poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ze swojej strony współczuję ,chyba że wolisz;-)tego akurat nie doświadczyłam miałam cc i teraz też tak bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze swojej strony współczuję ,chyba że wolisz;-)tego akurat nie doświadczyłam miałam cc i teraz też tak bedzie
vetka no tak, ale u mnie z wagą w ciąży nie było problemów, mało tyłam, a takie mi wyskoczyło pod koniec ciśnienie, nogi spuchły, a potem było już gorzej. w szpitalu dowiedziałam się od położnej, że to częsta przypadłość młodych kobiet, a czemu.. nie wiem
ja właśnie też wolałabym drugą cesarkę, mam taką cichą nadzieję, że i tym razem będzie
Nadciśnienie jest związane z nadwagą, nie zawsze ale często bywaNie wydaje mi się żeby się powtórzyło
I tak dla czytających:
Przed zatruciem ciążowym można się bronić, stosując specjalną dietę niskosodową (ograniczenie spożycia soli zapobiega nadciśnieniu) i wysokobiałkową (uzupełnia niedobory). Źródłem białka są wszystkie sery, fasola, groch (odpowiednio dobrane przyprawy, np. majeranek, zapobiegają wzdęciom), chude mięso. Wszelkie produkty stabilizowane (konserwy) dodatkowo zatruwają organizm i niekorzystnie wpływają na pracę nerek.
Ja w ciąży mam obrzydzenie do niezdrowych pokarmów,to chyba psychika tak działa
vetka no tak, ale u mnie z wagą w ciąży nie było problemów, mało tyłam, a takie mi wyskoczyło pod koniec ciśnienie, nogi spuchły, a potem było już gorzej. w szpitalu dowiedziałam się od położnej, że to częsta przypadłość młodych kobiet, a czemu.. nie wiem
ja właśnie też wolałabym drugą cesarkę, mam taką cichą nadzieję, że i tym razem będzie
psychika, psychika ja miałam to samo. zbzikowałam na tym punkcie i nawet łyk coli był dla mnie zbrodnią, tym razem widzę, będzie inaczej
Nie rozpatruje tego w kategoriach wolę czy nie, mam wskazania bezwzględneZe swojej strony współczuję ,chyba że wolisz;-)
Nadciśnienie jest związane z nadwagą, nie zawsze ale często bywa