reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

oj tak... Od godziny leze na kanapie i chyba przytne komara, bo az mi niedobrze ze zmeczenia. Jak chodzilam tylko do szkoly to bylo w miare, ale jak wrocilam do pracy to masakra, a jeszcze tydzien nawet nie minal. Ciezko mi troche. Dzis postanowilam, ze od wigilii koniec z praca. Na poczatku grudnia tata z bratem przyjezdzaja, wtedy mam urlop, ale nie odpoczne za bardzo. Tak wiec w sumie do pracy 5-6 tygodni jeszcze. Jakos dam rade.

Nie no, ide sie przespac. Jutro caly dzien w szkole...
Dobranoc, pa
Masz racje- mykaj spać- sen to dobre lekarstwo na rożne dolegliwości:)

a ja pójdę co robić??? Jak co wieczór na godzinkę prasowania:)To mi się pozwoli skupić na czymś innym niż tej głupiej wodzie!!!!!! Jak dam rade to zajrzę tu jeszcze pozniej:)

Ostatnia edycja:
reklama
M dostał wreszcie obiecaną umowę na rok i wreszcie odremontujemy kuchnie, weźmiemy na raty mebelki i nową zmywarkę. Ale się cieszę :-D

trzebiaska
, autora nie podam, bo nie chce mi się szukać, podobno słowa jakiegoś lekarza, a mój stosunek do tego jest nijaki, bo nie mam wiedzy na ten temat.

wiadomo jezeli ktos ma ciaze zagrożona albo zle sie czuje to nie bedzie wariował ,ale jesli wszystko jest ok to mysle ze umycie okien nie zaszkodzi???

Ja nie mam nic przeciwko, żebyście na sobie testowały. Natomiast porównywanie innych śmiesznych zabobonów jest tu chyba zbędne ;-) Jak dla mnie okna mogą poczekać, krzywda im się nie stanie. Natomiast w historie, że dziewczyny spadły i poroniły, bo zrobiło im się od tego słabo - jestem skłonna wierzyć. Lepiej się uczyć na cudzych błędach. Także myjcie na zdrowie, ja nie mam zamiaru nikogo pouczać czy odciągać siłą, jeśli to dla niego takie istotne :sorry2:

Latife, rozumiem zdenerwowanie, ale dla dobra dzidzi uspokój się kochana :tak: I poproszę 1 oponkę :-p

Ewi, czemu zasłabłaś? :shocked2: I odpowiem na to przedziwne pytanie: Kąpię się raz w tygodniu, a prysznic biorę codziennie. :sorry2:

Milutek
, widzę, że się ostro wzięłaś za sprawę ze studnią :-D zuch dziewczyna

Ja jeszcze slyszalam cos takiego, ze jak rece sie podnosi do gory to (jakos) pepowina moze obkrecic szyje malucha. Nie wiem ile w tym prawdy? Tak jak same piszecie, sa rozne teorie podnoszenia rak i skoro cos w tym jest to moze lepiej nie ryzykowac? :)

Koncia- ja nikogo nie pouczam a tym bardziej nie manawiam jak dla mnie to mozesz całą ciaze nic nie robic i wierzyc w co chcesz........ja napisałam jak bylo u mnie;-)) to tyle...........

Marcia- niezłe hahah usmiałam sie na całego!!!! ahahahah

kurcze musze jeszcze szybko naczynia pozmwac i dalej przy fociach posiedziec...... co bym je jutro wydrukowac mogła

Wpadam na chwilę, bo dopiero niedawno wróciłam z pracy, a czeka mnie jeszcze pakowanie. Czuję, że urlop jest mi teraz mega potrzebny, bo przed nim tak się umordowałam, że aż mam wyrzuty sumienia!
Na razie zaległam na chwilę na nowym, cudownym łóżku, w którym jestem zakochana i które najchętniej zabrałabym ze sobą nad morze. Kurcze, głupie łóżko, a człowiek cieszy się jak wariat!

M dostał wreszcie obiecaną umowę na rok i wreszcie odremontujemy kuchnie, weźmiemy na raty mebelki i nową zmywarkę. Ale się cieszę

Koncia, gratuluję M. umowy! A remont kuchni - miodzio! Cieszę się razem z Tobą!

Ja nie mam nic przeciwko, żebyście na sobie testowały. Natomiast porównywanie innych śmiesznych zabobonów jest tu chyba zbędne ;-) Jak dla mnie okna mogą poczekać, krzywda im się nie stanie. Natomiast w historie, że dziewczyny spadły i poroniły, bo zrobiło im się od tego słabo - jestem skłonna wierzyć. Lepiej się uczyć na cudzych błędach. Także myjcie na zdrowie, ja nie mam zamiaru nikogo pouczać czy odciągać siłą, jeśli to dla niego takie istotne :sorry2:
Koncia- ja nikogo nie pouczam a tym bardziej nie manawiam jak dla mnie to mozesz całą ciaze nic nie robic i wierzyc w co chcesz........ja napisałam jak bylo u mnie;-)) to tyle...........
Koncia, zgadzam się z Tobą. Kto chce wypróbowywać na sobie - powodzenia. Ja nie widzę żadnego związku między idiotycznymi zabobonami, a zdecydowanym zaleceniem przez gina. Ja wiem, że ilu lekarzy, tyle zdań, ale ja nie będę ryzykować.
Boimy się brać niektóre leki, jeżeli jest choćby nikłe zagrożenie dla płodu - to po co ryzykować z głupimi oknami? Dla przykładu: to, że ktoś całe życie jeździ na "podwójnym gazie" i wypadku jeszcze nie spowodował i policja go nie złapała nie robi z tego zachowania bezpiecznego.

Spadam się pakować! A od jutra URLOOOOOOP!!!!!!!!!!!! Ale na BB będę wpadać choć na chwilę, bo przecież nie wyjadę nigdzie bez lapka i dostępu do netu i maila ;-)

Koncia nie mam pojecia dlaczego zasłabłam. Tak jakościemni mi sie zrobiło przed oczami i cała mokra byłam! A co do tego dziwnego pytania haha to zrozumiałam że kąpisz się co tydzień i byłam zszokowana a zapomniałam że można jeszcze brać prysznic;? Oja głupia...

Koleżanka mi dzisiaj opowiadała że jedna z dziewczyn z jej forum zorganizowała spotkanie w centrum Polski z mężami i dziećmi na cały weekend. Wszyscy widzieli się wtedy pierwszy raz i była super impreza:) Ale by było fajnie spotkać się gdzieś z Wami wszystkimi:)

reklama
Chyba Wam jakies rogi czy cos zalatwie, bo kusicie! A to oponki (kocham je), a to nalesniki z jagodami.... matko...chyba umre z wyslinienia sie :-D

Do góry