziękuję za piernikowe komplementy. Bardzo mi miło
papcia foremki zakupione w IKEA - zwierzęta, bo te tradycyjne kształty to w każdym markecie są
scarletka zdrówka dla Piotrusia! sypia jeszcze w ciągu dnia? bo tak tydzień z chorym dzieckiem, bez drzemki to można zwariować
also Twój Ignaś jeszcze malutki więc odradzam branie się za pieczenie jak będziecie sami...Zośka tyle starsza a odbiła dwa zwierzątka i mnie zostawiła z resztą! o pomocy przy sprzątaniu mogę pomarzyć
futrzak/milut to zdrowiejcie do końca:-)
katjusza o tak tak, fotki po remoncie wskazane
a co do wyglądu i samopoczucia w ciąży....mnie wszyscy chwalą a ja tyję inaczej niż w pierwszej ciąży i startowałam z 3 kg więcej przedtem miałam typową piłeczkę a teraz cała: ręce, uda, brzuch w sumie niewielki. Ludziska w szoku, że to 6 miesiąc już!
Reasumując - piękne jesteśmy bo tak widzą nasi mężczyźni
wiecie co jeszcze...jutro mam wizytę i dojrzałam do myśli, że chcę znać płeć! oby Dzidziorek nie pokarał mało ciekawskiej matki i się nie schował! Poprzednio było widać a ja nie chciałam wiedzieć a teraz muszę córę zacząć przygotowywać;-)
reklama
mam to samo gdzies tak od 4 miesiaca nawet bralam antybiotyk doustnie i nie pomogl robilam wymaz z pochwy i ciagle co jakis czas mam nawracajace swedzenie pekanie skory w tych miejscach mega bolesne i biore wtedy Pimafucin globulki i pimafucin masc pomaga na troche a potem powtorka z rozrywki
Ewe1985 o to witaj w klubie, przynajmniej ktoś mnie rozumie. Ja to już mam całkiem dość, bo przecież ile można nawet ostatnio z z tej desperacji zaczęłam brać lacbios femina, ale po pierwsze dopiero zaczęłam i jak narazie nie działa a po drugie w UK bardzo ciężko go dostać, jak już jest to 2 razy droższy niż w Polsce, ale to moja ostatnia nadzieja, że może pomoże
Milutek ja to też karpia nie lubię, bo za dużo ma ości, a pstrąg jest pycha
Madzim to mam nadzieje, że nam się jutro pochwalisz co tam w brzuszku nosisz
Asco a to hamstwo normalnie, w przyszłym roku już nie będą mieć takiej wymówki, że dzieci nie ma