reklama
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
biedulki moje:/ ja to w obu ciążach takie libido mam, że aż mi głupio. mąż aż podskakuje z zachwytu, że nie ma to jak seksik z ciężarną jeszcze jakbym mu dała co nie co wymacać
a mnie moj obmacać nawet nie chce juz taka brzydka chyba jestem
a mnie moj obmacać nawet nie chce juz taka brzydka chyba jestem
boi się, że zrobi krzywdę dzidziusiowi. niektórzy tak mają a o brzydocie mi nie wspominaj, bo zleje w dupcie!
migotka876
boi się, że zrobi krzywdę dzidziusiowi. niektórzy tak mają a o brzydocie mi nie wspominaj, bo zleje w dupcie!
to juz chyba mu nie przejdzie a oboje na tym cierpimy mam nadzieje na noc poslubną bedzie pretekst
to juz chyba mu nie przejdzie a oboje na tym cierpimy mam nadzieje na noc poslubną bedzie pretekst
hehehe mam nadzieję, że przy takim święcie sobie odpuści będę 3mac kciuki
papcia tygrysico do akcji w takim razie!
no to ja pomykam do wyrka. jutro weekendzik i mała imprezka jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
miłego odpoczywania kochane!
Ostatnia edycja:
migotka876
na serio teraz już uciekam bo mój tygrys sie obudził ciekawe co z tego wyjdzie
dobranoc
zazdroszcze, ale przyjemnej i rozkosznej nocki;*
Jak Wy skaczecie z tematu o żebrakach na temat o ciastach a konczycie na sexie
Pinka fajny film prawda? ja byłam na nim z psiapsiołka w kinie
Migotka tak to bywa cały ambaras zeby dwoje chciało na raz napewno w noc poslubna sobie nie odpusci
Papciarkowa tygrysico tylko nie podrap tygrysa za mocno
Tez juz uciekam spac,jutro pobudka na badania z rana.
Kolorowych snow robaczki.
Pinka fajny film prawda? ja byłam na nim z psiapsiołka w kinie
Migotka tak to bywa cały ambaras zeby dwoje chciało na raz napewno w noc poslubna sobie nie odpusci
Papciarkowa tygrysico tylko nie podrap tygrysa za mocno
Tez juz uciekam spac,jutro pobudka na badania z rana.
Kolorowych snow robaczki.
Wiecie co okrutnice? Naczytałam się Waszych rozmów o seksie, aż M. postanowiłam zgwałcić. Poszłam do pokoju Stellki (w którym on jak co piątek jakieś pudła przestawia) i oznajmiłam, że gwałt będzie, a on mi na to, że najpierw, to on musi wziąć prysznic. No i gdzie tu spontaniczność? A jeszcze jak na złość zadzwoniła teściowa (ta ma chyba jakiś sex-radar) i truje mu d... Usiłowałam mu trochę poprzeszkadzać i go popodrywać, ale mnie pogonił do łóżka i kazał cierpliwie czekać. Ech! zaraz mu na złość usnę!!! Tylko co z tego, jak przyjdzie, perfidnie obudzi, a ja - nie odmówię?
Milutek, w Chinach by znalazła Papciarkowa. W końcu jak to w porządnym, komunistycznym kraju mają Wal-Mart ;-)Papciarkowa- to gdzie Ty biedaczko tego dżemu szukasz W Chinach?hihihi
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mój M jest napalony jak małolat kiedy jestem w ciąży ale niestety chodzi spać z kurami a rano ja do niczego się nie nadaje
KOLOROWYCH PĄCZUSZKI
KOLOROWYCH PĄCZUSZKI