reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Harsharani- 16 lat? leżała taka nastka ze mną raz w szpitalu...przeniesli ja z pediatri bo sie okazało ze jest w ciazy a nie jak to u niej podejrzewano ze ma robaki w brzuchu bo cały czas wymiotowała i miala anemie. Dodam ze jaks ie dowiedziała o ciązy to była w 14 tyg:):) Ale dobrze to przyjęli- ojciec dziecka18 lat, jej mama, babcia i ona sama. to było piękne jak rodzina ja wspierała...no oprócz taty- który nie przyszedł ani razu- no ale cóż chłop był po prostu uparty!!

Olus- to napisz coś ciekawego, albo rzuć temat:);-);-) a ja na jelitka zrobilam sobie fusiata kawę + ciacha kakaowe i daje sobie max godz i bedzie posiedzenie na tronie:):baffled:

reklama
haha niezły sposob na ''pognanie'' ja kawy nie lubie ale takie ciasteczka to bym zjadła;)
Musze sie pochwalic ze własnie pierwszy raz wysłałam sama maila z zyczeniami i fotkami(moja siostra ma dzis urodziny a jest w Krakowie,pewnie ja zaskocze) ,tak wiem ze to nic takiego ale ja nie umiem robic takich ''komputerowych'' rzeczy;)mam tylko nadzieje ze wszystko dobrze zrobiłam

haha niezły sposob na ''pognanie'' ja kawy nie lubie ale takie ciasteczka to bym zjadła;)
Musze sie pochwalic ze własnie pierwszy raz wysłałam sama maila z zyczeniami i fotkami(moja siostra ma dzis urodziny a jest w Krakowie,pewnie ja zaskocze) ,tak wiem ze to nic takiego ale ja nie umiem robic takich ''komputerowych'' rzeczy;)mam tylko nadzieje ze wszystko dobrze zrobiłam
Na BB śmigasz to i z tym na pewno sobie poradziłaś.....a ja się pochwale ze sposób z kawą zadziałał szybciej. Posiedzenie było krótkie ale skuteczne. Mozecie sie ze mnie śmiać...ale trzeba mieć te sposoby na swój organizm co nie?:)

ha kazdy sposob jest dobry,ja czesciej miałam problemy ze zbyt czestym siedzeniem na kibelku i teraz nie wiem co robic zeby nie miec zaparc,dzis zapomniałam o moim syropku i nici z ''posiedzenia'' ;)

Milutek tu nie ma co sie śmiać bo to poważna sprawa ja przed ciązą to bez stoperanu z domu nie wychodziłam posiedzenie to4-5razy dziennie a najwieksze atrakcje miałam jak z domu wychodziłam a ja mam do tego takie zboczenie że moge tylko na swoim kibelku nigdzie wiecej wiec to dopiwro był szok jak w pewnym momencie sie skutecznie zatkałam a wchodzac do kibelka pierwsza rzecza na jaka patrzałam z maśalnymi oczami było haczyk do przegarniania w piecu:)

Olus- a widzisz ja nie pije tego syropku- tez mam taki specjalny:) a w takich nagłych przypadkach dobra jest zwykła parzona kawa- przynajmniej dla mnie:)

Papcia- no to ładnie- az Ci współczuje:-(. I wcale się nie śmieje...:no:..i dodam ze tez uwielbiam swoj kibelek...

Jakie tu dzis przeciagi... a mi sie nudzi bo M pojechał zakupic towar dla kumpla do sklepu...
Milutek od jelit to bardziej po bokach boli,moze zrob sobie rumianek,mi pomaga jak bola ''jelita''
Harsh fajne kolezanki ma Twoja siostra;)

Normalna dziewczyna z gimnazjum, dlatego sie zdziwilam. Z tego co gadalam z siostra to mama ja wyrzucila z domu...no, ale tez ma chlopaka 18 lat i zamieszkali u niego...
I powiem Wam szczerze, ze ja generalnie nie krytykuje, badz jakos nie przezywam takich ciaz, z ta sie jednak zdziwilam...bo jednak nie spodziewalam sie...
Generalnie to uwazam, ze moze i nieodpowiedzialne sa takie osoby, ale jezeli podejmuje taka, a nie inna decyzje (czyli nie usuniecie) to trzeba ja wspierac... tym bardziej nie rozumiem jej mamy.
Ja wpadlam praktycznie majac 20 lat, ale i tak ludzie gadali i sie zamknac nie mogli.

Olaf mi sie obudzil i oglada sobie Xfactor (cos jak Idol) i tanczy, super widok :)

Wy macie z sypana kawa tak, a ja nie moge pic rozpuszczalnej w ogole... Ide zaraz robic kisiel, bo jak Olo wstal to mi plakal i marudzil...

Harsh ja własciwie tez nie mam nic przeciwko takim osobom,mi tez mogło sie to przydazyc w tym wieku,najgozej jak własnie rodzina robi z tego wielka tragedie.

No my po spacerku z piesem ,teraz idziem sie umyc i moze jakis film obejrzymy;)
Dobranoc laski:)

ja się melduję ledwo żywa. prawie cały dzionek na uczelni:/ ale prezentacja zaliczona i po stresie:):) głupia tak się zdenerwowałam, że aż bóli brzucha dostałam. zajęcia mam z babką kosą więc, to dlatego. mimo tego, że uczelniany sprzęt całkowicie padł, to nasze wystąpienie wypadło super;)
teraz relaks z emkiem na kanapce i dvd
buziaki

reklama
Hej dziewczyny........nie ma spania. Od wieczora martwił mnie ten ból brzuszka z tym ze mimo opróżnienia i zniknięcia bólu w okolicach jelita to zaczekałam odczuwać lekkie kłucie pod brzuszkiem- na linii długości szyjki (tak żebyście mogły zlokalizować umiejscowienie bólu). Ilekroć mnie trochę zakuło to się budziłam...teraz już nie zasnęłam- pojawiła się przede mną wizja ze moi lekarze są dostepni dopiero od czwartku.......jak to się utrzymie co najmniej do południa to pojade do szpitala...żeby wykluczyć skracanie sie szyjki czy chocby odklejanie sie łozyska. Dodam jeszcze ze mam takie jakby przytłumione skurcze- jakby sie zaczynały i nie kończyły- nic z tego nie rozumiem!!
No i co teraz- siedzę jak głupek na kanapie i się nakrecam....wolałam nie przekręcać się w łóżku bo nie ma chyba nic gorszego jak myślenie i niemoc spania....wtedy człowieka już wszystko boli...i teraz nie wiem czy zasnę- wzięłam no spe i czekam aż zacznie działać.

Do góry