reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
i wez tu nadrabiaj teraz :crazy::-D:-D

bosa ladna sukienka, a na obcasy mysle,ze mozesz sobie pozwolic :tak: poki brzuszek nie boli przy chodzeniu to mysle ,ze nie ma przeciwskazan. Ja na dluzsze zakupy itd. zakladam buty na plaskim ale na krotsze wypady nadal smigam w kozaczkach na obcasach, nie lubie sukienek itd plaskich butow do tego.

scarletka a ty uwierz eMkowi i wyciagaj z szafy ladne ciuszki :p

Ja w ciazy rowniez nie czuje sie zle, owszem wiekszy brzuszek ,ale to tez moze byc fajne ;-) Staram sie mimo odmiennego stanu wygladac dobrze, nie ukrywac sie za ''workami'' bo i samopoczucie wtedy lepsze :p

A co do piwka to pisalam ,ze wczoraj wypilam lecha bezalkoholowego,a mialam na niego strasznego smaka :) a na karmi pozwolilam sobie w poprzedniej ciazy - jednak to nie to samo, bardziej jak kawa niz piwo :p
No i zycze duzo zdrowka dla Piotrusia

A wy jak zwykle o jedzeniu, przed chwila zjadlam kolacje i teraz ciasto zerka na mnie zza laptopa :-D od dwoch dni zywie sie w wiekszosci slodyczami,a ciasto czeskie to glowne danie :p zostala juz koncowka i obiecuje sobie,ze go nie upieke przynajmniej do konca ciazy hehe

nadrobilam kilka stron ide poczytac jeszcze troche i wpadne pozniej :)

A mi eM ostatnio powiedział ze piwo bezalkoholowe ma w sobie jakiś procent mimo wszystko!! Nie wiem jak to jest ale muszę sprawdzić na etykiecie bo mi sie ostatnio chciało ale M mi nie kupil...

A mi eM ostatnio powiedział ze piwo bezalkoholowe ma w sobie jakiś procent mimo wszystko!! Nie wiem jak to jest ale muszę sprawdzić na etykiecie bo mi sie ostatnio chciało ale M mi nie kupil...

no bo ma racje twoj mąz ;-) ale ja uważam ze odrobina piwa raz na jakis czas nie zaszkodzi............

a tez normalnie piwa nie pije ale w ciazy to mnie tak do niego ciagnie ze szok jak bym conajmniej alkoholikiem była czasami 2-3 łyczki podkradne mojemu ahhah

Dziewczyny jak mam rozrobić tą glukoze wszystko co mam w tej buteleczce rozrobić? i ile wlać wody do tego?
To jutro poranek obie mamy słodki;-);-):tak::-D.
Odebrałam swoje skierowanie na glukozę a tam patrzę, dodatkowo morfologię i mocz mi położna załatwiła:tak::-p i będę miała komplet badań a do ginka po Nowym Roku:tak::-p.
Doła mam i zmykam.
Milutku, ja jeszcze chciałam to wszystko jabłkiem zagryźć:zawstydzona/y::tak::-p ale się bałam:tak: i poczekałam 2 godzinki:tak::-D:-D.

Dobry wieczór:-)

Od dziś nowa rzeczywistość - L4, oj jak mi dobrze, marudzić Wam zacznę w styczniu:rofl2:

Dziękuję za piernikowe komplementy. Bardzo mi miło:happy:

papcia foremki zakupione w IKEA - zwierzęta, bo te tradycyjne kształty to w każdym markecie są:tak:

scarletka zdrówka dla Piotrusia! sypia jeszcze w ciągu dnia? bo tak tydzień z chorym dzieckiem, bez drzemki to można zwariować:confused:

also Twój Ignaś jeszcze malutki więc odradzam branie się za pieczenie jak będziecie sami...Zośka tyle starsza a odbiła dwa zwierzątka i mnie zostawiła z resztą! o pomocy przy sprzątaniu mogę pomarzyć:rofl2:

futrzak/milut to zdrowiejcie do końca:-)

katjusza o tak tak, fotki po remoncie wskazane:tak:

a co do wyglądu i samopoczucia w ciąży....mnie wszyscy chwalą:rofl2: a ja tyję inaczej niż w pierwszej ciąży i startowałam z 3 kg więcej:zawstydzona/y: przedtem miałam typową piłeczkę a teraz cała: ręce, uda, brzuch w sumie niewielki. Ludziska w szoku, że to 6 miesiąc już!

Reasumując - piękne jesteśmy bo tak widzą nasi mężczyźni:happy::happy::happy:

wiecie co jeszcze...jutro mam wizytę i dojrzałam do myśli, że chcę znać płeć! oby Dzidziorek nie pokarał mało ciekawskiej matki i się nie schował! Poprzednio było widać a ja nie chciałam wiedzieć a teraz muszę córę zacząć przygotowywać;-)

Marta- szok jaki miks:)

Madzikm- może lekarz będzie kojarzyć jaka dzidzia była ostatnio jeśli teraz zakryje co potrzeba:):) Moj gin czasem zaskakuje mnie pamięcią:)

reklama
mam to samo gdzies tak od 4 miesiaca nawet bralam antybiotyk doustnie i nie pomogl :no: robilam wymaz z pochwy i ciagle co jakis czas mam nawracajace swedzenie pekanie skory w tych miejscach mega bolesne i biore wtedy Pimafucin globulki i pimafucin masc pomaga na troche a potem powtorka z rozrywki :angry::angry:

Ewe1985 o to witaj w klubie, przynajmniej ktoś mnie rozumie. Ja to już mam całkiem dość, bo przecież ile można :wściekła/y: nawet ostatnio z z tej desperacji zaczęłam brać lacbios femina, ale po pierwsze dopiero zaczęłam i jak narazie nie działa :no: a po drugie w UK bardzo ciężko go dostać, jak już jest to 2 razy droższy niż w Polsce, ale to moja ostatnia nadzieja, że może pomoże :-p

Milutek ja to też karpia nie lubię, bo za dużo ma ości, a pstrąg jest pycha :tak:

Madzim to mam nadzieje, że nam się jutro pochwalisz co tam w brzuszku nosisz :happy:

Asco a to hamstwo normalnie:wściekła/y:, w przyszłym roku już nie będą mieć takiej wymówki, że dzieci nie ma

Do góry