reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witajcie Mamusie!
ja tylko na chwilkę, melduję ze żyję ale jakoś nie mam siły pisać, nie mówiąc o tym że trudno Was w ogóle nadrobić:tak:
życzę miłego dnia i pozdrawiam!

Daria trzymaj się dzielnie kochana, Twoje Dzieciaczki się pospieszyły ale choć wygladają krucho to tak naprawdę są duże...a te wszystkie straszne rurki za niedługo znikną i będziesz mogła tulić swoje Skarby, pewnie to kwestia czasu ale najważniejsze że jesteście pod dobrą opieką i lekarze są dobrej myśli:tak:, też kiedyś zaglądałam na watek wcześniaki i choć nieraz łzy same płynęły czytając różne te historie maleństw, którym nikt nie dawał szans, to teraz te dzieciaczki rozwijają się dobrze! myślami i modlitwą jestem z Tobą:tak: buziaki i nie poddawaj się!

reklama
Dzień dobry mamusie :-)
Ale miałam noc, zjadłam dosłownie kawałeczek przeterminowanego śledzia w oleju (nieświadomie) i jak mnie przeczyściło, masakra! Potem 3 godziny brzuch mnie bolał, a do tego Maks mnie kopał jak szalony. Nie wiem czy się bał czy mu się bulgoty podobały :-p

ruda, czekam na wieści z USG :tak:

papciarku
, nie rycz :-( <tuli> zła teściowa :no:

hejka, witam się jak codzień przy kawce. Widzę, że tutaj dzisiaj pustki będą, bo długi weekendzik w Polsce, ale w UK niestety nie :no:
Pogoda u nas dzisiaj tragiczna, nienawidzę angielskiej pogody :oo2:

Muszę się pochwalić, że upiekłam wczoraj tą chałkę i wyszła całkiem, całkiem, w sumie jak polska chałka, super, teraz będę sobie częściej robiła :-)

Miłego dnia mamusie :-)

Futrzakowa co Ty w tej pracy robisz dzisiaj??? No chyba że bierzesz udział w paradzie z okazji święta;)

Daria trzymam kciuki za maluszki! Wszystko będzie ok. Medycyna poszła tak daleko do przodu. Moja znajoma urodziła synka ważącego kilogram i dzisiaj on ma już rok i niczym nie róźni się od innych dzieci!

Koncia zrób przegląd w lodówce bo sie zatrujesz! Ja tak raz nieświadomie zjadłam jogurt przeterminowany ponad tydzień. Myślałam że to nowy M kupił a on poprostu stał gdzieśw tyle nie zauważony wcześniej... No i miałam darmowe przeczyszczanie tak jak Ty;)

Papciorkowa ach te nasz rodzinki tylko łzy przez nie! Kopnij tą teściową odemnie!

W ogóle to beznadziejna pogoda i nic mi się nie chce:( Szkoda że mieszkamy wszystkie tak daleko od siebie bo mogłybyśmy zorganizować babskie spotkanko...

hej brzuchatki :-)

po mojej nieobecności nie sposób Was nadrobić, takie macie tempo pisania :tak:

u naszej trójki wszystko w najlepszym porządku, dziewczynki sporo kopią
co mnie niesamowicie rozczula :tak:

mam teraz dużo na głowie ale obiecuję w przyszłym tygodniu bardziej się udzielać na forum!

ściskam Was!!!!

Daria trzymam mocno kciuki za ciebie i Twoje maleństwa!!!!!

Zrobiłam nowe pomiary i wygląda na to, że muszę kupić biustonosz w rozmiarze 80 F :baffled: ładnie się utytłałam. Najgorsze, że dziś wszystko pozamykane, a ja już nie mogę wytrzymać w tych ciasnych miseczkach... M stwierdził ,że faktycznie balony mi urosły z dnia na dzień:sorry2:

Przyznaję się bez bicia, że nie wiem czy ten temat był już poruszany ale zaryzykuję :-)

Widziałyście te warsztaty?
Aktywnemamy.pl

Jak już się zarejestrowałam na spotkanie 19 listopada 13:00 - 15:30
Mamy z Warszawy, wybieracie się? Będzie okazja do spotkania :tak:

koncia
doskonale wiem o cym mówisz. Niedawno kupiłam sobie większy stanik.
Po czym w ciągu tygodnia przytyłam 2 kg :wściekła/y:
I znowu jest mi w staniku za ciasno......
czuję się jak dojna krowa!!!!!! :confused:

Ostatnia edycja:
Witajcie po śniadanku:):-)

Maruda- no to dla normalnego człowieka to końska dawka według recepty a skoro Ty masz tylko 1,5 tabletki to chyba to jest w granicach rozsądku...kurcze choć ja to bym poprosiła chyba o inny lek!!:confused:

Koncia
- to ze przeczyściło to nawet i dobrze bo my to raczej mamy kłopoty z zaparciami ale nie fajnie ze brzusio Cie bolał.:-( Co do stanika to Cie bardzo dobrze rozumie.

Agnes- gratuluje pysznej chałki:)

Ewi- fakt pogoda nie za ciekawa:) a druga sprawa ze faktycznie szkoda ze jestesmy tak rozsypana po świecie!!

a mnie znowu boli kręgosłup....ale muszę sie pochwalić ze M poskładał łóżeczko dla dzieci:):-):-):-)

Milutek, ale super! Pokaz nam, prosze! Ja K. tez namawiam, bo nie mam gdzie rzeczy dla malucha klasc, ale on 'nie,nie i jeszcze raz nie'.....

U nas jaja jak berety, bo siostra K. ma dzis tzw Baby Shower, czyli impreze dla przyszlej mamy gdzie trzeba kupowac prezenty dla dzidziusia etc... no i wiem, ze siostra mysli, ze tam bede, tesciowa mysli, ze tam bede... a ja nie mam najmniejszego zamiaru wydawac jakiejkowiek kasy na nia...Nie mowiac o tym, ze pojde do niej na impreze... No i beda fochy, ale po ostatnich wydarzeniach K. tylko czeka na cokolwiek :p

O matko, zapomnialam, ze dzis 11.11... Ehhhhhhhh...

reklama
Do góry