reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Ona- no to sniadanka podobne miałysmy a teraz to jeszcze słodkie za mną chodzi i tak sie slinie na pączka lub eklerka i nie wiem co wybrac???:-D:tak:
Milutek- to odpoczywaj kochana ile sie da dzieciaczki sa najważniesze:tak:

a swoją drogą to statnio chcialam napisac ze zdecydowanie ulubionym danie Marcjanek są PLACKI ZIEMNIACZANE:-D:-):tak:

reklama
hejka, u nas dzisiaj przepiękna pogoda, właśnie pranko wywiesiłam w ogródku.
A tak poza tym mam dzisiaj jakiś zły humor, głowa mnie boli, ach ta migrena :baffled:, do tego leń mnie dopadł, siedzę i oglądam "kurczak mały " z córcią :happy2:

Znowu mi robicie ochotę na placki ziemniaczane, a mnie się tak nie chce trzeć ziemniaków i robić gulaszu, bo u nas jak placki to tylko po węgiersku :-p

Pójde na łatwiznę i dzisiaj będą frytki i paluszki rybne i brokuły :-)

miłego łikendziku :-)

Czesc wszystkim:-)
Fajnie ze chociaz ktos ma ładna pogode,u nas jeszcze nie pada ale pewnie bedzie chociaz nie jest tak ciemno jak wczoraj;-).Szef M zarzadził wszystkie soboty wolne wiec dzis ma wolne i lecim na małe zakupy,trzeba cos na obiad zakupic:-).
Vetka fajnie ze w koncu szykuje Ci sie luzniejszy weekend,miłego odpoczynku:-)
Bosa i jak podobała sie deszczowa Gdynia?odpoczywajcie ile sie da:-)
Milutek ja dzis rano ,jeszcze w łozku tez poczułam takie kilkukrotne skurcze ale zanim wstałam to przeszło,mam nadzieje ze u Ciebie juz tez nie wroca:-)

Zycze wszystkim miłego weekendowania w gronie rodzinnym,buziaki:-):-):-)

Ale pyszności na obiad serwujecie:tak::cool2::cool2:, u mnie bitki wołowe i buraczki:tak: tylko na jaki sposób to zaraz w necie poszukam bo takie zwykłe zasmażane to ostatnio były.:tak:.
A z pogodą już nie mogę:no::angry:, niby słonko i ciepło ale wieje i mało co głowy nie urwie:wściekła/y::baffled:.

A ja obiadu dzisiaj nie robię:)la la la la:) eMek wpadł własnie do domu i kupil moje ulubione zapiekane ziemnaczni w złocistej panierce w pysznym sosie...stwierdzając ze przywiózł zonie obiad. O mnie za mnie może być...ale i tak mnie zaraz poskręca bo ileż można leżeć na kanapie i nic nie robić....hm muszę pomyśleć co można robić żeby się nie narobić za dużo:)

:-)
Witam Was

marta proponuję bitki duszone w warzywach:tak:

milutek oddaj się jakiejś lekturze - to najlepsze na wypoczynek, a do ziemniaczków kefirek i mniam:tak:

ola fajne szef M. ma zaządzenia - odgapiam;-)

u mnie dziś klopsiki w sosie z ukochaną kiszonką!

milutek oddaj się jakiejś lekturze - to najlepsze na wypoczynek, a do ziemniaczków kefirek i mniam:tak:
u mnie dziś klopsiki w sosie z ukochaną kiszonką!
...nie lubię czytać książek:) hihihi- ale dziękuje za propozycje- pójdę za chwilkę poskładać pranie, moze cos poprasuje:) ale narazie oglądam wózki na allegro:):)

...nie lubię czytać książek:) hihihi- ale dziękuje za propozycje- pójdę za chwilkę poskładać pranie, moze cos poprasuje:) ale narazie oglądam wózki na allegro:):)

no my byśmy biedne bez tego allegro były:-D

a wiesz...spędzałam wakacje w Twoich stronach, ślicznie tam:tak: a najbardziej podobało nam się na Kocierzy, byłaś? niezły wypas:shocked2:

reklama
Do góry