reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witam!!!!!!!!!!!!!!
Pierwsza bo głód mnie wywalił z łóżka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ola- film czadowy jeszcze raz go musze obejrzec normalnie ze smiechu az skurczy dostałam ahahahahah

a co do Sexu- to moj mąz stwierdził ze sie na mnie połozy i poczeka na trzesienie ziemi:-D:tak::-p bo jak kompletnie nie mam ochoty:no::no:w pierwszej ciazy miała teraz niestety ale nie:sorry2::blink: no i co tu zrobic????

reklama
Dzieńdoberek:) W takim razie ja jestem druga:):)
Zbieram sie właśnie do szkoły i tak Was przy śniadanku podczytuje. Oj ładnie sie Wam wczoraj nudziło ciężaróweczki:)hihi
Ja chciałam sie zabrać za męża ale spaliłam sie na starcie bo mój M wczoraj leczył zęby u dentysty- był na prochach a z dziurki po zębie cały czas lała sie mu krew wiec sexik odpadł bo eM jak typowe małe- duże męskie dziecko przeżywał w nocy: ze on się wykrwawi:)!!! Ale dzisiaj to mu juz nie odpuszczę..........sasasasasa:):-):-)

Miłego weekendu i dnia:)Bądźcie mi tu grzeczne....:):-D:-D:-D:-D

witajcie kobietki.znów mam zaległosci w czytaniu waszych postów...musze nadgonic wszystko.wstałam bo jak widziałam jaka pogoda to nawet juz ulezec mi sie nie chciało-ponuro,pochmurno...do tego leząc w łózku wyczułam ze na ustach wyskoczyła mi opryszczka,słyszałam ze w ciąży to nie bardzo miec opryszczke tylko nie wiem doładnie czy bac sie?dzis miałam miec wizyte ale pani doktor dzwoniła ze nie pasuje i jade jutro na 9rano...

hej babeczki:happy2:
Niestety weszłam na wagę i popsułam sobie humor. Jest już +11kg. Nic dziwnego, że się ostatnio czułam taka gruba :zawstydzona/y:
Jestem strasznie senna...

Scarletka, nie mam cienkich ścian, tylko głośnych sąsiadów. Ci uprawiający sex, to jedyni, których tak słychać, mają bardzo donośne głosy, szczególnie ta kobitka. Wszyscy sąsiedzi w bloku o tym mówią, a ja mieszkam nad nimi ;-)
A mecz cały Poznań oglądał i huczał gool, więc grube ściany nic nie pomogą :-p

Dziś sąsiedzi z bloku naprzeciwko robili imprezę, M narzekał, ale dla mnie to jego chrapania nic nie pobije, spałam jak zabita. Biedak nie spał i mi rano mówi, że o 3 rano ktoś policję wezwał.

aga_cina, też mam sny erotyczne i seks się do nich nie umywa :-p niestety ochotę mam, ale kurde boli!:zawstydzona/y:

Hej Mamusie:)

Ale temacik od wczoraj hi hi a ja tak wcześnie spać poszłam wczoraj.

Pinka ale się uśmiałam z tego trzęsienia ziemi hahaha a mąż jak mu powiedziałam dlaczego tak się śmieję stwierdził że on też na to trzęsienie ziemi chyba musi czekac hehehe. Aż wstyd sie przyznać ale ja w tej ciązy ostatnio jakaś antysexualna jestem. A jak już do czegoś dojdzie to tylko stresik że cos małej zrobię...

Papciorkowa, Bosa udało Wam się dorwać męża;)???

Koncia a u mnie tylko disko polo codziennie słychać od rana przez cały dzień do późnej nocy. Więc co lepsze??? A jak mecz to u mnie w mieszkaniu mąż, brat i koledzy robią taki szum że czuję się jakbym na trybunach siedziała!

Erwinka mi lekarz powiedział że najbardziej niebezpieczna opryszczka jest w pierwszym trymestrze a później już nie. Można już zastosować Zowirax itp. To jedna z moich głownych dolegliwości nie tylko w ciąży...

Ostatnia edycja:
hej

melduje sie w sobotni ranek ;-)
juz po sniadanku ,zaraz kawka :)
kurcze,znow w tej ciazy mam to samo co z B. strasznie zle czuje sie po mleku... z tym ,ze z B. po prostu je ograniczylam,a teraz nie potrafie, tak mi smakuje,ze prawie codziennie mleko z platkami/muesli/owsianka na mleczku, a jak sniadanie inne to choc budyn musze zjesc, a potem pol godziny zdycham - a na drugi dzien robie to samo bo taka mam ochote na mleko :baffled:

ide poczytac was troche i pozdychac po mleczku...

EWI82 tez borykasz sie z opryszczką wargową?to jest koszmar do tego jeszcze w ciązy,ja zaraz juz sie denerwuje i panikuje.słyszałam ze dobre tez jest zasuszanie octem bąbelków,chociaz masc tez mam bo przed ciążą tez sie czesto zdarzało miec to swiństwo.mam nadzieje ze nie wpłynie to żle na moją córcię.

Erwina lekarz mi powiedział że lepiej wyleczyć w zalążku maścią niż nic nie robić i powiększać liczbę wirusków i objętość opryszczki. W ciąży już miałam kilka razy, wyleczyłam i wszystko ok:) i odpukać już dłuższy czas nie mam:)

no ja tez juz maścią nasmarowałam a teraz nawet wacikiem nasączonym octem okładałam i widac ze chyba bedzie sie zasuszac.jutro jednak powiem o niej swej pani doktor i zobacze co powie o tym...wogóle na punkcie oprychy to mam kuku nie tylko w ciązy,zawsze jak mi wyskoczy to mam specialny nawet ręczniczek taki malutki tylko do wycierania miejsca zakazonego-wtedy to wieszaczek z recznikami mam zapełniony hihihi...ogólnie pedantką nie jestem ale jak mam gościa-opryche to szaleję...
zdarza wam sie kobietki niekiedy jeszcze miec wymioty?ja wczoraj wieczorem musiałam z łózka niemalze wyskoczyc i leciec do WC,ale to chyba od słodyczy-mąz miał imieniny i chyba zbyt duzo ciasta zjadłam a mało juz konkretów i wieczorkiem juz w łózku czułam sie jakby głodna...ale po wymiotach to juz mi przeszedł głód i zasnęłam szybko.niekiedy to mysle ze mam kuku w ciąży,jak cos mnie meczy to juz mysle ze z ciazą cos nie tak-panikuje wrecz...

reklama
ja polecam plastry, wirus sie tak nie roznosi a i nie 'ciapie' sie tak pozniej.
Czy masc w ciazy uzywac mozna- tego nie wiem, ale niektorzy maja tak,ze jak opryszczka zaczyna sie pojawiac i od razu ja zlikwiduja lub nie dopuszcza do wyjscia w ogole to pojawia sie w innym miejscu ;-)

a co do wymiotow to mysle ,ze wszystko ok, czasem zdarza sie,ze niektorzy maja dluzej, mnie w poprzedniej ciazy z Bartkiem opuscily dopiero jak zaczelam 6 miesiac......

Ostatnia edycja:
Do góry