reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Podczytalam Was troszkę , a teraz idę chyba się połozyć , ponieważ mimo iż nic nie robiłam dzisiaj, jestem tak zmeczona jakbym przeszła maraton.
Pa mamuśki miłej nocy.

Ja sie przeszłam przed 22 po M z psem i wracajac tak sie zmachałam jakbym jakis maraton przeszła a to raptem 10min ;)
Teraz juz tez uciekam spac bo juz mnie tyłek boli od siedzenia przy kompie;)
Dobranoc,karaluchy na noc ;)

Kasienka,Madzik,Martus dobrze ze Wasze wypadki tylko takie delikatne:tak:,uwazajcie na siebie.Ja sie ciesze ze nie musze wychodzic z domu;-) ale dzis z psem wracajac pojechałam na piecie przed samym kraweznikiem i znowu boli mnie krocze:zawstydzona/y:.Ostatnio kumpela opowiadała mi o znajomej ktora bedac w ciazy tak sie ''rozjechała'' ze pekła w kroku:szok:.
Niezłe;-);-), ale straszne, przynajmniej uniknęła nacinania;-):tak:. Moja miednica to całkiem jak potrzaskana a z urodzin kolegi Olka to tip topami wracałam jak kaczka:tak::tak:.
Marcia- uważaj na siebie kurna felek no:tak::tak::tak:
Uważam i dlatego jutro klient sam po towar przyjedzie rano, bo autkiem nie da się wyjechać a nie będę dryłować po górkę z siatą chleba:no::sorry2::-p:-p.
Bosa, dobrze że Stelka się w końcu odezwała;-);-).
Malinuś dzięki za wieści od Futrzaczka - współczuję bidulce:tak::-:)-(.
Papciu, przepis prosty - kup opakowanie bitej śmietany dr. Oetkera i tam jest rewelacyjny, tylko ja daję więcej masełka:tak::-p:rofl2:.
Nocka w kuchni, więc posiedzę troszku:tak:.

Jakby co to ja zyje, wszystko jest ok- przyjechalo do mnie rodzenstwo i nie mam zbytnio czasu na pisanie... A zeby bylo smieszniej, to mamy w Anglii zime stulecia i za cholere nigdzie nie mozna dotrzec...a nawet jak poszlismy na zakupy to mnie doslownie podtrzymywal brat :) Tak slizgo....

Buziaki i mam nadzieje, ze u Was wszystko ok!

Marta a dlaczego akurat do 1;20? Nastawiłaś chleb do pieczenia???

Harsharani już ja sobie wyobrażam u tą Waszą zimę stulecia. Angole pewnie przerażeni i paraliż na drogach;) rodzeństwo to chyba sobie wagary w szkole zrobiło;) ale dobrze dla Ciebie;) trochę z rodzinką pobędziesz:)

reklama
Marta ale masz porę na pieczenie chleba haha, ja jabym teraz upiekła to bym jeszcze pół zjadła z łakomstwa więc może sobie odpuszczę;) ale jutro też mam w planie;) tylko nie całą siatę a 3 sztuki;)

Uciekam spać bo już chyba całe allegro przejrzałam, onet, wp wyczytałam i powkurzałam męża;) sąsiad słucha Perfektu na cały regulator i chyba zaraz pójdę mu nakopię w d..sko!!!

Dobranoc:)

Do góry