reklama
On ma frunąc ci po ten jogurt A do Związków zapraszam Moj M juz chrapie od dwóch godzin...pomijając fakt ze poszedł spać w milczeniu...bo nie gadamy ze sobą...czasem tak jest lepiej dla oczyszczenia klimatu
teraz to już spadam na serio.............bo droga do sypialni jest bardzo daleka i stroma...ah te schody- to będzie większa zmora mojej ciąży niz moja wanna na która narzekałam ze nie będę mogła potem z niej wyjśćhihihi
teraz to już spadam na serio.............bo droga do sypialni jest bardzo daleka i stroma...ah te schody- to będzie większa zmora mojej ciąży niz moja wanna na która narzekałam ze nie będę mogła potem z niej wyjśćhihihi
U
użytkownik 838
Gość
hehehe, ale Wy babki zlosliwe jestescie P
U
użytkownik 838
Gość
Ja to wrecz odwrotnie...
Tylko troche wkurzam sie na swojego M, bo pracuje wieczorami, a ostatnio w dodatku ciagle nadgodziny robi, no i tak siedze w domku wszystkie wieczory sama jak ten palec...! :/ A potem ja z kolei rano do pracki... Masakra... :/
Tylko troche wkurzam sie na swojego M, bo pracuje wieczorami, a ostatnio w dodatku ciagle nadgodziny robi, no i tak siedze w domku wszystkie wieczory sama jak ten palec...! :/ A potem ja z kolei rano do pracki... Masakra... :/
futrzakowa
yea! to ja!
ja tylko się witam a nadrabiać będę później... bo w pracy siedzę i muszę się na maksa skoncentrować:-)
Maruda1
Fanka BB :)
Dzień dobry!!
A ja jednak okna zostawię w interesie męża.. Ostatnio mył balkonowe, po moich instrukcjach przez telefon.. HAHAHA bo akurat mnie niebyło w domu, a sama nie zdążyłam tego zrobic, ale to było na samym początku ciąży – teraz to mi wisi, jak je Adam umyje to umyje, a jak nie to świat się nie zawali.. Widoczków to my ładnych z okna nie mamy.. więc nic straconego ;-)
Futrzaku w święto w pracy siedzisz????????????????????????????????????
Miłego dnia!!
1 tabletka co 3-6h, maksymalnie 8 tabletek na dobę.. Czyli ja na dobę będę miała 1,5 tabletki.. więc może dzidzi to nie zaszkodzi..Maruda a jaka jest normalna dawka tego leku dla dorosłego człowieka według ulotki???????????????????? Napisz nam tu!
Dzięki.. ale nie polecam piły VII, co za głupoty.. aż mi dziecko wariowało w brzuchu.. W końcu w kinie głośno!!!Maruda- w takim razie udanego seansu zycze;-))
A ja jednak okna zostawię w interesie męża.. Ostatnio mył balkonowe, po moich instrukcjach przez telefon.. HAHAHA bo akurat mnie niebyło w domu, a sama nie zdążyłam tego zrobic, ale to było na samym początku ciąży – teraz to mi wisi, jak je Adam umyje to umyje, a jak nie to świat się nie zawali.. Widoczków to my ładnych z okna nie mamy.. więc nic straconego ;-)
Futrzaku w święto w pracy siedzisz????????????????????????????????????
Miłego dnia!!
witajcie
przepraszam ze sie nie odzywalam tak dlugo ale ja juz niestety rozpakowana((((((((((((
5 listopada mialam cesrake, maluszki walcza o zycie, sa takie malutkie aaaa;((((((
nie moge patrzec jak sa popodlaczane do tych okropnych rurek, te maski na buzkach, beczec sie chce caly czas. ja tez jeszcze w szpitalu. w piatek wyjde ale co z tego, bez maluszkow;(((((((((((((umre chyba z tego bolu szkoda gadac. lekarze sa dobrej mysli.
jak dla nich dzieci byly duze jak na tez tydzien i jak na trojaczki. Milenka - 1.100kg,41cm, Julcia - 1kg,42cm i Oliwierek 850gr., 39cm - taki malutki
jestem psychicznie wykonczoina, boze zeby tylko wszystko dobrze sie skonczylo, zeby tylko przezyly, jeszcze nawet na rekach zadnego skarba nie mialam.
mam nadzieje, ze u was wszystko ok, sorki ale nie mam czasu nawet przeczytac
pozdrowiednia dla was
Daria - trzymam kciuki za maleństwa!!! Dzielne dzieciaczki, duże więc wszystko musi być dobrze!!! Jest tu wątek na forum o wcześniakach poczytaj Wcześniaki jakie maleństwa się rodzą i jak radzą sobie rodzice.
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Maruda - no siedzę... mam plan dziś posiedzieć 6h, jutro 4h a weekend zrobię sobie wolne:-)