reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Juz wrocilam scarletka jak tam lody smakowaly?Wlasnie sie wazylam i mysle ze nie jest tak zle wazylam 55 teraz waze 56 to chyba nie jest zle?I raczej odzywiam sie zdrowo :tak:
Tak naprawde to nigdy sobie nie zalowalam jedzenia ;-)

Wysikasz ten litr, nie chodzi tu o jednorazową zachcianke tylko o nawyki żywieniowe i pozwalaniu sobie na codzienne zachcianki w postaci łatwoprzyswajalnych, zbędnych kalorii

reklama
fifi lody nie smakowały, bo m zjadł przede mną, zostawił mi łyżeczkę.. ale na dobre mi to wyjdzie:tak:
vetka no nic, to pozostaje mi tylko liczyć, że tym razem mnie to świństwo nie dopadnie

I bądz tu mądru :-Dnajważniejsze to żeby dbać o siebie to znacząco zmniejszy ryzyko powikłań:tak:

Vetka no tak jak mus to mus

Dziewczyny a co myślicie o cc na życzenie??????

CC to poważny zabieg na jamie brzusznej a nie pitu pitu, czasem kobiety tego nie rozumieją, Niestety po każdym zabiegu moga zdarzyć sie komplikacje a ich lista jest długa. Dlatego nie należy jednak robić tego "na życzenie pacjentki", ale rozważyć wszystkie za i przeciw sn u każdej z osobna

No ale faktycznie - bardzo poważnie sie zrobiło przez mnie, nie chciałam

a za co ty kochana przepraszasz, czasem potrzebujemy fachowej porady i lepiej że uzyskamy ją od osoby czającej bluesa:-)

powiem wam, że nie wyobrażam sobie już rodzić sn, ale jak mus to mus, zadecyduje lekarz, ja nie mam zamiaru w to ingerować

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry