reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Milutek moja sie przyłącza do Twojego związku bardzo jej sie spodobał pomysł
jednak faceci to proste urzadzenia myślące praktycznie tylko o sobie zaraz go po jogurt wyśle ciekawe czy pójdzie

reklama
On ma frunąc ci po ten jogurt:):) A do Związków zapraszam:) Moj M juz chrapie od dwóch godzin...pomijając fakt ze poszedł spać w milczeniu...bo nie gadamy ze sobą...czasem tak jest lepiej dla oczyszczenia klimatu:)

teraz to już spadam na serio.............bo droga do sypialni jest bardzo daleka i stroma...ah te schody- to będzie większa zmora mojej ciąży niz moja wanna na która narzekałam ze nie będę mogła potem z niej wyjść;):):)hihihi

Ja to wrecz odwrotnie... :)
Tylko troche wkurzam sie na swojego M, bo pracuje wieczorami, a ostatnio w dodatku ciagle nadgodziny robi, no i tak siedze w domku wszystkie wieczory sama jak ten palec...! :/ A potem ja z kolei rano do pracki... Masakra... :/

Dzień dobry!!

Maruda a jaka jest normalna dawka tego leku dla dorosłego człowieka według ulotki???????????????????? Napisz nam tu!
1 tabletka co 3-6h, maksymalnie 8 tabletek na dobę.. Czyli ja na dobę będę miała 1,5 tabletki.. więc może dzidzi to nie zaszkodzi..
Maruda- w takim razie udanego seansu zycze;-))
Dzięki.. ale nie polecam piły VII, co za głupoty.. aż mi dziecko wariowało w brzuchu.. W końcu w kinie głośno!!!
A ja jednak okna zostawię w interesie męża.. Ostatnio mył balkonowe, po moich instrukcjach przez telefon.. HAHAHA bo akurat mnie niebyło w domu, a sama nie zdążyłam tego zrobic, ale to było na samym początku ciąży – teraz to mi wisi, jak je Adam umyje to umyje, a jak nie to świat się nie zawali.. Widoczków to my ładnych z okna nie mamy.. więc nic straconego ;-)

Futrzaku w święto w pracy siedzisz????????????????????????????????????

Miłego dnia!!

witajcie
przepraszam ze sie nie odzywalam tak dlugo ale ja juz niestety rozpakowana:(((((((((((((
5 listopada mialam cesrake, maluszki walcza o zycie, sa takie malutkie aaaa;((((((
nie moge patrzec jak sa popodlaczane do tych okropnych rurek, te maski na buzkach, beczec sie chce caly czas. ja tez jeszcze w szpitalu. w piatek wyjde ale co z tego, bez maluszkow;(((((((((((((umre chyba z tego bolu szkoda gadac. lekarze sa dobrej mysli.
jak dla nich dzieci byly duze jak na tez tydzien i jak na trojaczki. Milenka - 1.100kg,41cm, Julcia - 1kg,42cm i Oliwierek 850gr., 39cm - taki malutki:(
jestem psychicznie wykonczoina, boze zeby tylko wszystko dobrze sie skonczylo, zeby tylko przezyly, jeszcze nawet na rekach zadnego skarba nie mialam.
mam nadzieje, ze u was wszystko ok, sorki ale nie mam czasu nawet przeczytac
pozdrowiednia dla was

Daria - trzymam kciuki za maleństwa!!! Dzielne dzieciaczki, duże więc wszystko musi być dobrze!!! Jest tu wątek na forum o wcześniakach poczytaj Wcześniaki jakie maleństwa się rodzą i jak radzą sobie rodzice.

reklama
Do góry