reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Kasieńka i pewnie przebiłaś freon? ale to da sie naprawić!!! i wcale nie ogrmomnym kosztem bo bynajmniej u mnie to ok200zł było
Też myślałam że ewi taka wylewna sie zrobiła a to poprostu chochlik:)

reklama
kasienka ja na lodówkach i tego typu sprzętach się nie znam, ale mam nadzieję, że uda się małym kosztem ją naprawić. Ja pamiętam kiedyś taką sytuację, że wyciągam pranie z pralki, a tu mi woda cieknie po nogach. mało się nie pobeczałam, że pralka zepsuta, spróbowałam nastawić ją jeszcze raz, bo stwierdziłam, może przeskoczyła z wirowania. nic to nie dało, dzwonie z rykiem do emka, że trzeba nową pralkę kupować, a ten przyszedł, spojrzał, wcisnął guzik i stwierdził: głuptasie wirowanie było odłączone! nie przyszło mi do głowy, że moje uczące się chodzić dziecko wywinie mi taki numer:D teraz jak mam coś popsute, najpierw sprawdzam, co mógł mi Piotruś przy tym zdespecić;)

ewi jakbym czytała opis mojego emka na zakupach. mam to samo! butów szukamy miesiąc, bo niczego nie ma, woli chodzić w półbutach, kurtki są bleee, czapka żadna dobra. widzę, że on ze wszystkim ma trudny wybór, nawet płyn do spryskiwaczy kupuje pół godziny;)

ah Ci faceci mój wczoraj miał ogromny problem z wyborem 100% soku z pomarańczy cappy czy hortex aż mnie trzęsło w tym sklepie wygrał w końcu hortex10gr droższy ale czemu to już nie wnikałam

Oczywiście ,że uciekł freon , dziurka ,że prawie nie widać w zamrażarce, ale mam jeden agregat więc trzeba uszczelnić i nabić. Najlepsze jest to ,że wcale jej nie trzeba było odmrażać , w jednym miejscu było trochę lodu , przy dolnej szufladzie. Ale mi sie nudziło i ,, z nudow zepsułam lodowkę na święta"

spoko w200zl powinnas sie zmieścic ja ostatnio przez pól roku nie miałam lodówki bo nie mieliśmy kasy na naprawe da sie przeżyć zwłaszcza teraz zimą

A MNIE WŁAŚNIE KREW ZALEWA EMEK BYŁ W PZU I SIE OKAZAŁO ŻE NIE DOSTANE KASY ZA SZPITAL!!!!! KUŻWA MAĆ TO PO CO JA PŁACE TO ZASRANE UBEZPIECZENIE

my tez przez 2 miesiace nie mielsimy lodowki bo nam kasy nie starczylo na szczescie bylo zimno.Mielismy nawet taka przygode M
wsytawil za okno(w kuchni) jedzonko masełko śmietanke (dla kotkow) szyneczke przepraszam śmietanki byly 2 sztuki jedna świeża jedna otwarta i wyobrazcie sobie nasze zdziwnie rano ze za oknem nie ma śmietanki ani szynki tylko masło wiec wołam M na dół i z awantura do niego co on ze śmietana zrobił a on że nic dal za okno okazało sie ze kot bezdomny siedzi na drugim oknie a na dole lezy śmietanka x2 szyneczka i masło mialo śłady zębó itd. i z bólem serca oddalismy wczystko kotkowi :-( no ale on byl taki chudy i wynędzniały,że w sumie szybko nam złośc przeszła :-D

Skarletka mój właśnie dzwonił i powiedział że po pracy pojedzie po jedne buty:szok: a w sklepie jęczął że z naturalnym baranem zamiast zwykłego ocieplenia to on na pewno nie kupi! A dlaczego? Bo wywinął orła w ślubnych pantoflach hahaha. Pantofle letnie a on je w grudniu ubiera! I powiedział że mogę wybrać deskę i zamówić na allegro bo w sumie to jemu to bez róźnicy jaka. Tylko po co stał w sklepie wczoraj nad dwoma i jęczał godzinę! A czapkę podkrada moją zimową bo te sklepowe to robią mu z głowy wielki baniak;)

reklama
Skarletka mój właśnie dzwonił i powiedział że po pracy pojedzie po jedne buty:szok: a w sklepie jęczął że z naturalnym baranem zamiast zwykłego ocieplenia to on na pewno nie kupi! A dlaczego? Bo wywinął orła w ślubnych pantoflach hahaha. Pantofle letnie a on je w grudniu ubiera! I powiedział że mogę wybrać deskę i zamówić na allegro bo w sumie to jemu to bez róźnicy jaka. Tylko po co stał w sklepie wczoraj nad dwoma i jęczał godzinę! A czapkę podkrada moją zimową bo te sklepowe to robią mu z głowy wielki baniak;)

mój buty też kupił na gwałt jak w zeszłym roku wywinął orła pod śmietnikiem;) przyszedł taki potłuczony, że od razu wszystko jedno mu było jakie, byle mniej śliskie;)
Aż zdziwiona jestem, że przy wyborze wózka dla dziecka tak nie marudzi, pokazałam, co mi się podoba, jak byliśmy w sklepie przejechał się nim, a na pytanie: i co sądzisz? usłyszałam: noooo ok:D
ale nie będę przy nim tego komentować, bo jeszcze mi zacznie marudzić;)

Do góry