reklama
trzebiska
Fanka BB :)
Zabiła lodówkę.... :I Biedny sprzęt.... )
kasienka ja na lodówkach i tego typu sprzętach się nie znam, ale mam nadzieję, że uda się małym kosztem ją naprawić. Ja pamiętam kiedyś taką sytuację, że wyciągam pranie z pralki, a tu mi woda cieknie po nogach. mało się nie pobeczałam, że pralka zepsuta, spróbowałam nastawić ją jeszcze raz, bo stwierdziłam, może przeskoczyła z wirowania. nic to nie dało, dzwonie z rykiem do emka, że trzeba nową pralkę kupować, a ten przyszedł, spojrzał, wcisnął guzik i stwierdził: głuptasie wirowanie było odłączone! nie przyszło mi do głowy, że moje uczące się chodzić dziecko wywinie mi taki numer teraz jak mam coś popsute, najpierw sprawdzam, co mógł mi Piotruś przy tym zdespecić
ewi jakbym czytała opis mojego emka na zakupach. mam to samo! butów szukamy miesiąc, bo niczego nie ma, woli chodzić w półbutach, kurtki są bleee, czapka żadna dobra. widzę, że on ze wszystkim ma trudny wybór, nawet płyn do spryskiwaczy kupuje pół godziny
ewi jakbym czytała opis mojego emka na zakupach. mam to samo! butów szukamy miesiąc, bo niczego nie ma, woli chodzić w półbutach, kurtki są bleee, czapka żadna dobra. widzę, że on ze wszystkim ma trudny wybór, nawet płyn do spryskiwaczy kupuje pół godziny
kasienka77
Oczywiście ,że uciekł freon , dziurka ,że prawie nie widać w zamrażarce, ale mam jeden agregat więc trzeba uszczelnić i nabić. Najlepsze jest to ,że wcale jej nie trzeba było odmrażać , w jednym miejscu było trochę lodu , przy dolnej szufladzie. Ale mi sie nudziło i ,, z nudow zepsułam lodowkę na święta"
papcia
Mamunia Lenuśki
spoko w200zl powinnas sie zmieścic ja ostatnio przez pól roku nie miałam lodówki bo nie mieliśmy kasy na naprawe da sie przeżyć zwłaszcza teraz zimą
A MNIE WŁAŚNIE KREW ZALEWA EMEK BYŁ W PZU I SIE OKAZAŁO ŻE NIE DOSTANE KASY ZA SZPITAL!!!!! KUŻWA MAĆ TO PO CO JA PŁACE TO ZASRANE UBEZPIECZENIE
A MNIE WŁAŚNIE KREW ZALEWA EMEK BYŁ W PZU I SIE OKAZAŁO ŻE NIE DOSTANE KASY ZA SZPITAL!!!!! KUŻWA MAĆ TO PO CO JA PŁACE TO ZASRANE UBEZPIECZENIE
to się nazywa nasza Polska!:/
my tez przez 2 miesiace nie mielsimy lodowki bo nam kasy nie starczylo na szczescie bylo zimno.Mielismy nawet taka przygode M
wsytawil za okno(w kuchni) jedzonko masełko śmietanke (dla kotkow) szyneczke przepraszam śmietanki byly 2 sztuki jedna świeża jedna otwarta i wyobrazcie sobie nasze zdziwnie rano ze za oknem nie ma śmietanki ani szynki tylko masło wiec wołam M na dół i z awantura do niego co on ze śmietana zrobił a on że nic dal za okno okazało sie ze kot bezdomny siedzi na drugim oknie a na dole lezy śmietanka x2 szyneczka i masło mialo śłady zębó itd. i z bólem serca oddalismy wczystko kotkowi :-( no ale on byl taki chudy i wynędzniały,że w sumie szybko nam złośc przeszła
wsytawil za okno(w kuchni) jedzonko masełko śmietanke (dla kotkow) szyneczke przepraszam śmietanki byly 2 sztuki jedna świeża jedna otwarta i wyobrazcie sobie nasze zdziwnie rano ze za oknem nie ma śmietanki ani szynki tylko masło wiec wołam M na dół i z awantura do niego co on ze śmietana zrobił a on że nic dal za okno okazało sie ze kot bezdomny siedzi na drugim oknie a na dole lezy śmietanka x2 szyneczka i masło mialo śłady zębó itd. i z bólem serca oddalismy wczystko kotkowi :-( no ale on byl taki chudy i wynędzniały,że w sumie szybko nam złośc przeszła
Ewi82
Skarletka mój właśnie dzwonił i powiedział że po pracy pojedzie po jedne buty a w sklepie jęczął że z naturalnym baranem zamiast zwykłego ocieplenia to on na pewno nie kupi! A dlaczego? Bo wywinął orła w ślubnych pantoflach hahaha. Pantofle letnie a on je w grudniu ubiera! I powiedział że mogę wybrać deskę i zamówić na allegro bo w sumie to jemu to bez róźnicy jaka. Tylko po co stał w sklepie wczoraj nad dwoma i jęczał godzinę! A czapkę podkrada moją zimową bo te sklepowe to robią mu z głowy wielki baniak
reklama
Skarletka mój właśnie dzwonił i powiedział że po pracy pojedzie po jedne buty a w sklepie jęczął że z naturalnym baranem zamiast zwykłego ocieplenia to on na pewno nie kupi! A dlaczego? Bo wywinął orła w ślubnych pantoflach hahaha. Pantofle letnie a on je w grudniu ubiera! I powiedział że mogę wybrać deskę i zamówić na allegro bo w sumie to jemu to bez róźnicy jaka. Tylko po co stał w sklepie wczoraj nad dwoma i jęczał godzinę! A czapkę podkrada moją zimową bo te sklepowe to robią mu z głowy wielki baniak
mój buty też kupił na gwałt jak w zeszłym roku wywinął orła pod śmietnikiem przyszedł taki potłuczony, że od razu wszystko jedno mu było jakie, byle mniej śliskie
Aż zdziwiona jestem, że przy wyborze wózka dla dziecka tak nie marudzi, pokazałam, co mi się podoba, jak byliśmy w sklepie przejechał się nim, a na pytanie: i co sądzisz? usłyszałam: noooo ok
ale nie będę przy nim tego komentować, bo jeszcze mi zacznie marudzić