reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Katjusza, już dawno pisałam żeby założyć marcówkowy sennik;-), ale jak się kufno :-pśni to pieniądze będą;-):tak::tak:.
Skarletka mój właśnie dzwonił i powiedział że po pracy pojedzie po jedne buty:szok: a w sklepie jęczął że z naturalnym baranem zamiast zwykłego ocieplenia to on na pewno nie kupi! A dlaczego? Bo wywinął orła w ślubnych pantoflach hahaha. Pantofle letnie a on je w grudniu ubiera!
Mój w adidasach jeszcze śmiga, bo te buty co mu się podobają to cenowo:szok::szok::szok:.
Poszliśmy do Lidla na zakupy a zaraz po młodych M leci.
Nie pytajcie co zjadłam za jednym posiedzeniem:baffled::-p - banana, 2 śledzie z cebulką i batonem zagryzłam:zawstydzona/y: i na koniec herbatka z cytrynką coby nie poszkodziło;-):tak::baffled::nerd:.
Pinka - śliczny płaszczyk.:tak::-)

Marta te co mój ma kupić to 190zł więc w miarę cenka. Wczoraj mi pokazał w Wojasie wprawie takie same za 400zł miały tylko jeden dodatkowy szef z przodu! Na szczęscie dał sobie przetłumaczyć żeby ich nie brać bo może kupić za pół tej ceny.

Ja zjadłam pudło śledzi i zagryzłam krówkami!!!

Katjusza, już dawno pisałam żeby założyć marcówkowy sennik;-), ale jak się kufno :-pśni to pieniądze będą;-):tak::tak:.

Mój w adidasach jeszcze śmiga, bo te buty co mu się podobają to cenowo:szok::szok::szok:.
Poszliśmy do Lidla na zakupy a zaraz po młodych M leci.
Nie pytajcie co zjadłam za jednym posiedzeniem:baffled::-p - banana, 2 śledzie z cebulką i batonem zagryzłam:zawstydzona/y: i na koniec herbatka z cytrynką coby nie poszkodziło;-):tak::baffled::nerd:.
Pinka - śliczny płaszczyk.:tak::-)

ładne menu;) ja też żywię się bardzo zdrowo, bo zjadłam dwie kanapy z serkiem z przyprawami i na to tłuste salami;)

A ja jestem ostatnio nabiałowo-płatkowa. Na śniadanko ciniminis z mlekiem, a teraz wcinam jogurt z musli. No a pomiędzy był kawałek piernika, o którym już pisałam :p jak nie patrzeć wszystko słodkie... tylko obiad będzie słony :D a wieczorem pewnie wsunę banana i kilka mandarynek :D

reklama
Marta ja o innych całkiem mówię. Takich eleganckich do garniturku bo mój M musi w pracy elegancko chodzić. A Wojasa sobie chwalę, kupiłam na wiosnę pantofle i nic się z nimi nie dzieje;) teraz też sobie wypatrzyłam kozaki z Wojasa ale wprawie 500zł:szok: M mi kazał kupić ale odpuściłam bo ja teraz wprawie nie chodzę w kozakach a za rok kupię sobie z lekkim obcasem bo wolę niż płaskie a te są płaskie.

Do góry