K
koncia
Gość
futrzak, jaki śliczny! Dla mnie ten różowy jak znalazł. Bym ludziom po oczach świeciła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój w adidasach jeszcze śmiga, bo te buty co mu się podobają to cenowo.Skarletka mój właśnie dzwonił i powiedział że po pracy pojedzie po jedne buty a w sklepie jęczął że z naturalnym baranem zamiast zwykłego ocieplenia to on na pewno nie kupi! A dlaczego? Bo wywinął orła w ślubnych pantoflach hahaha. Pantofle letnie a on je w grudniu ubiera!
Katjusza, już dawno pisałam żeby założyć marcówkowy sennik;-), ale jak się kufno śni to pieniądze będą;-).
Mój w adidasach jeszcze śmiga, bo te buty co mu się podobają to cenowo.
Poszliśmy do Lidla na zakupy a zaraz po młodych M leci.
Nie pytajcie co zjadłam za jednym posiedzeniem - banana, 2 śledzie z cebulką i batonem zagryzłam i na koniec herbatka z cytrynką coby nie poszkodziło;-).
Pinka - śliczny płaszczyk.:-)