reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Milutek ja nie wiem co gorsze czy moje mdłosci ktore pewnie o niczym nie swiadcza czy Twoje bole ktore moga byc zagrozeniem ciazy itd,ale masz racje musimy byc dzielne.
Po tej ciezkiej nocy nic mi sie nie chce a miałam zrobic dzis to co odpusciłam sobie wczoraj,pranko wstawiłam ale chyba z prasowania nici i ze spaceru chyba tez bo zaczyna padac.

reklama
masala, ja poszłam do kina, bo 11-14 listopada jest promocja - bilet za 11zł. A poza promocją, to raczej nie warto :D
ola i Milusia, wracajcie do formy, przesyłam pozytywną energię, bo dziś mam ciut więcej :* :p

Ola- u mnie słonce daje po oczach ze aż oślepia. Ja teraz sobie bede grzecznie wmawiac ze te bóle to rozciagajacy sie brzuszek i pracujaca macica- w koncu mam w brzuszku dwa szkraby a nie jednego wiec i pewnie ciezej to wszytsko musi przechodzic w fazie rośnięcia maluszków. Po prostu wszytsko szybko przebiega...

Koncia- dzięki za przesył pozytywnych fluidów:)

Malinka- a nie mówiłam ze wszystko będzie oki- super ze imprezka sie udała:-)

Dziewczyny patrze do lustra i wyglądam jakbym cała noc piła. miała kaca i poszła spać ze wschodem słońca:rofl2:. Wstyd dzisiaj z domu nawet wychodzić...hoc i tak sie raczej nigdzie nie wybieram:)

Koncia, a do ktorego kina poszlas???

Milutku, dobrze, ze lepiej. Mnie tez czasami dzidzius okopie tak, ze mam obolaly i jak na plecach leze to juz w ogole czuje sie jakby mialo sie wszystko poodrywac tam...

Masala, nie strasz mnie IKEA bo ja zamierzam tam kupic meble do salonu... i nie beda to te najdrozsze tez..no, ale nie stac mnie na nic lepszego, a poza tym, to co juz kupilam bylo calkiem spoko...

Malina, chce zobaczyc zdjecia! Koniecznie:) I napisz jak twoja Mama zareagowala...I babcia z reszta tez! Ja lubie takich rzeczy sluchac :) I ty chyba masz meble z IKEA??? I nie sa chyba takie zle, co?

Ola, biedaczku, niech juz te mdlosci spadaja....

Witam się niedzielnie
U mnie piękna pogoda, chyba ze 20 stopni w słońcu, więc przesyłam promyczek tym u których za oknem chmurki:-)
Ola, Milutek wracajcie do formy:tak: Mnie od wczoraj brzusio też pobolewa, ale zrzucam to na karb rozciągania, bo co rano to coraz większy Najbardziej wkurza mnie jednak to ze w poniedziałek skończyłam brać antybiotyk, a od piątku boli mnie znowu gardło:-( A na prawdę dbam o siebie. Mam nadzieję, że czosnek tym razem zadziała:-)
Muszę pochwalic swojego Tż, wczoraj wziął się za remont pokoju dla maluszka i mimo tego, że kolega do pomocy nie dopisał sam wziął się za kładzenie paneli:happy: Dzisiaj dalszy ciąg, jutro listwy i będzie git:tak:
No i jeszcze jedna zmiana się szykuje, w piątek byliśmy w urzędzie i 18 grudnia zalegalizujemy nasz związek:happy::-):happy2:

Hej laseczki-marcóweczki
Mimo wekendu wczoraj masa postów powstała. mam nadzieję, że wszystkie dolegliwości są przejsciowe.
We wroclawiu piekne słońce, mój M oczywiscie na dyżurze a Młody jeszcze u babci więc mam dzień dla siebie. Może wybiore sie pobuszować troszkę po sklepach dla dzidziusiów? Hmmm
A we wtorek mam w koncu to wyczekane usg połówkowe ale tak to jest jak sie ma termin na 31.03 to i stwki wszelki badań sie zamyka
Miłej niedzieli

Harsharani- mamy przejścia z tymi naszymi dzieciątkami...ja to cały czas powtarzam ze do takich cierpień to tylko my kobiety się nadajemy- chłopy by już dawno wymiękły!!!

Magdzior- współczuje tego wrednego choróbska- może to już będzie urok który będzie Ci towarzyszyć do końca ciąży. Ja tak mamz katarem....ciagnie sie za mną od 4 miesięcy:(. Gratulacje wybrania terminu ślubu:-D- super data:) to już tak prawie świątecznie:)

Ruda- ja dziękuje- mam zrobiony kisielek:)

Vetka-...i nawzajem.... to masz babski dzień...:) fajnie w sam raz tak jak mówisz na pobuszowanie po sklepach dla dzieciaczków:)

reklama
Do góry